Насиленото от Евстатиев момиче се върнало раздърпано, в кръв

16-годишната ученичка още се стряска от ужаса, с нея работят психолози
Обновена: 11 фев 2016 09:08 | 11 фев 2016 09:00,
292
Насиленото от Евстатиев момиче се върнало раздърпано, в кръв
Снимка: кадър, Нова телевизия

"Прибра се раздърпана, течеше кръв. Беше много тежко как може Евстатиев да хвърля вината върху едно невинно 16-годишно дете, което не е имало контакти с момчета", изповяда се пред Нова тв майката на ученичката, която обвини в изнасилване бившия кмет на Стрелча.

Още по темата

37-годишната Христина Белухова проговаря за пръв път след случилото се. Тя сподели, че близо месец след задържането на Иван Евстатиев, дъщеря ѝ се възстановява, но е затворена и стресирана.

Тя сподели, че момичето все още се стряска, когато види Евстатиев по телевизията с белезници в съда.

Семейство Белухови никога не са предполагали, че човек, който познават, ще посегне на дъщеря им. Христина работи като технически сътрудник в община Стрелча вече 12 години, от които три за бившия кмет на града. А съпругът ѝ Георги Белухов дори е бил награждаван от Евстатиев за храброст, когато е спасил човешки живот. 

Майката на 16-годишното момиче споделя, че дъщеря ѝ трудно се възстановява от преживяното. Христина вярва на дъщеря си и нито за миг не се е усъмнила в това, че казва истината.

"Изключително доверчива и наивна е, тя си е дете още. Вярва на всеки и си мисли, че всеки ѝ мисли само доброто. Ние вярваме в нея, подкрепяме я", сподели Христина.

Родителите категорично отказват достъп на непознати до детето си. Грижат се да съхранят психиката й и я пазят и от хората, и от медиите. Момичето в момента посещава двама психолози. Не влиза в интернет, за да не чете коментари за себе си.

Задържаният за изнасилване бивш кмет на Стрелча Иван Евстатиев се е опитвал да влияе на разследването, твърди пък адвокатът на жертвата.

Днес отново Стрелча се вдига на протест, а в петък Районният съд в Панагюрище ще гледа мярката на Евстаттиев по искане на неговите адвокати заради здравословното му състояние.

Стрелчани не вярват, че той е болен и искат да остане в ареста до края на процеса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


292
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
202
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тези родители, ако имаха доказателства, че щерката е била насилена, щяха да си ги пазят за пред съда, а не така грозно да унижават дъщеря си.Не искали пари - айде бе - нали, за да искате пари, първо трябва да докажете,че е имало изнасилване, ама не можете.Не не нито първата, нито последната, дето е решела да си го тури с некой дъртак.Грешката й е била , че се е прибрала много пияна, и че кметът е известен и има пари, иначе щяхте да се спотайвате като п*дня в ***.
201
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Точно така.Малки курвета с големи нереализирани замисли за повече пари.
200
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не родителите са виновни, да си оставиш детето ей така без-да знаеш къде ходи във всеки един момент. А кметът си е за убиване, да посегнеш на дете
199
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дъртия я викнал в ресторантчето на хотелчето и тя припка като пиленце при него по нощите - нещо ми мирише и от двете страни. Да не да е умствено изостанало детето? На 16 години би трябвало да разсъждаваш трезво, не да пиеш вино с дъртия кмет и да си говориш не с родителите си а с него какво искаш да учиш. Греша ли?
198
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На всички ***, които по поръчка и за жълти стотинки защитават тая червена гнидa пожелавам само едно: да са на мястото на тази майка!
197
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това комунистическо животно трябва да бъде кастрирано публично. Той е извратен изверг като всички комунисти!
196
1
 
3
 
! Отговори
Bobi преди 8 години
Дайте ми го
195
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ШопА дали да не обесим теб?
194
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименЩе ти кажа като набеден за подобно деяние,че наистина всичко е цирк. Насилването се доказва до часове след деянието, ни повече ни по малко. Ако ти кажа,че щях да умра, когато разбрах в какво ме набеждават, разминах се с аритмия за вечни времена и нищо друго. Скапана държава и система.
193
7
 
