Мозъчен оток причинил смъртта на 17-годишната Кадифка

Девойката имала пневмония, сочи направената аутопсия
5
Мозъчен оток причинил смъртта на 17-годишната Кадифка
Снимка: архив, БулФото

Мозъчен оток е причината за смъртта на 17-годишното момиче от село Церово, сочи медицинската експертиза.

Още по темата

Д-р Огнян Митев, директор на МБАЛ-Благоевград, съобщи за "Фокус", че след направената аутопсия е установено, че момичето е страдало от тежка вирусна инфекция.

Тя е прераснала в пневмония и така се е стигнало до мозъчен оток, вследствие на който Кадифка Топалова е изпаднала в безсъзнание.

Момичето припадна в местно заведение в селото в неделя около обяд, а след това е прието от дежурните медицински специалисти без жизнени показатели.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Жалко за младия му изгубен живот.А що за име бе, как си кръщавате децата ?!
4
1
 
4
 
! Отговори
да! преди 8 години
До РостиславаВъзможно е.. преди 10тина години изкарах скрита пневмония, на море ходих и какво ли още не не правих с нея.. 3-4 месеца. Ходих на доктор, имах кашлица, преслуша ме и ми каза, че е настинка и ме прати по живо, по здраво... през всичкото време кашлях, но много малко, се едно си се задавил с нещо... в един момент рязко ме заболяха гърдите и ми напраивха рентгенова снимка и се откри скритата ми пневмония... ако ми бяха направили снимка още първия път... но се разминах... слава богу..
3
1
 
6
 
! Отговори
Ростислава преди 8 години
Как е възможно пневмония да не докара до симптоми? Възможно ли е да има скрита такава? Въпросът ми е съвесем сериозен и бих се радвала на адекватни отговрои
2
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
МАФИЯ МАФИЯ.МОЖЕЛО ДА ПОМОГНАТ НА ДЕТЕТО,НО НЯМА ОПИТНИ ДОКТОРИ ВСИЧКО Е МАФИЯ.ЗА ТОВА СМЕ НА 3 ТО МЕСТО ПО СМЪРТНОСТ.ПРАВИТЕЛСТВОТО НИЩО НЕ ПОДОБРИ ЗА ТОЛКОЗ ГОДИНИ,САМО ДЕТО МНОГО ЗАБОГАТЯХА.
1
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бог да го прости!