Границата ни с Гърция е отворена, но за малко

Нашите превозвачи пак отговарят с контраблокада
23 фев 2016 08:52,
16
Границата ни с Гърция е отворена, но за малко
Снимка: Bulphoto, архив

Пунктовете на българо-гръцката граница са отворени за всички видове автомобили, няма струпване на коли, съобщават от полицията.

Още по темата

Има информация обаче, че гръцки фермери ще затворят Илинден тази сутрин. Земеделците са категорични, че няма да отстъпят, докато правителството не оттегли предложенията си за данъчно и социално осигуряване.

Българските превозвачи се заканиха, че ако фермерите отново затворят границата, те отново ще организират контраблокада, съобщи bTV.

Вчера напрежението пак ескалира и Кулата отново беше затворена за около час, след като гръцки трактор бе нападнат от наши шофьори.

От неделя вечерта, когато българските превозвачи прекратиха своята блокада, стотици коли и камиони са преминали през пункта.

Междувременно гръцкият премиер влезе в диалог с протестиращите фермери.

На среща в Атина Алексис Ципрас призова земеделците да проявят разбиране към тежката икономическа ситуация в страната и да не подчиняват останалите сектори на своите искания. Преговорите ще продължат.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До На Гого съмишленик номер 9То твоето скъпо вино да не е било домашно от 10лв. Щото пък аз по 4 звездните хотели в бг където съм ходил и съм много доволен от обслужването. И от стаите и не на последно място от цените. Ти от къщи за гости, или 3 звездни полухотели какво очакваш.
9
0
 
1
 
! Отговори
еделвайс преди 8 години
Няма да коментирам поведението на гърците по границата. Няма да коментирам поведението и на българите по границата с Турция. Няма да коментирам " бежанците и емигрантите", които никнат като гъби след дъжд. Оставям това на вас. НО! Само мо коментари ли ще оправят положението?!
8
4
 
4
 
! Отговори
На Гого съмишленик преди 8 години
До АнонименКой е подло и отвратително същество - аз като клиент или българските измамници?! Където и да ида в България ме гледат намусено, държат се лошо с мен, обиждат ме, мамят ме, обслужването е отвратително, всячески гледат само да ми приберат парите, сервират ми развалена храна и при опит да се възмутя идва 150 кг. чорбаджия, който е готов да ме пребие. Последно в Копривщица поръчах бутилка скъпо вино и ми я донесоха отворена с налят в нея ***. Ей това е отношението към сънародници.
7
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До gogoАми като си подло и отвратитилно същество, в което няма нищо българско, а е достойнство нямаш!!!Ако си българин ще си харчиш парите в България или в Европа , но не в Малакия!!!Доката тези подли гърчуля не клекнат и не спрът с наглото си държание, ние българите трябва да ги бойкотираме!!!Пък и трябва да си платят дълговете, тези нагли същества са по-отвратителни и от комунистите!!!
6
8
 
3
 
! Отговори
gogo преди 8 години
До Хан КрумЩе ме хванеш за звънците, точно там ще си похарча парите ;)
5
1
 
7
 
! Отговори
Хан Крум преди 8 години
Донесете ми ципрасовия череп да си направя чаша!
4
3
 
12
 
! Отговори
Хан Крум преди 8 години
Блокирай границата!!!!!! Не позволявай грък да стъпи българска територия, нито българин да си харчи парите у Гърцията!!!!
3
4
 
5
 
! Отговори
без очи и без зъби преди 8 години
Око за око, зъб за зъб! Какво ще спечелите, като останете без очи и без зъби?
2
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ясно като бял ден е, че не български шофьори са счупили стъклата на трактора! Най-вероятно самите гърци са го направили!
1
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Къде са ви доказателствата,че български шофьори са изпочупили трактора,а?Продажни журналисти,голяма отв.рат сте!