Насиленото от Евстатиев момиче се върнало раздърпано, в кръв

16-годишната ученичка още се стряска от ужаса, с нея работят психолози
Обновена: 11 фев 2016 09:08 | 11 фев 2016 09:00,
292
Насиленото от Евстатиев момиче се върнало раздърпано, в кръв
Снимка: кадър, Нова телевизия

"Прибра се раздърпана, течеше кръв. Беше много тежко как може Евстатиев да хвърля вината върху едно невинно 16-годишно дете, което не е имало контакти с момчета", изповяда се пред Нова тв майката на ученичката, която обвини в изнасилване бившия кмет на Стрелча.

Още по темата

37-годишната Христина Белухова проговаря за пръв път след случилото се. Тя сподели, че близо месец след задържането на Иван Евстатиев, дъщеря ѝ се възстановява, но е затворена и стресирана.

Тя сподели, че момичето все още се стряска, когато види Евстатиев по телевизията с белезници в съда.

Семейство Белухови никога не са предполагали, че човек, който познават, ще посегне на дъщеря им. Христина работи като технически сътрудник в община Стрелча вече 12 години, от които три за бившия кмет на града. А съпругът ѝ Георги Белухов дори е бил награждаван от Евстатиев за храброст, когато е спасил човешки живот. 

Майката на 16-годишното момиче споделя, че дъщеря ѝ трудно се възстановява от преживяното. Христина вярва на дъщеря си и нито за миг не се е усъмнила в това, че казва истината.

"Изключително доверчива и наивна е, тя си е дете още. Вярва на всеки и си мисли, че всеки ѝ мисли само доброто. Ние вярваме в нея, подкрепяме я", сподели Христина.

Родителите категорично отказват достъп на непознати до детето си. Грижат се да съхранят психиката й и я пазят и от хората, и от медиите. Момичето в момента посещава двама психолози. Не влиза в интернет, за да не чете коментари за себе си.

Задържаният за изнасилване бивш кмет на Стрелча Иван Евстатиев се е опитвал да влияе на разследването, твърди пък адвокатът на жертвата.

Днес отново Стрелча се вдига на протест, а в петък Районният съд в Панагюрище ще гледа мярката на Евстаттиев по искане на неговите адвокати заради здравословното му състояние.

Стрелчани не вярват, че той е болен и искат да остане в ареста до края на процеса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


292
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
182
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
komunist ...ima edno mnooooogo izvestno lice ot stoletnicata otqvlen pedofil no nego ne mogat go barnat kuklovod e na mafiqta
181
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Та мисълта ми е, как досега възмутените жители на Стрелча поне един митинг не спретнаха за всички други девойки минали през хотела.
180
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
другарят Евстатиев, въпреки, че си има прилична къща, живее на хотел точно затова, да го посещават девойки-и то все млади 15-17 годишни защото от известно време такива му били предпочитанията-над 20 вече му се виждали старички... и това секретарката му не го е знаела? А 16 годишната ученичка не е знаела нищо за похотливия работодател на майка и? Те в Стрелча ученички и ученици само за теорията на относителността си говорят и за последните открития на науката... и са абсолютно изключение от връстниците си по света и у нас. Та мисълта ми е, как досега възмутените жители на Стрелча поне един мити
179
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Другаря Иван Евстатиев си е много добре познат на куцо и сакато в региона. Още по добре познат е на родителите на това момиче. А изглежда че е най добре познат на секретарката си, която е майка на момичето. Това че момичето е отишло в хотела при другаря Евстатиев, не е впечатлило никой. Това си е било обичайно. Много вероятно и секса да си е бил обичаен. Подозирам че причината е в майката която се чувства вече пренебрегната. А дъртия пергиш цял живот е чукал всичко. Само секретарката не е подози
178
7
 
13
 
! Отговори
жителка на Стрелча преди 8 години
Не го оправдавам Евстатиев, но да се каже истината - как никой не е видял да влиза и излиза от хотела момичето, защо не е викала, той ли е наливал алкохола в устата и много съмнителни неща има.Моето семейство не би протестирало, като знаем какво е цялото семейство - за пари могат да направят за резил дъщеря си и го правят.
177
12
 
11
 
! Отговори
Гошо преди 8 години
Очевидно от Позитано са ангажирали червените *** да защитават съпартиеца си...Марш в Русия, червени отпадъци такива !
176
11
 
