Динко АТВ-то с отряд "Пакостници" срещу мигрантите

Дружината се събира на 11 март и тръгва на поход към границата...
19 фев 2016 08:52,
188
Динко АТВ-то с отряд "Пакостници" срещу мигрантите
Снимка: Facebook, Динко Валев

Историята на Динко от Ямбол, който залови 20-тина нелегални мигранти край границата ни с Турция, предизвика лавина от коментари.

След като разказа за случката, куражлията сега събира отряд от доброволци, който да пази границата. А към него веднага решиха да се присъединят десетки доброволци.

Едноличният арест на Динко се случи на метри от границата с Турция, до село Долно Ябълково. Динко Вълев заедно с негов приятел отивали да карат АТВ.

"Изведнъж един човек изскочи пред мен, аз го заобиколих и слязох, и той се засили отгоре ми. Ударих го и той падна на земята, почна да вика: Аллах, маллах. Беше облечен с едни скъсани обувки, яке и една раница на гърба", разказа Динко.

Още по темата

От гората излизат още 11 мъже. С тях има три жени и едно дете, както по-късно става ясно - от Сирия. След "ареста" Динко подал сигнал към телефон 112. Твърди, че за трети път залавя бежанци в района на границата.

"Ако разрешат на нашия клуб - той се казва "Пакостници", с АТВ –тата да патрулираме и който си хванем, за нас остава, ще се откажат", смята Динко.

Юристи обаче определиха действията на мъжа като "незаконен арест". От прокуратурата в Средец заявиха, че няма да се самосезират за действията на Динко поради липса на доказателства за саморазправа.

Сирийците от клипа обаче не са разпитвани, тъй като обвинението не знае кои са и къде са.

Полицията дошла час и половина след подаването на сигнала. Мъжът смята, че държавата е безсилна и затова призовава други да последват примера му.

"Смятам, че трябва да има повече национализъм, защото много предатели в тази държава. Накрая ще стане така, че народът ще вземе законите в свои ръце", заяви един от тях.

Доброволците смятат да задържат хора без насилие и без оръжие. Те се събират на 11 март и тръгват на поход към границата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


188
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
122
0
 
0
 
! Отговори
Хриси преди 8 години
БрВО Динко Трябва да има по -вече като теб, а този анонимния вместо да обвинява тоз и оня за неудачите си да запретне ръкави и да работи ,а не да чака да му падне от небето
121
0
 
0
 
! Отговори
нов световен ред преди 8 години
Динко - прякора му е бозавия. :))) ако не знаете да ви кажа ....
120
1
 
3
 
! Отговори
валентин преди 8 години
браво момче,това не са туристи,сега ще ядат на готово от нашите пари защо по голямата част са мъже които не защитават собствената си родина а бягат като мишки
119
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само не разбрах, защо ги е бил.Защото ги е срещнал?
118
4
 
7
 
! Отговори
Клинкерхофен преди 8 години
Динко бил ли си в казарма ? Искаш да ни пазиш срещу пари ?!? Жалко че сменихме инжинерите с напомпани неграмотници да ни продават амфети на децата и сигурност на малкото останали баби по селата ...
117
1
 
5
 
! Отговори
Пешо преди 8 години
Абе,Блитз от вашите писания разбирам,че това е новия Левски.
116
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Onzi gore da si pribere veresiite.
115
2
 
7
 
! Отговори
Ххл преди 8 години
Искам и хайка за педелвайси !!!
114
0
 
1
 
! Отговори
Do 146, 147 преди 8 години
Чакайте, че нещо не разбрах. Какви гейове? Меркел пусна бежанците. Същата Меркел толкова мрази гейовете, че за трите и мандата дума не можа да се издума за разрешаване на гей браковете в Германия. Та какво е общото между двете?
113
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Динко да се разходи до село МечкаЧе там пропищяха старци и старици.
112
7
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
През съжителството ни с турците, такива като Динко са ги наричали хайдути. Сега ги наричат "селяни", "мутри" и т.н Роби сте били, роби ще си умрете. Като нямате кураж поне не плюите ! Вземете се стегнете малко.
111
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
аз пък събирам отряд за отстрел на мутри, лихварчета и техните колекторчета, рекетьорчета и разни други "герои" като тоя на снимката.
110
3
 
15
 
! Отговори
хммм преди 8 години
И къв е смисъла да ги ловите като ги пускат след това? Аз не съм чул за някой да са го върнали нататък. Внимавайте момчета...Баба ви Меркел може да ви осъди в Страсбург, това е нехуманно; )
109
0
 
2
 
! Отговори
Сайга 12 преди 8 години
до 133 Може,ако преди това прасето е ударено с бренеке!Та за какви патронза гълъби казваш?Дай размер и барове,че ми стана интересно?
108
32
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да пази господ ако такива дебилни и диви селяни като Динко тръгнат да ни оправят държавата. Освен това този лъже , най вероятно се е направил на мъж пред уплашените бежанци и е ударил някои от тях да се пробва. Тези хора нямат интерес да влизат в каквито и да е филми и да нападат който и да е.
107
11
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гейовете от *** организации и техните посестрими от БХК и Америка за България , веднага се опитват , да оплюват Динко . За тях всеки е мутра , който не е изрусен , няма женски маниери и писклив глас или , не е "мъж" като Даниел Митов . До като има хора , като Динко , ще се запази Българщината , някой ден националните предатели , ще си получат заслуженото .
106
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Когато гейове са начело на държавата , трябва хората да вземат нещатата в ръце .
105
0
 
0
 
! Отговори
Алекс преди 8 години
До АнонименАми тествай. Ако те оправдаят ще призная че си бил прав. Ако не си е еволюция в действие. :)
104
26
 
19
 
! Отговори
minuvach преди 8 години
Щом такива полуграмотни диваци като "Динко" са герои в БГ, помислете на какво ниво е населението ни. Те се припознават в него.А после се оплакваме от политиците.Бойко може да е мутра, убиец и крадец, но в едно беше прав. Матряла е лош, много лош. Това си заслужаваме.
103
11
 
27
 
! Отговори
Радостин преди 8 години
Един от не малкото *** от Ямбоп.Това е Динко.Със сигурност трудно ще напише името си без правописна грешка.Забележим с просташкото си поведение,колоритен външен вид,и силно ограничен интелект.Блазе ни от такива "герой"