Насиленото от Евстатиев момиче се върнало раздърпано, в кръв

16-годишната ученичка още се стряска от ужаса, с нея работят психолози
Обновена: 11 фев 2016 09:08 | 11 фев 2016 09:00,
292
Насиленото от Евстатиев момиче се върнало раздърпано, в кръв
Снимка: кадър, Нова телевизия

"Прибра се раздърпана, течеше кръв. Беше много тежко как може Евстатиев да хвърля вината върху едно невинно 16-годишно дете, което не е имало контакти с момчета", изповяда се пред Нова тв майката на ученичката, която обвини в изнасилване бившия кмет на Стрелча.

Още по темата

37-годишната Христина Белухова проговаря за пръв път след случилото се. Тя сподели, че близо месец след задържането на Иван Евстатиев, дъщеря ѝ се възстановява, но е затворена и стресирана.

Тя сподели, че момичето все още се стряска, когато види Евстатиев по телевизията с белезници в съда.

Семейство Белухови никога не са предполагали, че човек, който познават, ще посегне на дъщеря им. Христина работи като технически сътрудник в община Стрелча вече 12 години, от които три за бившия кмет на града. А съпругът ѝ Георги Белухов дори е бил награждаван от Евстатиев за храброст, когато е спасил човешки живот. 

Майката на 16-годишното момиче споделя, че дъщеря ѝ трудно се възстановява от преживяното. Христина вярва на дъщеря си и нито за миг не се е усъмнила в това, че казва истината.

"Изключително доверчива и наивна е, тя си е дете още. Вярва на всеки и си мисли, че всеки ѝ мисли само доброто. Ние вярваме в нея, подкрепяме я", сподели Христина.

Родителите категорично отказват достъп на непознати до детето си. Грижат се да съхранят психиката й и я пазят и от хората, и от медиите. Момичето в момента посещава двама психолози. Не влиза в интернет, за да не чете коментари за себе си.

Задържаният за изнасилване бивш кмет на Стрелча Иван Евстатиев се е опитвал да влияе на разследването, твърди пък адвокатът на жертвата.

Днес отново Стрелча се вдига на протест, а в петък Районният съд в Панагюрище ще гледа мярката на Евстаттиев по искане на неговите адвокати заради здравословното му състояние.

Стрелчани не вярват, че той е болен и искат да остане в ареста до края на процеса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


292
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
162
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Значи, момата не се прибрала веднага след училище и родителите почнали да звънят в полицията, ама иначе не знаели , че щяла да ходи на зъболекар??? Не на нас тия
161
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не че дъртият пръч ми е симпатичен /дори напротив!/, но нещата с историята на малката п.кла започват лека-полека да намязват на нискобюджетна продукция...
160
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Майката на Ирена е по-добре да се скрие и да спре да се излага! Напротив, Ирена е имала тайни от майка си - скрила е, че е харесвала Евстатиев! Скрила е, че сама се е набутала в ръцете му! Има регистрация в сайт за запознанства, Христина знае ли тоя факт? Заради това следва да приеме, че дъщеря й цял живот ще бъде преследвана от кошмари.
159
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Резилът на Ирена стана достояние на цяла България, а майка й продължава да раздухва и собствения си резил да е любовница на тоя разгонен дърт гаден пръч. Ние не пасем трева, Христина! Нормално е за не дотам красивите момичета да не бъдат харесвани от връстниците си, а да харесват неподходящи мъже. Точно това се е случило с Ирена. Скромните момичета не се наливат до козирката с възрастни мъже и не търсят връзки за получаване на престижно образование. Това се заплаща прекалено скъпо! Ирена заплати за греховете на майка си и собствената си наивност.
158
3
 
13
 
! Отговори
2 процеса преди 8 години
Темата е редно да се закрие. Гледах и бащата и майката и протестиращите, които са всъщност бабата, прабатата, лелята и бащата. Не им вярвам. Мисля, че става дума за политически тарикатлъци и тарикатлък на едно семейство без капка морал.Всеки е невинен до доказване на противното.Затова ми е редно да има 2 процеса. Един срещу Евстатиев и един срещу тази фамилия от явни мошеници.
157
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ацките как ги каниш у вас - ела да пийнем, ела да вечеряме...да не би да им казваш направо ела да те ***?!? Като е влязла в хотелската стая и срещу нея голямото легло какво ли си е помислила според теб? Кажи, че ми стана интересно?Тия приказки дето една жена можело да лочи алкохол като камила и да откаже секс със свалени ***, щото била размислила, върви ги разправяй на дъртите феминистки...
156
2
 
