Динко от Ямбол... който лови мигранти с голи ръце!

Бежанците излезли от драките, без да осъзнават на кого попадат
18 фев 2016 09:07,
282
Динко от Ямбол... който лови мигранти с голи ръце!
Снимка: Facebook

Динко Вълев от Ямбол съчетава екстремното шофиране на АТВ с... ловене на мигранти. За няколко месеца Динко е хванал най-малко 20 души и то с голи ръце.

Мястото е на метри от границата с Турция, близо до село Долно Ябълково. Динко Вълев и негов приятел отиват да карат АТВ.

"Изведнъж един човек изскочи пред мен, аз го заобиколих и слязох и той се засили отгоре ми, може би да вземе АТВ-то да бяга някъде. Ударих го и той падна на земята, започна да вика: Аллах, маллах. Беше облечен с едни скъсани обувки, яке и една раница на гърба", разказва Динко пред bTV.

От гората излизат още 11 мъже. С тях има три жени и едно дете, както по-късно става ясно – от Сирия.

"Всички мъже, които излязоха от драките, от храстите, се запътиха да мачкат, да се бият, обаче като видяха другите на земята да кървят, се отказаха. Единият имаше в себе си отвертка. Аз знам английски перфектно, единият от тях знаеше, аз им казах, че ако не легнат на земят ще убия един (...) Ти ако знаеш, че ще умреш, няма ли да лежиш?", спомня си още мъжът.

И трите му срещи са били с групи от млади мъже: "Единият го гоних сигурно два километра. Другите бързо се предадоха, защото бяха слаботелесни, а той падна в една локва и тогава спря, щеше да се удави. Много са агресивни тия хора, нямат какво да губят, оставили са всичко".

Според Динко, не сме в опасност, а направо "си заминаваме".

Полицията дошла час и половина, след като Динко подал сигнал на телефон 112: "Час и половина аз съм стоял като пазач над тях да ги вардя, за да стоят на земята. Те ходят, пазят на Лесово, по-оживените части. Ами идете по селата, в тоя Диарбекир!".

Мъжът предлага да се създадат доброволни отряди и да се плаща за задържан нарушител: "По 50 лева на човек или някаква сума на човек хванат, аз тези пари ще ги дам на дом за сираци".

 

Napadnaxa me s dumi nqkvi za alax no dobre che imam opit i....

Публикувахте от Dinko Valev в 14 февруари 2016 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


282
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
165
15
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Чудя се кое по-страшното от двете бежанците или мутрите като този.Хора, много зле става положението.Работя в един магазин в един от моловете и всеки ден се разправям с такива, като този от снимката.Няма такава нагли и безпардонии същества, които си мислят, че са над всичко и всички.Просто държавата затъва.
164
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
диньо ловеца,с голи ръце,ша убива лошите бежанци,дето смущават животеца на бедния булгаристанец,герой,тц тц тц забраих кавичкити да сложа на съответнити миста
163
18
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Динко Чукундура,дано Господ те направи бежанец, да те видим колко си оперен тогава.
162
14
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Господ си знае работата. Безпричинната агресия е индикатор за дегенерация на генетично ниво. Децата и внуците му ще са още по-зле. Единствено пост и молитва го спасява.
161
15
 
30
 
! Отговори
България преди 8 години
БРАВО ДИНКО!
160
8
 
35
 
! Отговори
Българин преди 8 години
Аз пък смятам ,че всички които защитават Ислямска инвазия а пък особено на днешния ден заслужават да бъдат разстреляни.Като искате да си носите бурки и да имате по няколко жени си ходете в Туркие тая държава 2ри път Ислямска теокрация няма да стане.
159
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нека направят Динко охрана на ББ. Все пак от там се тръгва, за да станеш премиер един ден. А Динко има реални шансове да оглави държавата
158
17
 
18
 
! Отговори
John преди 8 години
Bravo Dinko
157
11
 
38
 
! Отговори
Неук и недраг преди 8 години
Познавам този ***. Едно време ме беше спрял с един негов приятел, като се представяха за полицаи и ми искаха лична карта... Освен психопатските му комплекси, тоя *** се занимава с рекети и често се случва да пребива някой за лично удоволствие. Да, той е "Бизнесмен" благодарение на покойния си баща. Играе с някакви мутри и заради това кара АТБ, Хамъри и нз си какво. Само го чуйте как говори, как се изразява и ще разберете колко е умен. За съжаление с такива *** е пълно в цяла България
156
16
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
чета тука някакви *** го хвалят тоя мутрафон, след това гледам какво чудо си имаме за премиер... и хич нещо не съм учуден. Но още по-задръстени са тъй наречените "журналисти" дето го изкарват тоя "герой" без да знаят кой е и какви са му всъщност на него и на дружките му "геройствата" в региона...
155
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не е това начина..
154
8
 
19
 
! Отговори
Чопка преди 8 години
А под видеото млади дами негови фенки коментират, че и бебетата на бежанците трябвало да са под ножа и смърт за тях също ако можело нали. Та си мисля, ако младото население на България е предимно от такива празни от съдържание дами и господа, смятам че си заслужаваме напълно всичките несгоди в тоя клет живот на нашите клети ширини.
153
22
 
30
 
! Отговори
Vespertine преди 8 години
Toя със сигурност са го бъхтали като малък! ***!Но още по-*** са медиито, които радухаха това!
152
10
 
38
 
! Отговори
добре преди 8 години
Хубаво е направило момчето. Пишете тук и сте много отворени някои, ама да ви изскочат от храсталаците 15 амуджи, дето наистина нямат какво да губят... И в крайна сметка да изпращат там полицаи, военни, каквото трябва, за да ги спират. Просто се налага. По селата няма полиция - бият бабичките. По границата няма полиция - влизат нелегални. То не може само пред парламента да пазят и да се чудят на кого охрана да назначат.
151
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Dokato vse oshte se radvame i pochitame hora kato Dinko mutrata, skoro nqma da se otarvem ot debeliti vratove!
150
23
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като шарани се хващате на евтини сензацийки."Браво Динко с теб сме.И к'во като сте с него.Ще унищожите бежанците и ще преобърнете хода на събитията.Животът си тече и без да ви пита .ЕХ,колко ви чини акъла.Натръшкал няколко човека на земята и ето го вече герой.Какъв герой.Комплексарче самозабравило се.
149
6
 
19
 
! Отговори
Бг преди 8 години
Гледайте това видео в Англия: *** . y o u tube/watch?v=fA6XcyXsxXUТук "бежанците" казват, че вие завиждате, че ние превземаме. Вие ни завиждате, че ние превземаме, мюсулманите превземат. Динко трябва да дойде и на писачите също да им срита....ние ще му помогнем
148
15
 
20
 
! Отговори
Българин преди 8 години
Браво Динко ние сме с теб. Либерогей предателите на мисия на слънцето ще ги пратим. Никакви бежанци не са това а армия за проникване.
147
6
 
5
 
! Отговори
ananizi преди 8 години
Ya da doide men dame spre to dinko li kvo e ...nekakif selski prit.... te ako sa iskali shtelisa da go Na... at tam..
146
4
 
4
 
! Отговори
Българин преди 8 години
А на Lan кой му цъкна минуса - някой изнежен евро-гей-агент-либерал-платен-писач