Бум на наглото паркиране, КАТ започва масови хайки

В борбата се включват и мобилните камери
9 фев 2016 09:23,
32
Бум на наглото паркиране, КАТ започва масови хайки
Снимка: Bulphoto, архив

КАТ започва масови хайки за нарушители на правилата за паркиране в София. Ще се следи особено стриктно за паркиране по тротоари, на спирки на градския транспорт, на пешеходни пътеки.

Напоследък пътните полицаи отчитат бум на наглото паркиране, както и на сигналите от граждани за неправилно спрели автомобили.

Особено ефективни за залавянето на нарушителите са мобилните камери в патрулките на КАТ. Те заснемат неправилно паркиралите коли, а водачите им да разбират за това, едва след като получат уведомление за наложената им глоба.

За миналия месец са санкционирани повече от 600 нарушители, каза пред Нова телевизия Николай Крушарски, служител на столичния КАТ.

"С мобилните камери се заснемат над 60 неправилно паркирани автомобила на ден", допълни Крушарски.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
отчитали били.. те само това си могат де. 600 за месеца били и 60 на ден - значи работят 10 дена в месеца явно. То в минута сигурно са повече в София
7
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Наистина са станали много нагли! Онзи ден един спря на кръстовището на Шипченски проход и Коперник, пусна фаровете и отиде някъде. След 15 минути се върна, но да не ви разправям какъв транспортен апокалипсис предизвика. Не е като да нямаше къде да спре и да не пречи.
6
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Напоследък пътните полицаи отчитат бум на наглото паркиране, както и на сигналите от граждани за неправилно спрели автомобили." И какво правят тези патрули , за да спрат наглото паркиране ? По 60 на ден неправилно паркирани коли има на улицата на която живея. Какво става с останалата част на София ? После искат пенсиониране рано и заплати на куп ами поработете малко за тях.
5
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
*** мързеливите патрули, дайте ми на мен в личната кола една от тия камери и само за ден ще ви събера материал за една година напред!600/60 ... тия само по 10 дни в месеца ли работят?! сега остава да обявявт и къде и кога минават, смешници.
4
0
 
25
 
! Отговори
До 1 преди 8 години
Има държави в които глобите са според доходите, шефа на NOKIA преди време го бяха глобили за астрономическа сума,има прилични доходи човека.Но ако в България се приложи това ,човека от горепосочената снимка може да се окаже че няма никакви доходи.
3
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
какво ли е да си толково комплексиран , като тоя с поршето на снимката? за съжаление е. има нужда от психолог. като ти е малка пиш.ката се учиш да лиже.ш добре, какво толкова!
2
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Българите сме си със селски селско поведение, независимо от мерцедесите и поршетата.
1
3
 
31
 
! Отговори
Наблюдател преди 8 години
За такива коли като горната глобите трябва да ЗАПОЧВАТ от 2000 лв