Поредна гранична блокада – този път на Калотина

Причината - камион свършил горивото точно на кантара
14 фев 2016 20:20,
10
Поредна гранична блокада – този път на Калотина
Снимка: Кадър Нова тв

С нова гранична блокада се сблъскаха шофьорите у нас - този път на Калотина. Километрична опашка се образува от сръбска страна и опъна нервите на шофьорите. За проблема сигнализираха превозвачи. Каква е причината за бавното преминаване?

Някои от камионите са от рано сутринта на опашката. Затова следобед шофьорите са изключително изнервени. "Не е нормално”, казва Стоян, който стои на границата от няколко часа.

В почивните дни не е необичайно трафикът през пункта да е засилен. Този път обаче чакането е много по-дълго от друг път, разказват шофьори. А това води и до опасно придвижване по пътя или извън него.

"Близо пет часа съм тук. Проблемът по българската страна е постоянен. Тук е европейска страна”, възмущава се пред "Нова тв" един от шофьорите, блокирани на изхода на страната ни.

От митниците твърдят, че проблемът е възникнал след като камион е свършил нафтата пред кантара на българската митница. Това довело до забавяне на целия процес по пропускането на тирове на Калотина.

От 8 до 17 часа на ГКПП "Калотина" са преминали 250 тира, но опашката остава до Димитровград.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
партиен член преди 8 години
Единствения проблем е че никой от служителите не си дава " зор".Това е от години.При последния сняг затвориха границата защото нямаше кой да изчисти 100 м.Редовно спира тока, компютрите не работят.Много рядко проблема е при Сърбите.
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
гърците източили нафтата хе хе хе .
3
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хората на запад имат влекачи на бърза помощ!махат ги от магистралите за 15-20 мин!Но понеже сте в бг страната на идитионизма това нещо отнема цял ден!успех заспали домашни революционери!нестига ви тровят фармацефтите,политиците ви убиват (бавно) но и тези коите сте живи ви ходят по главите!до кога бе Ганйо!до кога!айде бе юнаци вземете се най накрая в ръце!или ви чака червената книга на турски език!
2
4
 
6
 
! Отговори
Задача 2 клас преди 8 години
И колко време е необходимо да се налее туба нафта от близката бензиностания?
1
2
 
14
 
! Отговори
Случва се преди 8 години
Ко да прайш? Добре,че не се е случило на самолет!!