Дъждовете спират, слънчице ще изгрее

Максималните температури утре ще са между 10 и 15°C
24 фев 2016 17:14, Красимир Ангелов
2
Дъждовете спират, слънчице ще изгрее
Снимка: Булфото

През нощта валежите от запад на изток постепенно ще спират и облачността ще се разкъса и намалее. Ще духа до умерен, предимно западен вятър, в Източна България - от север-северозапад. Минималните температури ще са между минус 1 и 4 градуса, сочи прогнозата за времето на НИМХ-БАН.

През деня над по-голямата част от страната ще е предимно слънчево, но привечер от запад облачността отново ще се увеличи и ще е средна и висока. Вятърът ще се ориентира от югоизток и ще е слаб до умерен.

Максималните температури ще са между 10 и 15°C, за София около 11°C.

Над планините облачността ще е променлива, по билото на Стара планина - намаляваща до слънчево време. Ще духа умерен вятър от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 5 градуса, на 2000 метра - около минус 1 градус.

Над Черноморието облачността ще е променлива, намаляваща до слънчево време. Северният вятър през деня постепенно ще се ориентира от югоизток и ще е до умерен.

Максималните температури ще са 6-9 градуса. Температурата на морската вода ще е 8-9 градуса. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.