Арестуваха руснак за ало измами у нас

Мъжът измамил 77-годишна баба с 1500 лева
11 фев 2016 09:22,
15
Арестуваха руснак за ало измами у нас
Снимка: Bulphoto, архив

44-годишен руски гражданин е задържан за телефонна измама при получаване на парична сума, съобщиха от МВР-Бургас.

Вчера около 14:45 часа в полицията в Поморие е получено съобщение от 79-годишна поморийка за извършване на телефонна измама по схемата "пострадал роднина, нуждаещ се от спешна операция".

В резултат на бързите полицейски действия в момент на предаване на паричната сума е задържан 44-годишен мъж, руски гражданин, постоянно пребиваващ в Бургас.

Установено е, че мъжът е съпричастен и към извършената малко по-рано телефонна измама, осъществена около 11:30 часа спрямо 77-годишна жена от Свети влас, която получила телефонно обаждане за това, че дъщеря й се нуждае от спешна операция и предала сумата от 1 500 лв. за да започне хирургичната интервенция.

Работата по документирането на цялостната престъпна дейност на руския гражданин продължава от служители на Районни управления – Поморие и Несебър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
2
 
! Отговори
mator преди 8 години
Какъвто президента такъв е и народа!!! Пютин и неговата банда.НАТО взе решение ще разполага войски на 6 държави българия румъния и балтийските държави. имаше изказване след решението, русия трябва да знае,при сценарий като Украйна първо ще срещне АМЕРИКАНСКИ БРИТАНСКИ ГЕРМАНСКИ ВОЙНИЦИ и каза още че поляците плачат за такава ситуация. А сега да видим пютинчо ГЛАДНА МЕЧКА ХОРО ИГРАЕЛИ??
8
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хайде червени ***, налазвайте коментарите. Тука вече почват да се уточнява, че не бил етнически руснак, ами бил незнам си какъв. Я ни кажете, какво е етнически руснак?
7
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И в Русия си има едни по-тъмнички, така че не се подлъгвайте по заглавието.
6
1
 
6
 
! Отговори
апо преди 8 години
1500 ???Аматьор нещастен !!!Дяла на полицаите е от 3000 нагоре , не чете ли братята роми как мамят , по-малко от 7-8 хилки не вземат( сума за споделяне ) и за 15 години няма един заловен.България може и да е в ЕС , но демкрацита ни е от московски тип - не може да крадеш без да делиш с някой държавен чиновник , изпечен номенклатурчик и потомствен комунист.
5
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Напишете името на въпросния руснак. Защото гражданин не е народност или етнос.Колко такива ало мошеници хвана нашата родна полиция?
4
5
 
11
 
! Отговори
Гошу преди 8 години
Това ще да е в резултат на необятната душевност на евразийско-православната душа :)
3
2
 
3
 
! Отговори
Дърт Крейзър преди 8 години
бас държа ,че тази ще е една от 5-те най-коментирани днес новини (заради "тавариш"-а в заглавието) ..... Шегата на страна , радвам се че напоследък се четат и подобни неща , трябва и възмездие за престъпления , и ако е възможно преди Второто пришествие - супер
2
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ха сега де,братушка.Минал дунава вече: ))Почва се: )))
1
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нищо изненадващо, руснаците освен за кражби и насилие за друго не стават.Доказано от историята.