Дизел за 170 лв. за без пари – наглост българска

Ямболска бензиностанция, нощта на 18 февруари, кола спира...
Обновена: 22 фев 2016 09:22 | 22 фев 2016 09:14,
39
Дизел за 170 лв. за без пари – наглост българска
Снимка: кадър Нова тв

Поредна наглост от родните пътища. Този път обаче не става въпрос за висока скорост или каране в насрещното, а за зареждане на гориво.

Ямболска бензиностанция, нощта на 18 февруари. Около 2:40 часа нов автомобил спира да зареди. Колата е нова, изглежда скъпа.

"През нощта на 18 февруари автомобил е зареден от наша служителка със супер дизел на стойност 170 лв. по поръчка на лицето от клипа. След зареждането вместо да плати, се качва в колата и потегля с "мръсна газ", разказват потърпевшите през Нова тв.

"Лицето, което се вижда на камерите и поръчва зареждането, е спътник на шофьора. Ето по какъв начин можеш да откраднеш 170 лв. и да останеш безнаказан", пишат от бензиностанцията. 

Служителите на бензиностанцията разказват, че не е имало нищо необичайно в поведението на клиентите. Те били спокойни, дори си поръчали да им бъде налеят от по-скъпия дизел. Автомобилът е бил луксозен и не са подозирали, че няма да платят.

Оказва се обаче, че номерът на колата е бил замазан и служителката на бензиностанцията не е могла да разпознае нищо повече, освен първата буква от регистрационната табела. 

Има информация, че минути преди това колата е била на друга бензиностанция на около 200 метра от тази.

За случая била информирана и полицията, но от бензиностанцията търсят съдействие за разпознаване на наглеците.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
5
 
1
 
! Отговори
стефчо преди 8 години
голема работа ,веригата умрела за 100 лв! чудя се защо винаги изкарват кокошкарите най-големите бандити,но на истинските никой не им търси сметка?
33
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ямбооооу е града, Ямбооооооу е стиУааааа...
32
2
 
2
 
! Отговори
Бай хуй преди 8 години
Продавам английски регистрационни табели. Ако на някой му трябват да пише. Идеслни са за крадене на бензин.
31
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Между другото в Щатите бензина вече наближава долар за галон а дизела долар и 50 цента кажи речи за галон а един галон е 4 литра, но това е между другото само
30
0
 
14
 
! Отговори
ХД качество преди 8 години
Аз пък не мога да разбера как всички камери в магазини , на бензионстанции и т.н снимат като телефон с VGA камера от 98. Ходи разпознай после някой
29
1
 
8
 
! Отговори
Amorphine преди 8 години
До Work & TravelНе зная коя година е това, но в момента в САЩ не може да заредиш преди да си платил :)Боби
28
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А ако са бежанци побегнали да се връщат за без пари и за какво да им пари като по канали ще си платят за да ги преместат от тук там както ония се местят от стол на стол,от маса на маса и още викат работа извършили свършили,чакат си джаулите от джа кат джак се поти.
27
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Каквито са управляващите такива са и поданаците.
26
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ПЕТРОЛА ПАДНА НА 25 ДОЛАРА ЗА БАРЕЛ ОТ 110 ДОЛАРА А ЦЕНИТЕ НА ГОРИВАТА ПАДНАХА С 60 СТ. Е ЗАСЛУЖАВАТ СИ ДА СИ НАЛИВАТ БЕЗ МАНГИЗИ. ВЧЕРА ЗАРЕДИХ ДИЗЕЛ В МАКЕДОНИЯ НА 1 ЛВ. МАКЕДОНЦИТЕ ПО БАЛАМИЛИ СА ОТ НАС? КАТО ИМАТЕ ПРЕДВИД ЧЕ МАКЕДОНЦИТЕ НЯМАТ РАФИНЕРИЯ ЗА ПРЕРАБОТКА НА ПЕТРОЛ.
25
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 7: за два-три лева към мобилен операторДължа 150 лв на Мтел от 2013 година. По принцип нямам проблем да ги платя и бих, но тази сметка се натрупа защото техните служители ми дадоха грешна информация за моя договор, така че отказах да ги платя. Живея в чужбина от 2009. Ако много започнат да притесняват родителите ми, купувам си една къща в някое забутано село и си сменям адреса по лична карта. Да ме търсят...
24
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По тв жената каза,че е различила само буквата "Т".И това си е нещо,като за начало на разследване,пък и физиономията не келешчето лъсна и няма как никой да не го е разпознал.Сякаш има безброй градове чиито регистрационни табели започват с "Т"?!
23
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Щом до две минимални може защо хората работят за минимална а не крадът !
22
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Трябва на бензиностанциите на излизане да има шипове като на зеленчуковата борса в Слатина минеш ли с повече от 5 км си с нарязани гуми.
21
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Българин на стоп в германия, зареждат на бензиностанция, нашенеца- е ако заредиш и не платиш как ще те хванат?германеца- ами не съм мислил за това, ама има камери ще видят номера- е ако номера е зацапан?- как така номера да е зацапан и да не се вижда!?
20
4
 
8
 
! Отговори
Али баба преди 8 години
Бате Бойко той ни дава ако не дава ще крадем.
19
3
 
42
 
! Отговори
pepe преди 8 години
Драйфа ми се от такива цървуланчовци. Това момченце, му прилича най много 15-20 годишна Астричка на газ. Той взел нещо със 100литра резервоар и нема 5 кинта за 1 кафе, макар че не се съмнявам, че има иФон 6-ца. Много, много сме зле.90% от българите живеят мноооого много над реалния си стандарт.
18
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В друга статия в сайта пише, че ако откраднатото е до 2 мин. раб. заплати, не е незаконно.
17
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хора, как не ви е срам, не виждате ли че лицето е бежанец по дяволите. Платете му нафтата, намерете го и го нахранете и нека се намеси държавата и да му даде купон за зареждане с нафта от скъпата до живот, чисто ново бмв на всеки 5 години, както и безплатен апартамент с платени режиини за 60 години напред. Срама нямате, то милото *** бедства вие го дирите, кожодери такива. Р.а.с.и.с.т.и. грам толерантност нямате.
16
8
 
5
 
! Отговори
Turkish Power преди 8 години
Az lichno go pravya tozi nomer..v surceto na Paris....klasichesko e..bez mnogo risk!
15
6
 
9
 
! Отговори
razgradski pop преди 8 години
заради 170 лв....кокошкари...