Съучениците на потрошената Елина организират концерт

Тя и приятелят й Милен бяха ударени от пиян шофьор с "Ауди"
Обновена: 20 фев 2016 08:48 | 20 фев 2016 08:45,
43
Съучениците на потрошената Елина организират концерт
Снимка: Нова тв

Съучениците на блъснатата от автомобил Елина Георгиева от Монтана организират благотворителен концерт на 29 февруари от 19 часа в Младежкия дом.

Още по темата

Целта е да бъдат събрани средства за предстоящите скъпи операции на 18-годишното момиче и нейният приятел Милен, които бяха ударени от "Ауди".

Семействата на пострадалите младежи нямат възможност да поемат разходите по лечението им.

На 18 февруари т.г. пиян шофьор с мощно "Ауди" помете момчето и момичето, които се движели пеш встрани от пътя в монтанския квартал Мала Кутловица.

Със счупени крака, таз и тазобедрена кост 18-годишната Елина Георгиева е настанена в монтанската болница. Родителите й се надяват тя да оздравее и да се възстанови до абитуриентския си бал през май.

Приятелят й Милен на 21 години също се нуждае от операция. Той е със скъсани коленни връзки и счупен глезен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
22
 
! Отговори
Жан Габен преди 8 години
Не разбирам защо трябва да се плаща??? Момичето е още ученичка, което говори че детето е с платени здравни осигуровки (плаща ги държавата на децата)... Защо искат пари за операции, нали има здравна каса (към която детето не дължи пари) и тя трябва да поеме разноските по операциите. Оня изцъкления и дрогирания Москов що ся не излезе и да обясни на хората - Защо се искат пари, при положение че всички здравни осигуровки са платени. Нали казаха - който има платени осигуровки, няма да плаща в болница
5
0
 
21
 
! Отговори
хм преди 8 години
А, буклука, пак ли е на свобода?
4
2
 
11
 
! Отговори
Алекс преди 8 години
До ВъпросиOпа, чакай малко. Май пак сме препрочитали "Андрешко", който трябваше отдавна да се забрани, защото иначе се получават такива словесни диарии като твоята. Разходите трябва да се пеомат от ЗК, където си внасяме осигуровките и от виновния щофьор. Айде да не искаме от лекарите да лекуват "благотворително", защото по тази логика трябва да лекуват всеки втори пациент благотвориелно. Ти лично, умнико, колко лекарски деца изхранваш благотворително, че да изискваш?
3
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Министър Москов, къде е здравната каса?Защо родителите трябва да плащат?
2
0
 
31
 
! Отговори
борис борисов преди 8 години
добре де ,защо се излагат децата,къде са застрахователите,за какво плащаме тия застраховки,за какво си даваме парите,!!!да ходят по карибите ли,
1
7
 
23
 
! Отговори
Въпроси преди 8 години
Обикновените хора са милосърдни и организират благотворителен концерт, за да бъдат събрани средства за предстоящите скъпи операции.Могат ли медиците да бъдат благотворители? Могат ли благотворително да извършват безплатни операции? Или тази гилдия може да бъде милосърдна само срещу скъпо заплащане?