Насиленото от Евстатиев момиче се върнало раздърпано, в кръв

16-годишната ученичка още се стряска от ужаса, с нея работят психолози
Обновена: 11 фев 2016 09:08 | 11 фев 2016 09:00,
292
Насиленото от Евстатиев момиче се върнало раздърпано, в кръв
Снимка: кадър, Нова телевизия

"Прибра се раздърпана, течеше кръв. Беше много тежко как може Евстатиев да хвърля вината върху едно невинно 16-годишно дете, което не е имало контакти с момчета", изповяда се пред Нова тв майката на ученичката, която обвини в изнасилване бившия кмет на Стрелча.

Още по темата

37-годишната Христина Белухова проговаря за пръв път след случилото се. Тя сподели, че близо месец след задържането на Иван Евстатиев, дъщеря ѝ се възстановява, но е затворена и стресирана.

Тя сподели, че момичето все още се стряска, когато види Евстатиев по телевизията с белезници в съда.

Семейство Белухови никога не са предполагали, че човек, който познават, ще посегне на дъщеря им. Христина работи като технически сътрудник в община Стрелча вече 12 години, от които три за бившия кмет на града. А съпругът ѝ Георги Белухов дори е бил награждаван от Евстатиев за храброст, когато е спасил човешки живот. 

Майката на 16-годишното момиче споделя, че дъщеря ѝ трудно се възстановява от преживяното. Христина вярва на дъщеря си и нито за миг не се е усъмнила в това, че казва истината.

"Изключително доверчива и наивна е, тя си е дете още. Вярва на всеки и си мисли, че всеки ѝ мисли само доброто. Ние вярваме в нея, подкрепяме я", сподели Христина.

Родителите категорично отказват достъп на непознати до детето си. Грижат се да съхранят психиката й и я пазят и от хората, и от медиите. Момичето в момента посещава двама психолози. Не влиза в интернет, за да не чете коментари за себе си.

Задържаният за изнасилване бивш кмет на Стрелча Иван Евстатиев се е опитвал да влияе на разследването, твърди пък адвокатът на жертвата.

Днес отново Стрелча се вдига на протест, а в петък Районният съд в Панагюрище ще гледа мярката на Евстаттиев по искане на неговите адвокати заради здравословното му състояние.

Стрелчани не вярват, че той е болен и искат да остане в ареста до края на процеса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


292
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
122
5
 
5
 
! Отговори
Тичо преди 8 години
До АнонименКак къде медицинското, в прокуратурата, къде да е ? Обвинителният акт без доказателства ли си мислиш, че е внесен ? Стига сте го защитавали този дърт пръч...егати, като дивите араби сме станали, като има изнасилване, жената е виновна
121
3
 
9
 
! Отговори
<><> преди 8 години
Прокажен народ ....започва да приема за нормално изнасилването на млади българки .....и аз все си мислех че тук не дай си боже стане следващия Кьолн , ще ги изметем с шутове на момента ........ако съдя от тоя сайт съм се лъгал жестоко .....тук сте по склонни да приемете за нормално и вас да изнасилят и родителите ви и децата ви ............пу ...дано само в тоя сайт да сте такива страхливци
120
3
 
3
 
! Отговори
666 преди 8 години
А като я уреждал по втория начин не бил лош а?
119
4
 
4
 
! Отговори
Жорж преди 8 години
СТИГА.Много ни дойде. ,,За да упознаеш един човек, трябва да изядеш едно кило сол,, , казва нашият народ . За 12 години в Общшната И ЦЕЛИ ТРИ ПЛЪТНО ДО НАСИЛНИКА , ТАЗИ ЖЕНА Е ИЗЯЛА ПО-ВЕЧЕ. Момичето ще преживее трудностите , но стига сме се вайкали . ,,НЕ Е ЛУД , КОЙТО ИЗЯЖДА ЗЕЛНИКА, А КОЙТО МУ ГО ДАВА,,. ВИНАТА Е СПОДЕЛЕНА ,според мен. КАЗАХ.
118
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като я е насилил къде е медицинското с синини охлузвания и разкъсвания !
117
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тук пишат сума ти възрастни нещастни пръчове и че до е или, които завиждат на този Евстатиев
116
4
 
