17-годишно момиче внезапно почина в заведение

Не е ясна причината за смъртта, аутопсията ще покаже
21 фев 2016 22:08,
30
17-годишно момиче внезапно почина в заведение
Снимка: Архив Булфото

17-годишно момиче почина внезапно в заведение в благоевградското с. Церово. Това е станало днес около 12,30 ч.

Кадифка Топалова е седяла на маса с приятел и е пиела кафе. Внезапно ѝ прилошало, пребледняла, свлякла се на земята и си глътнала езика. Хора от съседните маси се притекли на помощ и ѝ извадили езика, пише "24 часа".

Подаден е сигнал на тел. 112. За да не чака линейка, приятелят ѝ я качил на лична кола и тръгнал към Благоевград.

По пътя частният автомобил е бил пресрещнат от реанимобила. Ученичката е била прехвърлена в линейката, но още на място лекарите установили, че е починала. Те са продължили с реанимационните действия, но безуспешно.

"Нямаме яснота какво е причинило смъртта. Категорично ще стане ясно след аутопсията. Няма вариант близките да не разрешат аутопсия, защото става въпрос за внезапна смърт на младо момиче", каза директорът на болницата в Благоевград д-р Огнян Митев.

Той потвърди, че когато медицинският екип е приел ученичката, тя е била без жизнени показатели.

Според хора от селото предната вечер Кадифка е била на рожден ден в местно заведение. Там всички са се черпили с уиски. Заради това веднага тръгнаха слухове, че най-вероятно е починала от фалшив алкохол, който е употребила вечерта.

Това обаче може да се докаже само след като се вземат проби за изследване.

"Тя никога не е употребявала алкохол. Сигурна съм, че дори да е била на празненството, не е пила", заяви нейна близка. И други хора в селото са категорични, че никога не са я виждали да пие алкохол.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
VNOVNI SA DOKTORITE CHE NE SA I DALI NAPRAVLENIE ZA PNEVMONIAVINOVEN E I SOROS
13
1
 
9
 
! Отговори
Варненка преди 8 години
До колкото прочетох от други медии, след аутопсията става ясно, че е изкарала тежко вирусно заболявани и са настъпили усложнения. Чудя се как може да не разбере, че е била с пневмония, че чак да получи отток в мозъка? Толкова тежко болна ако е била , би трябвало да не може да стане от леглото, какво остава пък за заведение?Много жалко, много! :(
12
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 8Пич каква руска окупация и какъв комунизъм те е подгонил. И аз съм живял в комунизма , но имаше вечерен час и ред в българското семейство. Не е като сега родители по чужбина и децата без всякакъв контрол.Плюс дрога се продава на всякъде под закрилата на полицията. Социализма раждаше хора, а демокрацията - ***. Виж за справка САЩ и там всеки ден някой стреля по невинни хора. Аман от *** *** като теб.
11
3
 
11
 
! Отговори
МАЯ преди 8 години
До ХА ХА ХА ти НОРМАЛЕН ЛИ СИ! *** ДОЛНО ЩЕ ТЕ СПОЛЕТИ ПОДОБНО НЕЩО ЩОМ СЕ ПОДИГРАВАШ! САМО ЧАКАЙ И ЩЕ ВИДИШ КАКВО ТЕ ЧАКА!ИЛИ СИ ШИЗОФРЕНИК...........
10
4
 
22
 
! Отговори
до 15 преди 8 години
Не ти се получава, защото не си *** като бг журналист.Техните езици са дълги до коленете и затова си ги " гълтат".
9
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бог да я прости!наистина голяма сладуранка е била :( жалко
8
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Изключително красиво момиче, погледнах фейсбука много красиво
7
11
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
от новите тревици ще да е
6
5
 
40
 
! Отговори
Тео преди 8 години
Абе, хора. Вие осъзнавате ли какви глупости пишете?!? Лека му пръст на момичето, нп гледам, че отдолувсе едни Хорейшовци са се навъдили, чак ми се струва, че ако ги пуснат ще се справят с проблемите на България за един месец. Симчтоматиката е по -скоро като инфаркт. Спомнете си сина на Президента. Никой не е застрахован.
5
8
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Те на първолаците предлагат разни бъркочи в училищата, кво остава да не сложат твърдо в количката на някоя девойка. Бог да го прости момичето!
4
4
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Жалко за детето. А на ченгесарските коментатори, все наркотици, наркомани,алкохол,пияници,футболни агитки и застрахователни измами им се привиждат. Много некадърна *** в това министерство.
3
10
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Каква дрога на село дето и куче не минава !
2
9
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
вече нищо неможе да ме учуди. от 26 години живуркаме в държавата на мутрите така че всичко е възможно да се случи. бог да го прости момичето.
1
4
 
23
 
! Отговори
жaлко преди 8 години
Зрaвето и Късметa вървят ръкa зa ръкa