Динко АТВ-то с отряд "Пакостници" срещу мигрантите

Дружината се събира на 11 март и тръгва на поход към границата...
19 фев 2016 08:52,
188
Динко АТВ-то с отряд "Пакостници" срещу мигрантите
Снимка: Facebook, Динко Валев

Историята на Динко от Ямбол, който залови 20-тина нелегални мигранти край границата ни с Турция, предизвика лавина от коментари.

След като разказа за случката, куражлията сега събира отряд от доброволци, който да пази границата. А към него веднага решиха да се присъединят десетки доброволци.

Едноличният арест на Динко се случи на метри от границата с Турция, до село Долно Ябълково. Динко Вълев заедно с негов приятел отивали да карат АТВ.

"Изведнъж един човек изскочи пред мен, аз го заобиколих и слязох, и той се засили отгоре ми. Ударих го и той падна на земята, почна да вика: Аллах, маллах. Беше облечен с едни скъсани обувки, яке и една раница на гърба", разказа Динко.

Още по темата

От гората излизат още 11 мъже. С тях има три жени и едно дете, както по-късно става ясно - от Сирия. След "ареста" Динко подал сигнал към телефон 112. Твърди, че за трети път залавя бежанци в района на границата.

"Ако разрешат на нашия клуб - той се казва "Пакостници", с АТВ –тата да патрулираме и който си хванем, за нас остава, ще се откажат", смята Динко.

Юристи обаче определиха действията на мъжа като "незаконен арест". От прокуратурата в Средец заявиха, че няма да се самосезират за действията на Динко поради липса на доказателства за саморазправа.

Сирийците от клипа обаче не са разпитвани, тъй като обвинението не знае кои са и къде са.

Полицията дошла час и половина след подаването на сигнала. Мъжът смята, че държавата е безсилна и затова призовава други да последват примера му.

"Смятам, че трябва да има повече национализъм, защото много предатели в тази държава. Накрая ще стане така, че народът ще вземе законите в свои ръце", заяви един от тях.

Доброволците смятат да задържат хора без насилие и без оръжие. Те се събират на 11 март и тръгват на поход към границата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


188
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
24
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пак ли ни занимавате с тези селяни, които ровят с моторите си в национални паркове и налитат на бой, когато горските се опитат да ги глобят?
41
4
 
32
 
! Отговори
тя преди 8 години
Браво на Динко , на такива като него трябва да се плаща , защото вършат работа , а не на държавните служители , чиято работа никой не вижда защото няма такава!
40
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Динко, я да вземете да отскочите с четата и до село Мечка. Но за там ще в итрябват задължително по 2 АК на човек, че много вредители са се навъдили в района.
39
16
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Роки БалбоаДа ни пази Господ, ако дочакаме да ни спасяват хора като динковци, цекочоковци, Роки Балбоа или Винету.
38
0
 
29
 
! Отговори
Митко преди 8 години
До АнонименБългарите са европейци и имат свободно придвижване в ЕС. Тези са хора с неясен произход,които не използват установения ред за получаване на емигрантски статут, а тръгват по нелегални канали,защото са си набелязали определени държави,в които да получат желаните си социални придобивки. Какво се случва в САЩ,когато влизат нелегално имигранти от Централна или Южна Америка? Връщат си ги веднага, огромна стена построиха, има патрули и на никой не му пука откъде идват и зашо го правят.
37
24
 
6
 
! Отговори
beks1 преди 8 години
според мене е едно разглезено пос.........рко дано му се върне същото ако не на децата му.
36
25
 
9
 
! Отговори
Тракийски преди 8 години
Нека да позная ...АТВ-то е на един приятел...къде е полицай - няма значение или както се казваше във вица - Каквато държавата, такъв й и батмана" Криво разбрана цивилизация сме, ако този шмекер може да бъде определен като герой. Типична мутра.
35
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Я някакъв форумен кр.етен тук си позволява да ни плаши с истински джихадисти, колко страшни били и как щели да се справят с десетки българи като Динко. Какво падение и мерзост, какъв нихилизъм, какъв ***. Каква низост. Да изпитваш удоволствие, че терорист е много добре подготвен и ще убива сънародниците ти и ще безчинства в родната ти земя. На този плъх открито му заявявам че ще го.... незабавно, какъвто и да е.
34
2
 
38
 
! Отговори
Друг преди 8 години
Граждански арест. Точно това от това се страхува предателската, корумпирана върхушка в страната. Ако го има в закона, както е в САЩ не се знае утре дали няма да ги арестуваме и тях за престъпление срещу държавата и народа!
33
9
 
50
 
! Отговори
Роки Балбоа преди 8 години
Тези ,които хулят Динко нека се замислят ,че точно хора като Динко ще ни пазят и спасяват ,ако не дай Боже се случи нещо по-сериозно. Няма да ви спасяват мили адвокати миришещи на скъп парфюм от удобните си апартаменти и кантори в кв."Лозенец" Да не мислите ,че героите от балканската война са били по-различни от Динко. Какъвто и да е Динко е по-добре от 20 близкоизточни хрантутници.
32
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
нещо много меки китки се появиха сосоросчета ниедни, изкарвате си мизерните си надници ли
31
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Доцент, а *** ще ми бъде метреса
30
28
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мда, останали са ни някои неща наследство от османската империя. Там бабаитите са били на особена почит, приписвани са им и свръхестествени умения. Та, дайте сега да хълцаме от кеф, че някакъв *** се изживява като комита.
29
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сега форумните "гадове" ще изкарат простоватото момче и агент на Путин. Ама май и не е толкова простовато, щом знае английски млко неприличното ниво на евродепутата Бареков.
28
27
 
11
 
! Отговори
Динко преди 8 години
а дали това не е бизнеса на Динко - да лови мигранти и да им взима парите?
27
3
 
18
 
! Отговори
Ей преди 8 години
*** народ!Българите влизат в UK съвсем законно,тези КАК ВЛЯЗОХА ТУК?
26
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Batmanабсолютно. предния кукумицин. не разбирам само бг медиите как сами стават рекламна трибуна на ***. това е опасно.
25
19
 
3
 
! Отговори
Батман преди 8 години
До Анонимен"Гадовете"??? Бойко, ти ли си?Как ще наръгат с отверка Динко Велики бе? Той е безсмъртен! Единственият убит, миличък, по южните ни граници беше афганистанец, застрелян от смел полицай
24
3
 
9
 
! Отговори
до Batman преди 8 години
Нищо де,той ще го избърше с теб!
23
1
 
22
 
! Отговори
Истината е .... преди 8 години
не се е чуло по- рано за такива изтъпления - сириици нападащи хора практикуващи спорт в гората , по простата причина че тоя край е най-слабо заселен и полицията и е през йуха ,за самотните старци нападани по безлюдните села