4
 
! Отговори
ХХХ преди 8 години
Не знам пичове колко сте зле но на тях години тъкмо на по 16 момичета редовно припадаха от компанията ....пие 1-2 и вече не знае къде се намира ...правиш каквото си поискаш с нея .....само един такъв чичко трябва с педофилски наклонности и готово .....на всеки особенно на момичетата алкохола влияе различно ...повечето не знаят къде се намират нали на тая възраст говоря !
115
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тази ако я беше напил и й беше скъсал девствена ципа някой 30 годишен батка, дали щеше да има толкова медиен шум, интервюта, статии, или щеше да отнесе як пердах вкъщи, без никой да разбере?
114
2
 
4
 
! Отговори
ббб преди 8 години
До До ХХХСамият факт, че е внесен обвинителен акт за изнсилване, ясно сочи какво е пишело в експертизата
113
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Добре имала му доверие и отишла защото се познавали когато я натиснал тя не можело ли е да вика за помощ да се дърпа а не да разтвори к.ката и след това да си трае месеци всесто веднага да отиде на лекар и да си извади медицинско.
112
4
 
4
 
! Отговори
шшшш преди 8 години
Абе тук говорим за едно 16-годишно момиче...Не е най-трудното нещо на света да бъде заблудено, да не говорим, че става въпрос за човек, когото познава и който е сигурно на възрастта на дядо й. Каквото и да си говорим,една сериозна част от българите като мислене са си баш като изпадналите ориенталци
111
3
 
11
 
! Отговори
До ХХХ преди 8 години
Никой не защитава 58 годишния дядка.Просто хората се съмняват н това ,което казват ,че се е случило.За това си има следствие ,експертизи и прочее дейности .И това ,че някой прови секс с много по-млади жени не го прави педофил.Секса е подсъдим само с лица до 14 г ,макар ,че братята римляни раждат по на 12 и 13 г и никой никого не преследва.Секс е имало и това не го отрича и стареца.А дали е било изнасилване ,това ще каже експертизата ,а не ние тук във форума
110
2
 
2
 
! Отговори
Й преди 8 години
Може би на Евстатиев е щяло да му се размине,ако не е било приятел на семейството, но това явно показва че се възползвал от доверието което му е имало момичето
109
5
 
4
 
! Отговори
От страни погледнато преди 8 години
До ХХХА как можете да защитавата една напълно покварена аморална жена и поквареното й семейство? Това ли трябва да е еталона за млади жени и семейство в България? Родители сводници, млада опорочена и в съзнание и в отношения жена на 17 г. злоупотребяващи по същия начин, по който Покварената малка млада уличницa отишла сама доброволно в хотелска стая с един дрът пръч! И е "невинна" и "наивна" ли? Наивно отишла да си уреди образование незаконно в хотелска стая с дърт пърч! Със секс естествено.
108
0
 
8
 
! Отговори
до 111 преди 8 години
Като се напълни с бургии искам да коментираш поведението им дали ти харесва !Тогава подобен случай ще е нищо в сравнение с хилядите брутални изнасилвания които ще се крият от полицията не като този които го дават в всички новини.
107
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз пък вярвам на семейството. И на 16 години самата аз бях достатъчно наивна, да си мисля, че с възрастни хора трябва да си любезен, че семейните познати са приветливи и добри хора, които ти мислят доброто. Предполагам как са се развили събитията, първо и е било неловко да му откаже на поканата, после вече не е имала избор... Много лоши хора трябва да сте да коментирате по този начин и да защитавате мръcникa...
106
2
 
3
 
! Отговори
До 114 преди 8 години
Осведоми се бе *** преди да говориш ! Познати били и то добри познати даже момичето му е викало чичо ! Садък !
105
4
 
5
 
! Отговори
<><> преди 8 години
Добре бе офци прости ....дори и да е било по желание както ВИЕ казвате ...трябва да го съдят за педофилия ......педофилите съм чувал какво ги правят в панделите ....на почит били ! Та ВАШИЯ скъп Евстатиев така или иначе трябва да го отнесе в големи количества !
104
1
 
8
 
! Отговори
до 111 преди 8 години
Ти у кои век живееш не виждаш ли какво става не сме като у манастир заобиколени сме от всякакви хора не трябва младите да се доверяват на никой дори едно време през гнилия соц учеха децата да не говорят с непознати на улицата камо ли да отидат у хотела.
103
4
 
4
 
! Отговори
Й преди 8 години
Евстатиев явно също е разчитал, че щом я е подлъгал да влезе в хотела, после и да се оплаче няма да и повярват, ама ще му излязат криви сметките.