Мъж загина при срутване на покрив в изоставено поделение

Той и две жени разрушавали сградата за тухли
18 фев 2016 08:19, Красимир Ангелов
27
Мъж загина при срутване на покрив в изоставено поделение

62-годишен мъж е загинал при срутване на покрив в изоставено военно поделение в созополското село Равадиново, съобщават от Областната дирекция на МВР в Бургас.

Инцидентът е станал вчера около 13.10 часа в изоставено военно поделение, разположено в местността "Куку баир" край созополското село.

Мъж на 62 години и две жени, на 63 и 35 години, и тримата от село Росен, са засегнати от срутилия се покрив, докато разрушавали необитаемата постройка.

Причина за срутването на бетонния покрив на сградата е ваденето на тухли от стената. От инцидента на място загинал мъжът, а двете жени, са откарани в МБАЛ - Бургас за преглед и лечение. Работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
3
 
! Отговори
Fool for a lifetime преди 8 години
И аз си знаех, че покривите на поделения са доказани расисти.
8
0
 
21
 
! Отговори
king_for_a_day преди 8 години
"Естествен подбор" - биологичен процес, при който оцеляват по-приспособимите, а останалите загиват. Например: наличието на мозък у някои индивиди им позволява да избегнат глупава смърт като наприемр вадене на тухли от стени, докато са отдолу под плочата. Поради тази причина, други безмозъчни индивиди имат различни способи за оцеляване, като например висок темп на възпроизводство, безгранична наглост и убийствена миризма, с която поразяват конкурентни организми.Чавдар Дарвинов.
7
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сега от Българския Хелзинкски Комитет ще съдят покрива за проява на нетолерантност. Той трябваше да си остане на място, нищо че под него тухлите са обрани.
6
1
 
13
 
! Отговори
Кирил Софийски преди 8 години
Дали пък е бил Българин ?!? Що не наричате нещата с истинските им имена ?! Не Българите са тези които си "бират зилео "!
5
0
 
12
 
! Отговори
dron преди 8 години
трябва да си платят лечението брикетитите мръсни,ако нямат пари им се спират помощи и пенсии
4
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Беритбата за един берач приключи завинаги. Обаче нещо не ми е тъжно.
3
1
 
7
 
! Отговори
VASIL KIREV преди 8 години
До АнонименО НЕРАЗУМНИИ ЮРОДЕ ПОРАДИ ЧТО СЕ СРАМИШ ДА СЕ НАРЕЧЕШ БОЛГАРИН.ТОВА КОЕТО СИ НАПИСАЛ НА КИРИЛИЦА ЩЕШЕ ДА Е ПО ВЪЗДЕЙСТВУВАЩО.
2
0
 
33
 
! Отговори
Пророка от Сакар преди 8 години
Немирните призраци на българските покойни генерали наказват мародерите - ама истинските разрушители на армията живеят богато и доволно в Драгалевци , Бояна и Банкя!
1
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Интересно ми е дали сега ще заведат дело за кражба на тухли срещу тия, дето са преживели? Или ще ги пуснем да си ходят, след оказаната безплатна медицинска помощ?