Хасковски баби дадоха 11 000 лв. на ало апаши

Подлъгали двете жени, че близки са пострадали
16 фев 2016 13:30,
9
Хасковски баби дадоха 11 000 лв. на ало апаши
Снимка: Bulphoto, архив

Жена на 73 години от Симеоновград е дала вчера 7000 лева на измамник, съобщават от Областната дирекция на МВР В Хасково.

Жената предала парите на непознат мъж пред дома си, след като й се обадили по телефона, че са необходими средства за лечение на пострадалата в катастрофа нейна племенница. По-късно тя се усъмнила и подала сигнал в полицията.

По същото време е получен сигнал и от жителка на Харманли /87 г./, че е била подведена да даде на измамник 4000 лева. Парите уж били необходими за лечение на внука й, пострадал в катастрофа.

По двата случая са образувани досъдебни производства.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По провинцията е така.
4
3
 
2
 
! Отговори
anonimen преди 8 години
ox pak laji ma laji skasaxa se da davat tiq pensioneri xilqdarki propagandata raboti s palna sila daje ne si pravqt truda da pi6at imana 6toto nikoi na vqrva na pora4kovite statii
3
1
 
3
 
! Отговори
Cleo преди 8 години
Сега ще има статия как този месец спестяванията на Бугропитекус намалели с 11 хилки... като ви казвах да си давате парите да видите нещо по-дълбоко от Искъро, щото или ало-апашите ще ви ги вземат или ще си отидете преждевремено от кутиите качак през които минавате ежедневно, вие ми слагахте минуси...Къде сега е онзи 'икономист' с купената от УНСС диплома да обяснява колко е добре да си държите парите в банки? М? А?
2
3
 
4
 
! Отговори
Народопсихолог !!! преди 8 години
Принципно хасковските баби са едни от най-умните в България,на Балканите а така също и в Европа и разбира се по презумпция и във Света!Така също и в Галактиката и в Млечния ни път бре!Една такава умна баба от село Бисер отчува и отгледа знаменития финансист Ице Бисераки бре!А друга пък асковска баба отчува и още го чува непобедимия тенисист Дришу Насераки бре!Чест и слава и дълбок ПОКЛОН на всички баби и прабаби но най-вече на тези-аскювските бре!Е това са баби и прабаби за пример бре!Поклон бре
1
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дежурната фалшива новина. Кой ли талант си ги измисля?