В катун на -17 градуса – така се пази границата!

Граничарите ни работят в много мизерни условия
Обновена: 11 фев 2016 10:03 | 11 фев 2016 09:52,
43
В катун на -17 градуса – така се пази границата!
Снимка: кадър, Нова телевизия

Снимки на мизерните условия, в които са принудени да работят българските гранични полицаи, предизвикаха коментари в интернет.

Граничните стражи на реда работят при нечовешки условия, разказва Нова телевизия. Полицаите са със скъсани обувки.

"В катуни се служи по 15 часа при минус 17 градуса. Вижте обувките, дрехите и оръжията, с които се пази границата! Нека се замислят всички, които твърдят, че българските полицаи са неблагодарни! Дори и през 1944 г. са имали по-добри условия за работа", коментира възмутеният гражданин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кой ги е бил по ушите да стават граничари!?
6
1
 
31
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 8 години
Възстановяване на гранични войски,с цялата система от гранични застави и кльонове.Никаква гранична полиция не трябва да припарва до границата,а само военна полиция при нужда.Носенето на службата от граничарите е...бойна задача в мирно време,защото часовите по заставите са задължени да употребят...оръжие при нужда.Бокоффската полиция не може да замести и изпълни задачите на гранични войски при охрана на границите.Разбирам ги тези хора,те не са виновни.Управленската клика си измива...ръцете с тях.
5
0
 
32
 
! Отговори
9К51 преди 8 години
Дааа пълен резил за държавата ни ...., но така ще бъде след като Гаргамел /Костов/ унищожи Граничини войски-това беше единствено възможната форма за охрана на границата ни с нашите скромни финансови възможности! Тогава пиле не можеше да прехвръкне ... сега е пълна скръб, размотават се разни мургавели с ранички нагоре на долу ... има ли въобще държава? Толкова ли е трудно да се проумее, че за надежна храна са необходими поне 10 000 въоражени мъже, пари за които обаче няма . трябва да се върнат ГВ
4
8
 
25
 
! Отговори
Men преди 8 години
Когато казармата беше задължителна ние бяхме при по-лоши условия. 60 човека спално с продъдени прозорци, където зимата си беше минусова температура постоянно. 3 *** за всички тия 60 човека и 1 баня, естествено без топла вода. Скъсани кубинки и смрърдящи на *** въшкарници, които изненадааа нямаше къде да се перат. Плащаха ни по 10лв месечно. Тия сега са там пожелание, като не им харесва да си ходят.
3
10
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ден и нощ рушветчийстват, да вземат поне едни обувки да си купят. Аман от хленчещи корумпирани кияци на държавна хранилка. Напускайте бе некадърници.
2
17
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Закривайте я вече тази балканска ***.
1
13
 
17
 
! Отговори
Специално преди 8 години
това за обувките не е вярно,малко са попрекалили!