16
 
! Отговори
Ина преди 8 години
По мое време младите момичета, които искаха да учат право не ставаха от учебниците, да не говорим за посещения на хотели и прочие.Грешката е във възпитанието и налаганата ценностна система.
192
9
 
18
 
! Отговори
Драган преди 8 години
Този се съмнявам да й е наливал пиене в гърлото. Сама се е напила. Родителите знаели ли са къде е момичето по това време ?
191
5
 
12
 
! Отговори
Basta преди 8 години
Дааа, кой каквото може, това пердаши. Селския кмет пердаши селската korveta а министърът на отбраната пердаши елитни prostitutes и им плаща с държавни пари, взети от данъците Ни.Айде баста!
190
7
 
11
 
! Отговори
Finito la comedia преди 8 години
До ЛучоНа това позорище я подлагат ИД собствените й баща и майка, баба и прабаба. Че го направиха и обществен цирк. Никой не вярва на селските тарикати. Междувременно, както стана ясно Министърът на отбраната ни назначил в Министерството на отбраната ни, проститyтkи.Хайде да ковнем селския кмет с една селска уличница и семейство идиoтoви, за да не виждаме как прoсиtутки са началници на служби в министерството на отбраната Ни.
189
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ShoppНачи според шопа русофилите трябва да се бесят, щото са русофили.А какво ще правим с платените фашистки *** като него?
188
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименКви ислямисти, кви пет лева, всеки е невинен до доказване на противното, кои сте вие, че да издавате присъди, защо сте толкова убедени, че е била изнасилена, само защото родителите й надуват вувузелите по всички медии, всеки ден?!? Те ако имаха доказателства, щяха да ги представят пред съда , а не да дават интервюта и да изискват присъда от общественото мнение.То при ислямистите между другото е така девойката правила секс преди сватбата, дай да убием мъжът.
187
5
 
7
 
! Отговори
Лучо преди 8 години
До Финито ла комедияА така, нека не я подлагат на това, току-виж червеният другар влезнал затвора...Нека го пуснат, нека си продължи да пердаши тийнейджърките, пък току-виж след някоя друга може някоя от дъщерите на тук защитаващите го да опъне.
186
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А бе българи, вие сте си от един дол дренки с ислямистите, които толкова много мразите. Тя може и 4 литра водка да е изпила в неговата хотелска стая, но това не му дава право да си пъха оня работа в нея. Това е изнасилване в белия свят, но няма как да го разбрете вие понеже сте прости. Да и тя е добиче без акъл, но това не олекотява вината на дъртия ***.
185
9
 
12
 
! Отговори
Финито ла комедия преди 8 години
Темата се изчерпа нещата станаха ясни.Само не знам дали това семейство Рекетьорови знае на какво ще бъде подложена ИД в съда. Там тя ще трябва да отговаря на изцяло неудобни въпроси както на собствения си адвокат, така и на още по-неудобни на адвоката на Евстатиев и на Съдията. В подробности, права, лице в лице.Един нормален човек не би искал да подложи детето си на това, както и да го праща по хотели с мъже.
184
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До anonimenДа не дава господ да се случи на моето дете, ама в никакъв случай няма да тръгна да давам интервюта и да обяснявам пред цяла България как се е прибрала кьор кютук пияна, на**на и повръщаща.Тези неща можеха да си ги спестят за съдебната зала , ако са толкова са убедени, че щерка им е била изнасилена.
183
5
 
8
 
! Отговори
anonimen преди 8 години
kak moje da zashtitavate takav pedofil akosee sluchilo s vashto 15...16.g. dete niama da pishete takiva komentari . ama v bulgaristan tovae normalno vie deto go zashtitavate sigurno samisi vodite decata pri negó zaa niakoi lev...