Дете се попари с вряла вода от спукана тръба

Горещата вода изтича на улицата, 3-годишното нагазило в нея
7
Дете се попари с вряла вода от спукана тръба
Снимка: Булфото, ахрив

3-годишно дете пострада заради спукана тръба на "Топлофикация" в Русе. То е влязло в локва с гореща вода, която изтича от аварирала тръба на топлинното дружество, съобщава bTV.

Аварията продължава вече цял месец, а горещият гейзер е образувал дупка в асфалта. Хората негодуват, че водата се трупа на техните сметки и влиза в основите на блока.

"Цялото му ботушче се напълни с вряла вода. Просто не е нормално толкова време да гледаме как вряща вода излиза от дупката", коментира Красимира Христова, майка на пострадалото дете.

По улицата пред блок "Аристон" ежедневно минават десетки хора. Тя води към три училища и два хипермаркета. Въпреки десетките сигнали до "Топлофикация" за спуканата тръба резултат няма.

Блокът вече има 120 кубика вода над обичайната си консумация.

От "Топлофикация" – Русе отказаха коментар, но потвърдиха, че знаят за проблема. Той щял да бъде решен до седмица, тъй като има и други аварии. Причината била в голямото натоварване на мощностите заради януарския студ, което довело до спукване на по-слабите тръби.


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Че тия от Топлофикация са и...ти това си е ясно! Цял месец да не оправят една тръба! Обаче къде е бляла УФСЪТЪ-майка? Много добре е знаела за проблема, как така не е обърнала внимание къде отива детето. Говорим за дете на 3 години, не би ли следвало да е под контрола на възрастен, при това на улицата? Защото днес е влязло в локва, ама утре по същата логика може да скочи и на платното.
4
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До всичките под мен: Абе вие не сте ли били деца бе ***??? Майката виновна, че детето решило да нагази в локва??? И да било е с ботуши!!! Вие като малки не сте ли газели в локви с вода и просто да сте държали като деца???? А ТЕЦ-а той не е виновен нали??? Баси и народа сме станали, честно!!!!
3
3
 
2
 
! Отговори
Аз преди 2 години
До Анонимен

А ти си за гнявене от цяло стадо емигранти!
2
17
 
5
 
! Отговори
от Русе преди 2 години
Първо - в Русе всички плащат по нова схема и това, че има кубици не се отразява на сметката им и второ - това дете няма работа в локвите - никоя нормална майка няма да го допусне (освен ако не е с гумени ботуши).
1
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хм. ТЕЦ-а ли е виновен, че 3 годишно гази в локви, около аварии?

Първо, да заведат дело срещу ТЕЦ-а за неотстраняване на аварията. После да заведат дело срещу майката и да я лишат от родителски права. Щото така е справедливо.