22
 
! Отговори
ООХ... преди 8 години
СУТРИНТА БАЩАТА ПО БТВ МАЙКАТА ПО НОВА ЕЕЕЕ ВЕЧЕ ЗАПОЧНАХТЕ ДА МИ ИДВАТЕ В ПОВЕЧЕ - БИЛА ИЗНАСИЛЕНА ЗА МЕН ИЗНАСИЛЕНА ЗНАЧИ ДА Я ЗАВЛЯКЪЛ НЯКЪДЕ НАСИЛА И Я ИЗНАСИЛИЛ А КАКВО? МОМИЧЕТО СЪВСЕМ ДОБРОВОЛНО ОТИШЛО - НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ПАРИ ЛИ ИСКАТ ИЛИ ДЕЛОТО НАБЛИЖАВА И ИСКАТ МНОГО ПАРИ А ЧЕ ИЗЛАГАТ ДЕТЕТО СИ НЕ ОСЪЗНАВАТ ЛИ????
155
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Писна ми вече от тази история!!!! Да си налягат парцалите и повече да не ни занимават с този коцкар и момето! Има нещо гнило в цялата история! Всички го знаят каква стока е, а тя му се завира в ръцете, та чак и водка пие с него в хотелската му стая. Казват че му звъняла по телефона цяла седмица преди да се срещнат......Колкото до правото, какви връзки, какви 5 лева - местата са повече от кандидатите. Може да се запише да учи, където пожелае! Смешки !
154
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Чучочучо, пак нещо не си доразбрал.Точно щото не сме талибани, сексът между лица, навършили 16 г. не е престъпление, ако е доброволен, а доказателства за насилие - няма.От къде знаете, че момата не е била влюбена в чичото, със слава на женкар, ерудиран, влиятелен, богат, обаятелен? И като се прибрала мъртво пияна, как да се оправдае- изнасилиха ме!
153
10
 
9
 
! Отговори
Чучо преди 8 години
Егати талибаните дето живеят в тая страна, някакъв дърт политик изнасилва 16-годишно момиче и всички се нахвърлят върху жертвата, че дори слагат знак на равенство между престъпления, извършвани от други на тази възраст и поведението на момичето...Ами хайде я накажем тая 16-годишната, да я пребием с камъни, както правят в арабския свят...***.
152
5
 
20
 
! Отговори
питащ преди 8 години
"Течеше кръв." Е откъде е текла тази кръв - от носа, от устата, от вагината - никой не казва!!! Лекарите нали били казали, че няма следи от изнасилване?Не оправдавам този гнусляр, но се чуват и гласове от стрелчани, че момичето не за пръв път е имало вземане-даване с него.
151
5
 
15
 
! Отговори
хммм преди 8 години
Какво няма още да е психирана, вие направихте от мухата слон. Тая се превърна в медийна звезда, а кмета черната овца на България. Един месец след случая майката споделя че дъщеря и се върнала цялата в кръв, сигурно вчера комшийката и подшушнала как може да извади някой лев. Всяко момиче си има първи път кръв има съвсем малко, освен ако не я е порил с нож там...
150
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Майката й подготвя славата на бръмчалка и плеймейтка, иначе от къде тоя стремеж към публичност, напишете в интернет "Ето го момичето, изнасилено от кмета Евстатиев !Вижте нейни снимки!Искате ли смърт за ***?" и се запитайте това нормално ли е, вие, ако имате дъщеря ще й развявате ли снимките и скъсаната ципа из публичното пространство?
149
4
 
5
 
! Отговори
Стълбът е виновен преди 8 години
!8 гтодишна се вряза в стълб и почина. Причината е, че е карала с превишена скорост.Новините са от днес.Това момиче наивно ли е?Случаят е абсолютно същият, като стрелчанския. Мапки kuрви, които мислят, че са направо страхотни и неустоими и на пътя и на пътя на незаконно придобита кариера. Врязват се в ста,ци с власт и l стълбове.Да бъде осъден Стълба. Как не го е срам? Педофил с педофил!
148
3
 
11
 
! Отговори
коко преди 8 години
тая да си каже колко време тьркаше чаршавите на Евстатиев
147
8
 
12
 
! Отговори
Джон преди 8 години
Съжалявам и съчуствам на момичето, дано да се оправи от травмата. Очевидно евстатиев се е възползвал от доверчивостта и невиността и, и я е напил и насилил. Очевидно го е правил и с други в тоя хотел, не разбирам хората които го оправдават или оневиняват.
146
2
 
3
 
! Отговори
Мисля! преди 8 години
До менНе само мисля, че на "тия хора им е приятно", но мисля че се чувстват много добре, много важни и обслужват свои лични непочтени и други непочтени политически цели.
145
8
 
12
 
! Отговори
Нелогично преди 8 години
Според световни изследвания, в над 99% от случаите на изнасилване,жертвите никога не признават за това пред близките си.Защото шокът и срамът е толкова голям, че те не могат да го признаят пред себе си.Тук обаче имаме съвсем обратен случай. Което говори, че тук няма изнасилване, а медийна кампания с определени цели.Какви могат да бъдат те - например - даваме ви да се погаврите с един незначителен политик - селския кмет, за да видите колко сме справедливи, ние престъпниците на най-високо ниво.
144
0
 
3
 
! Отговори
bros преди 8 години
Е, от две шишанета марково Жони, какво по-голямо съгласие? Като при вампирите, да я покани да вуезе?
143
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До менСпоред мен самите родители търсят публичност.С какви цели- не знам.но във всеки случай едва ли мислят за дъщеря си.