17
 
! Отговори
жителка на Стрелча преди 8 години
ащата няма ли срам да ходи по всички телевизии, като знае дъщеря си, че от 14 годишна прави секс за пари.Не го слушайте, че не иска пари от Евстатиев. Цялото семейство не са добри хора. Колко хора протестират, а те са роднини и платени хора от бащата на момичето. Срамувам се като съгражданка, че този баща лъжи всички и някои му вярват.Това момиче е правила секс с единия ми син и пламенника ми и са й плащали по 20- 30 лева. Какво да говорим?
175
7
 
7
 
! Отговори
Чучо преди 8 години
До АнонименПри положение, че им се иска интервю, какво, да се крият ли ? Добре, че този случай се раздуха, иначе червеният другар да е потулил нещата до сега
174
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Надявам се , че родителите са супер доволни от себе си- и двамата да дадат интервюта едновременно в сутрешния прайм-тайм и на двете национални телевизии, за да обяснят как дъщеря им се е прибрала пияна заляна и повръщаща след като е изпила поне 400 мл. Водка, според експертизата.Тя колко ли се чувства унизена е отделен въпрос, важното е, че и двамата станаха национално известни.
173
7
 
13
 
! Отговори
Врачанин преди 8 години
Ако комунистически *** имаше чувства за вина и срам от децата си , до сега трябваше да се самоубиеДетето се връща кървящо ,с разбита уста и посинено око и *** комунисти защитават съпартиеца си.Браво на вас.Впрочем ако бяхте нормални хора нямаше да сте комунисти.
172
7
 
9
 
! Отговори
аааа преди 8 години
Коментарите са ясна представителна извадка на общественото ни. На приказки и географски сме в Европа, ама като манталитет сме баш като талибаните в Близкия изток. С такава ярост да нападаш едно изнасилено 16-годишно момиче "щото видиш ли отишло някъде си, а не трябвало". Това е гнусарщина отвсякъде
171
7
 
13
 
! Отговори
тя преди 8 години
А майката дали не е имала връзка с изнасилвача? и от там и дъщерята се зближила с него!
170
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пфу,троловете и за секс да се говори, все комунизъм и Русия им се привиждат.Всеки е невинен до доказване на противното, независимо дали е русофил или русофоб, шопе.
169
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Майката на 37 години пък с дъщеря на 16 ?????Тия да не са от боята нещо ?????
168
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А като я черпил водка и й е давал пари не е бил лош, нали ?Или може би майката ревнува ?
167
7
 
12
 
! Отговори
Чучо преди 8 години
Изнасилване има не само, когато е налице насилие, но и при използване на безпомощното състояние на жертвата (както е в случая). И щом уж според вас нямало доказателства, на базата на какво прокуратурата е внесла обвинителния акт ? Стига сте защитавали този изнасилвач, не мога да разбера какви сте такива хора. Егати помията дето се излива по това момиче
166
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Чудеса от храброст е правила за него - звъняла му по телефона, раздавала листовки, забравила за зъболекар и всичко и отишла в хотелска стая с него, търсила го за услуги за кандидатстване право, пила алкохол...То по-скоро той изглежда да е бил преследван.../ Веднъж е извикана да раздава листовки. /Как така ги викат, бе? Задължително ли е било? Мен па що никой не ми се обади да раздавам листовки?/ Много гнила работа. Родителите нещо...
165
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Цялата работа вече толкова замириса, че взех да симпатизирам на кмета. Тия само интервюта дават. Оправдават се - ''С Евстатиев отношенията са ми били само служебни. /И кой го касае това?/ Обидно ми стана, че е имало доброволен секс./ Не и се вярва на женицата, че детето и е постъпило толкова тъпо./ Тя не се е влюбвала. /На 16 години не е нормално да не ти трепне сърцето от някое момче. Скривала е истината. А може и да е била влюбена в дъртия мъж.
164
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ЛелеОт където на власт са всички останали кухоглави политици и управници в България.А кухата глава не е само техен патент. Както се вижда с кухи глави са и майчето Христина секретарицата курлежка и бащата изнудвач и малката пурва- на която принадлежи светлото бъдеще и маичана заръка -като се *** с кухоглав.местен власник, да се добере до висшите етажи на кухоглавцщината в Бг.
163
5
 
8
 
! Отговори
Леле преди 8 години
Когато детето ти е ....на зъболекар - ти звъниш в Полицията....Леле, че тези селяндурци са спретнали добра постановка на Евтатиев