Облачно с дъжд ще е утре над страната

Температурите - леко надолу, ще са между 8 и 13 градуса
Обновена: 17 фев 2016 16:49 | 17 фев 2016 16:49, Анисия Иванова
1
Облачно с дъжд ще е утре над страната
Архив: Булфото

През следващото денонощие ще преобладава облачно време. През деня в северозападните райони, а привечер на повече места в Западна България ще има слаби превалявания от дъжд.

Според прогнозата на НИМХ през нощта срещу петък валежите ще обхванат и централната част от страната. Ще духа слаб в Източна България до умерен източен вятър.

Температурите още малко ще се понижат и минималните ще са между 4 и 9 градуса, максималните - между 8 и 13 градуса, в крайните югозападни райони и по-високи.

Над планините ще бъде предимно облачно, почти без валежи. Привечер в масивите от Западна България ще започнат превалявания предимно от дъжд, по най-високите места - от сняг. Ще духа умерен, по билата до силен юг-югоизточен вятър.Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 11 градуса, на 2000 метра - около 5.

По Черноморието ще бъде предимно облачно, без валежи. Ще духа до умерен вятър от изток. Максималните температури ще са около 9-10 градуса. Температурата на морската вода е 8-9 градуса. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: времепрогноза на НИМХ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари