Бивш метох се срути във Велико Търново

Отломките затвориха ул. "Опълченска" в града
14 фев 2016 10:48, Александър Попов
11
Бивш метох се срути във Велико Търново
Даниел Панов. Снимка: Булфото, архив

Части от стара сграда във Велико Търново се срутиха и затрудниха движението. Отломки от постройката, в която се е намирал някога Метохът на Преображенски манастир, са паднали на платното на улица "Опълченска".

По разпореждане на кмета на Община Велико Търново Даниел Панов е създадена организация за извършване на необходимите дейности и временна организация на движението до решаването на възникналия проблем, съобщиха от общината.

Улицата е временно затворена до разчистването на отломките. Хора и техника са ангажирани с аварийните дейности и разчистването на улицата, което се очаква да приключи в ранните следобедни часове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
Гражданин преди 8 години
Това е една от многото сгради в Старата част на В.Търново, които предстои да се сринат! Отвратителни гледки, които грозят града!
9
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Jiviah 4 godini v Tyrnovo. Mnozinstvoto tarnovci sa dobre materialno, imat magazini, davat kvartiri na studenti, celi familii sa se uredili do 9 koliano na rabota v universiteta. Imat parichki.
8
1
 
7
 
! Отговори
ГРОБ преди 8 години
Видими резултати
7
0
 
12
 
! Отговори
e да де преди 8 години
Няма нищо случайно при такива занемарени сгради на апетитни места по градовете нали се досещате ,че иначе няма как да ги съборят и парцелите да се застроят подходящи фирми.
6
1
 
12
 
! Отговори
Анна преди 8 години
Търново е прекрасен град,но старата част наистина се руши,кмете какво ще направиш по въпроса?
5
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
дух забранена дума ли е в българския език?
4
1
 
16
 
! Отговори
Сп??нс преди 8 години
Който се е разхождал в старата част е видял ,че единствено къщите във възрожденски стил дето ги построиха 80-те години не са взели да се събарят , всичко друго е първи етаж лъскав магазин и втори събарящ се върху минувачите .... И всеки следващ кмет обяснява как ще накара собствениците да вземат мерки -----резултата е ,че продължават да взимат безбожни наеми ,а нямали пари за ремонт
3
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вече почти нищо историческо и старо не остана в Търново!Остана само бутафорния Царевец!Няма я историята..духа на старо Търново го няма!Само молове и практикери!
2
1
 
30
 
! Отговори
бг преди 8 години
То тепърва ще се срутват сгради там, абсолютно занемарен и изоставен е целия стар град, жалко, хубав град а такава разруха и мизерия.
1
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ТЯ ДЪРЖАВАТА СЕ СРУТИ ВИЕ ЗА ЕДНА СГРАДА ПЛАЧЕТЕ!