Мъж получи инсулт, докато чакал на "Кулата"

Лекарите от Петрич не успели да го открият
25 фев 2016 09:02,
6
Мъж получи инсулт, докато чакал на "Кулата"
Снимка: архив, Булфото

Мъж, чакащ на опашката преди гръцката граница на ГКПП "Кулата-Промахон", е получил инсулт рано тази сутрин. Това съобщават от спешния център в Петрич, цитирани от Агенция "Фокус".

Още по темата

По думите на дежурния служител към мястото на инцидента е била изпратена линейка от филиала в Петрич, но тъй като те не са успели да открият пострадалия, случаят е бил предаден на колегите им от Сандански, които отказаха да дадат подробна информация за случая.

След кратко вдигане на блокадата от страна на гръцките фермери, преминаването през границата отново е затруднено.

В неделя премиерът на Гърция и протестиращите не успяха да се споразумеят, а фермерите се заканиха да останат на браздата, докато правителството не се откаже от реформите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ГЪРЦИТЕ СА 100%-ТОВИ ИНТЕРЕСЧИИ БЕЗ ГРАМ ДОСТОЙНСТВО И МОРАЛ!!!!ТЕ НИКОГА НЕ СА ДАВАЛИ ПЕТ ПАРИ ЗА БЪЛГАРИЯ И ВИНАГИ НЕЯ Я ОБЛАГАТ С ДАНЪЦИ!!!А ГЛУПАВИЯ БЪЛГАРИН ТИЧА НА МОРЕ ТАМ ДА МУ СЕ КЕФЯТ , ЧЕ СА МУ ВЗЕЛИ ПАРИТЕ И, ЧЕ Е БУДАЛА!! НЕ СЛУЧАЙНО 1 МИЛИОН БУДАЛИ ГЛАСУВАХА ЗА БУДА!!!!
4
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименТака е! Винаги са ни прецаквали и са ни забивали ножове в гърба. Историята го е доказала.
3
4
 
2
 
! Отговори
Иванчо преди 8 години
А как разбрахте ,че имал инсулт?! Не сте намерили пациента. Има ли пациент въобще? Болен ли е бил? Инсулт или запек е получил ? А дали не е била някоя конспирация на ГЕРБ? Или Иван Костов ?
2
4
 
3
 
! Отговори
Сардаукар преди 8 години
Kъде трябва да ходим на почивка?Не могли да го открият и прехвърлили случая...
1
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гурците си показват отново номерата. Защо не блокират пристанищата им с голями пратки или границата с македония или турция? А само с българия? После ходете на почивка и им пълнете джобовете с пари.... Те гледат само как да ни прецакат принципно. Ама нищо като ви е малко акъла..