Билети за влаковете – вече и в пощите

В момента се водят преговори по договора с БДЖ
10 фев 2016 08:26, Петя Славова
1
Билети за влаковете – вече и в пощите
Снимка: архив, Булфото
Билети за влакове вече да има и в пощенските станции. Това иска изпълнителният директор на "Български пощи" ЕАД Деян Дънешки.
 
Пред БТА той обясни, че това ще бъде поредната нова допълнителна дейност, с която националният пощенски оператор разширява услугите си.
 
"Предприятието е достатъчно голямо, с почти 11 000 души персонал, ситуирано в цялата страна и всичко, което клиентът търси, се опитваме да го предлагаме с най-добро качество", посочи Дънешки.
 
По думите му половината приходи на дружеството се формират от пощенски дейности, другата половина - от финансови. Тук се събира инкасо на сметки на мобилни оператори, топлофикации, енергийни и ВиК дружества в цялата страна.
 
В страната има около 5 500 населени места с приблизително 3 000 пощенски станции, уточни ръководителят на националния ни оператор. Там, където дружеството не разполага с офис, обслужва живеещите в района с междуселищни пощальони. Във всяка точка на страната е налице достъп до универсалната пощенска услуга, увери Дънешки.
 
Според него развитието на мрежата следва търсенето на пощенски услуги. Затова се откриват пощенски офиси в в големи търговски обекти, университети, търговски пазари и на други атрактивни места.
 
Предприятието ползва технически средства и софтуер за защита на пощенския трафик. Скенери наблюдават съдържанието на пратките, на място за сигурността следят специализирани звена. Всичко, което е свързано със защитата на пратките при нас се прави, категоричен е Дънешки. 

1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
4
 
2
 
! Отговори
BG преди 3 години
Ха, ха, ха - и кой нещастник ще вземе да пътува с БДЖ- мръсни, студени влакове, абсурдни разписания плюс псувни от страна на кондукторите - гарантирано от Български Държавни Железници, единствената железопътна компания в света във фалит !!!