Динко от Ямбол... който лови мигранти с голи ръце!

Бежанците излезли от драките, без да осъзнават на кого попадат
18 фев 2016 09:07,
282
Динко от Ямбол... който лови мигранти с голи ръце!
Снимка: Facebook

Динко Вълев от Ямбол съчетава екстремното шофиране на АТВ с... ловене на мигранти. За няколко месеца Динко е хванал най-малко 20 души и то с голи ръце.

Мястото е на метри от границата с Турция, близо до село Долно Ябълково. Динко Вълев и негов приятел отиват да карат АТВ.

"Изведнъж един човек изскочи пред мен, аз го заобиколих и слязох и той се засили отгоре ми, може би да вземе АТВ-то да бяга някъде. Ударих го и той падна на земята, започна да вика: Аллах, маллах. Беше облечен с едни скъсани обувки, яке и една раница на гърба", разказва Динко пред bTV.

От гората излизат още 11 мъже. С тях има три жени и едно дете, както по-късно става ясно – от Сирия.

"Всички мъже, които излязоха от драките, от храстите, се запътиха да мачкат, да се бият, обаче като видяха другите на земята да кървят, се отказаха. Единият имаше в себе си отвертка. Аз знам английски перфектно, единият от тях знаеше, аз им казах, че ако не легнат на земят ще убия един (...) Ти ако знаеш, че ще умреш, няма ли да лежиш?", спомня си още мъжът.

И трите му срещи са били с групи от млади мъже: "Единият го гоних сигурно два километра. Другите бързо се предадоха, защото бяха слаботелесни, а той падна в една локва и тогава спря, щеше да се удави. Много са агресивни тия хора, нямат какво да губят, оставили са всичко".

Според Динко, не сме в опасност, а направо "си заминаваме".

Полицията дошла час и половина, след като Динко подал сигнал на телефон 112: "Час и половина аз съм стоял като пазач над тях да ги вардя, за да стоят на земята. Те ходят, пазят на Лесово, по-оживените части. Ами идете по селата, в тоя Диарбекир!".

Мъжът предлага да се създадат доброволни отряди и да се плаща за задържан нарушител: "По 50 лева на човек или някаква сума на човек хванат, аз тези пари ще ги дам на дом за сираци".

 

Napadnaxa me s dumi nqkvi za alax no dobre che imam opit i....

Публикувахте от Dinko Valev в 14 февруари 2016 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


282
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
185
5
 
7
 
! Отговори
Boss преди 8 години
До ямболияИдеален е за опълченец и/или за четник! Идеален е да пази границата - онези от войските и полицията не знам какво правят! Идеален е - много повече от онзи *** Винетуту! Бил лош, бил такъв, бил мутра - ти много ли си убав - качи едно фото да те видим! Много си е готин даже Динко - когато властта липсва - идва ред на улицата, идва ред на граждански арести - от това ли се страхувате, национални предатели - от такива като Динко ли?!
184
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
динко има клип във фейсбук как си рака мерцедеса с 260км/ч
183
11
 
10
 
! Отговори
Стефан преди 8 години
До георги: такива като Динко с лопата да ги ринеш. И точно заради такива наперени тарикатчета и бабаити като него е зле държавата!
182
4
 
9
 
! Отговори
Anonymous преди 8 години
Hещо ми се струва скалъпен разказа на този Динко, но във всеки случай добре пак, че не убил някого.
181
1
 
20
 
! Отговори
ksarax преди 8 години
Не го знам къв е . Мутра не мутра, ама лафа с "алах-малах" кърти
180
1
 
7
 
! Отговори
Емо преди 8 години
Освен АТВ ще му трябва и Тульский Токарева.
179
24
 
19
 
! Отговори
тя преди 8 години
Браво , добре , че има и такива българи , а не като страхливите и мързеливите ,на които плащаме на вятъра!
178
2
 
5
 
! Отговори
хм преди 8 години
До валериДа ти кажа има Хамър.
177
10
 
16
 
! Отговори
Класния преди 8 години
Като ти гледам интелигентната физиономия се 4удя как не говориш и арабски,а.....just Eanglish!!
176
13
 
25
 
! Отговори
валери преди 8 години
Динко......Голеееем си....сигорно освен АТВ имаш и ГОЛФ!!!!
175
7
 
19
 
! Отговори
777 преди 8 години
тоя е за Секретар на МВР веднага да се съберат 5000 гласа да го вкараме Депутат
174
9
 
28
 
! Отговори
FBI преди 8 години
Динко от Ямбол е криминално проявен тип търсещ изява , вижте му профила в фейсбук има 3 различни профила
173
1
 
40
 
! Отговори
ямболия преди 8 години
Динко е известен в града като Бозавия. Притежава автобусна морга и има бая пари, никой не знае от къде точно са му парите, едва ли са от моргата. Дружка е на лихварите-мутри от Кредилайн, цъкнете в Гугъл и четете за тях, явно им пере парите. Иначе си е добродушен, не е някаква зла мутра, по-скоро се прави на такъв, личи му че има неизживяно детство. Интересно е че притежава танк, бронетранспортьор и друга военна техника, от къде има пари за тях и от къде ги взима никой не знае...
172
19
 
27
 
! Отговори
ШибиРиби преди 8 години
Тоя директно е за лудницата.
171
24
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименЧудя се кое по-страшното от двете бежанците или мутрите като този.Хора, много зле става положението.Работя в един магазин в един от моловете и всеки ден се разправям с такива, като този от снимката.Няма такава нагли и безпардонии същества, които си мислят, че са над всичко и всички.Просто държавата затъва.--------Е да ама за *** тея са герои :)Каква работа има Динко да хваща мигранти ? Полицай ли е , граничар ли е какъв е ?С удоволствие на такъв *** бих му теглил куршума.
170
13
 
16
 
! Отговори
mitko преди 8 години
Div qmbolski selqnin deto go biqt navsqkude xax palqk
169
24
 
43
 
! Отговори
Готина мацка преди 8 години
Динко, надрусал си се с нещо некачествено. Попаднал си на изморени мъже,жени и деца и за това си имал късмет. И недей да лъжеш за английския език-ти дори български не можеш да говориш правилно, мамин селски......."УБАВЕЦ".
168
4
 
18
 
! Отговори
Сх преди 8 години
Абе в Сирия е война. Не можем да си представим тези хора в какъв ужас живеят. Но не може така да се бяга през гората от държава в държава. Нарушаването по този начин на границите е престъпление. Нарушителите трябва да бъдат връщани! Има си процедури за бежанци и за изкане на обежище и те трябва да се спазват. Следващия път като ги хванеш - пращай ги обратно.
167
2
 
40
 
! Отговори
Сандо преди 8 години
ахахаа, мутрите си намериха ново забавление - да ходят на лов за мигранти
166
7
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
бозавия бил "герой", да се смееш ли, да плачеш ли - за незапознатите тоя и приятелчетата са от най-долния тип нагли селски мутрагени възможни дето просто търсят с кой да се бият. Рекетьорче и "колектор" е тоя 'убавец мамин селски, не се заблуждавайте и за секунда