Фермери набиха крадци в Пловдивско, единият почина

Другият апаш е в болница, с опасност за живота
95
Фермери набиха крадци в Пловдивско, единият почина
Снимка: архив, БулФото

Мъж е починал след побой в пловдивското село Устина, а друг е с опасност за живота, съобщиха от Окръжната прокуратура в Пловдив, която наблюдава досъдебно производство по случая.

През нощта на 7 срещу 8 февруари двамата проникнали в селскостопанска ферма в близост до селото. На мястото се намирали собственикът на фермата Георги К. на 46 г. и Димитър К. на 67 г., които им нанесли побой.

Пострадалите са с неустановена до момента самоличност.

Единият е починал на мястото на инцидента, а другият е отведен в здравно заведение за оказване на медицинска помощ, където е настанен с опасност за живота.

Двамата извършители са задържани от органите на полицията за 24 часа, в рамките на които наблюдаващият прокурор ще прецени спрямо кого и какви обвинения да бъдат повдигнати.

До момента е извършен оглед на местопроизшествие, иззети са веществени доказателства, установяват се лица с отношение по случая с оглед провеждане на разпити. Предстои да бъдат назначени съдебномедицински експертизи, биологични експертизи, експертизи на веществени доказателства.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още по темата: пловдивкрадци
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
84
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Писнало им е най-накрая на фермерите да бъдат обирани... Като няма държава, така ще е! Въпросът е след 20-ина години като станат обирджиите с *** венци преобладаваща част от населението как ще се живее на тая територия?
1
0
 
76
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да се върнат законите на Крум!