МВР на лов за винетки – в цялата страна

В акцията ще се включат и мобилни групи на пътната агенция
13 фев 2016 08:12,
88
МВР на лов за винетки – в цялата страна
Снимка: архив Булфото

Пътна полиция започва масови проверки за наличието на винетни стикери. Акцията ще се провежда в цялата страна.

В хайката ще бъдат включени и местните структури на Изпълнителна Агенция Автомобилна администрация, както и на мобилните групи на пътната агенция, пише ”Труд”.

От полицията припомнят, че винетната такса се заплаща от собственика или ползвателя на пътното превозно средство след деклариране на регистрационния му номер.

Напомня се и че винетката се състои от две части. Първата е оформена за еднократно залепване в долния десен ъгъл на вътрешната страна на предното стъкло на превозното средство и е осигурена срещу фалшифициране със защитни знаци.

Водачът е длъжен да предоставя при необходимост валиден документ, доказващ плащането на съответните такси.
Изключение са случаите, когато стикерът е придобит безплатно от лице с 50 и над 50 на сто намалена работоспособност.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
0
 
12
 
! Отговори
дядо Йоцо преди 8 години
Простакесата Лиляна не знае ли,че винетката важи само за каране по магистралите??? ***,проста и супер нахална жена... Върви в Швейцария *** просакесо и се ограмоти ....
60
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хахаха...На лов за пари! Защо не идете да помогнете на старите и болни хора по селата, където ц.ига.ни.те ги пребиват и грабят??? А сте все там където е парата!
59
0
 
27
 
! Отговори
читател преди 8 години
А аз да попитам.МВР мисли ли да излиза на лов за крадци,обирджий,изнасилвачи и други подобни?
58
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Свинетката я проклинам. Дано и заседне на гърлото дано. Ако това не е комар с нарпда защо не направят дневната за 29 стотинки, а седмична за 1,86 лв. колкото се пада. Ние в селата за да идеш на 3 км. до града за аспирин или до гроби'ата извън табелата на селото трябва да купуваш СВИНЕТКА. Позор........
57
2
 
14
 
! Отговори
кико преди 8 години
двете *** Лиляна и Румяна се сдушиха и наговориха да ни гонят за винетки по пътищата . Да ,ама не!Ще ми хванат опинците.Винетка няма да купувам и ще си карам таратайката само из града.
56
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не купувайте винетки.Нека ви правят актове.Не плащайте актовете.пълен бойкот на управляващата престъпна групировка.Павлова,Лазаров и компания да го пампуркат.Водачът им вече е пътник.Няма смисъл да им пълните гушите.Ердоган ще залее България с терористи.Ще настъпи хаос.какви винетки тогава ще стане страшно.
55
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Увеличението на винетките е незаконно!!!!!!
54
3
 
17
 
! Отговори
1 преди 8 години
До Анонимен-49,за тиквата също има безплатна свинетка,той също е с червен каскет.
53
4
 
38
 
! Отговори
Спестявайте преди 8 години
Колкото се може спестявайте, не купувайте винетки за всички коли ако имате повече от една, излизайте извън града само с една кола макар и да ви струва неудобство, поне няма да нахраните гладните вълци на Герб! За Празника с приятелката ми мислехме да излизаме извън града , но като сметнахме седмична винетка и другите разходи се отказахме и ще сме си в града! Искат да си пълнят бюджета от нас , искат да си вдигнат заплатите от нас, е няма да стане!
52
3
 
28
 
! Отговори
дедо преди 8 години
В големите градове,пък и в по-малките много семейства имат по 2 че и по 3 коли.А сега Лилито да познае по колко винетки ще купят тези семейства.На мене ми се струва,че няма да и излезе сметката на момичето.
51
2
 
35
 
! Отговори
Айде да си кажем ! преди 8 години
Защо ви е страх да кажете на глас , че не само Свинетка Павлова е виновна а и Борисов ??? През агента на ДС - агент Буда, мутрата от 90-те и члена БКП - Бойко Борисов минават всички безумия на Герб , той ги одобрява и так се придвижват! Кунева дефакто той я назначи и всички знайни и незнайни калинки във властовия диапазон!
50
1
 
30
 
! Отговори
naco преди 8 години
Акцията е под "ПАТРОНАЖА" на "министър" Лиляна Винеткова!? Внимавайте!!!
49
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Pavlova da plaschta ba4varova i kompanija i
48
4
 
26
 
! Отговори
777 преди 8 години
Дебелата Лиляна пак спечели!!! А вие си пишете в нета, а на протестите само по 20 човека. Честито ! На следващите избори си знаете пак за ГРОБ до дупка.
47
1
 
29
 
! Отговори
ОСТАВКА преди 8 години
СЪД ЗА БОРИСОВ
46
4
 
17
 
! Отговори
Саракт преди 8 години
"За Бога, братя, не купувайте!"
45
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Как да купуваш нещо,което е обект на съдебни дела за неговата законност,бре???И хайките ви са незаконни!!!Утре съдът ако реши,че неправомерно е завишена цената на винетките,какво правим??Как ще връщате парите на закупилите такива??Или както всичката досега-просто ще пият една студена вода и.....животът продължава мирно и тихо,со кротце со благо!!Виновни няма отново да има,ще размием отговорността във водите на партийното блато!!На всички глобени за винетки масов съд за тази държава в Страсбург!!
44
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да, без пари нищо не се получава, а с пари се получава, ама най-вече се получават кражбите. За това нека всеки да си прецени.
43
0
 
7
 
! Отговори
Drandari преди 8 години
Za selski sokak vinetka?! Ami sopa?!:-):-):-):-)
42
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ..." нямаш пари не си купуваш кола".. Защо малка част имат много пари, а болшинството няма пари?. Защо тези които имат много пари са им безплатни колите, шофьорите, храната,кафето,тоалетната хартия.....а и Винетките?!