Превозвачите с контрапротест, ако не падне гръцката блокада

Блокадата ще е за камиони и микробуси с гръцка продукция
27 фев 2016 17:02, Анисия Иванова
17
Превозвачите с контрапротест, ако не падне гръцката блокада
Снимка: БТА

Съюзът на международните превозвачи поддържа заявеното намерение да отвърне с реципрочни действия на блокадата на гръцките фермери, блокирали българо-гръцката граница, се посочва в съобщение на съюза, изпратено до медиите.

Създадена е организация за контрапротест, в случай че гръцките фермери не премахнат блокадата най-късно до 9.00 часа в понеделник - 29 февруари. Ако срокът не бъде спазен, контраблокадата ще бъде факт от този ден и час, посочват от организацията.

Блокадата ще засегне единствено товарни автомобили и микробуси, натоварени с гръцка селскостопанска продукция.

Тези превозни средства няма да бъдат допускани на територията на Република България, независимо дали нашата страна е дестинация на доставка или се извършва транзитно преминаване през територията ни.

Мерките ще бъдат прилагани на гранични пунктове ГКПП "Кулата" - "Промахон", ГКПП "Илинден" - Ексохи", ГКПП "Капитан Петко войвода" - "Ормениеон", ГКПП "Маказа" - "Нимфея", както и ГКПП "Гюешево", ГКПП "Логодаж" (по-рано и ГКПП Станке Лисичково) и ГКПП"Златарево".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
откакто затвориха границата, качеството на зеленчуците рязко се подобри!
6
1
 
11
 
! Отговори
АМАН ОТ ЛИГЛЬОВЦИ... преди 8 години
ВСЕ ЧАКАТ---НЕКОЙ ДА ГИ "ЗАКРИЛЯ " , ХРАНИ , ПОИ .....и "ОСВОБОЖДАВА"!!!!ВЪЛКЪТ СИ ВЪРШИ САМ РАБОТАТА --ЗААТОВА МУ Е ДЕБЕЛ ВРАТА!!!!!ЗАТВОРЕТЕ ГРАНИЦАТА , ЗА ГРЪЦКАТА СЕЛСКО-СТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ ЗА ВНОС И ...ТРАНЗИТ ЗА ЕС!ЩО ЗА НАРОД СТЕ ,БЕ.......ТЕ ВИ БЪРКАТ С НОЖ В *** -------ВИЕ ВИКАТЕ И ЧАКАТЕ ....БРЮКСЕЛ!!!ЕГАТИ , ОВЦЕТЕ...!!!!
5
3
 
13
 
! Отговори
СТИГА КАНДЪРМИ ,БЕ.. преди 8 години
СПРЕТЕ ИМ СЕЛСКО-СТОПАНСКАТА ПРОДУКЦИЯ ,БЕ....ЗА БЪЛГАРИЯ И ЗА ЕВРОПА!!КВО ГИ ЖАЛИТЕ ТОЛКОВА ....??!!НЕ ВИЖДАТЕ ,ЛИ ЧЕ СЕ ПОДИГРАВАТ С БЪЛГАРИТЕ??!!!ЗАТВОРЕТЕ ГРАНИЦАТА -----СТИГА СТЕ СЕ ЛИГАВИЛИ И МОЛИЛИ , ТИЯ ПИЯНИЦИ...!!!!!!!
4
1
 
7
 
! Отговори
Турист преди 8 години
Сетила се Мара да се побара!
3
10
 
4
 
! Отговори
до 2 преди 8 години
Българите нито си знаят интересите нито си ги отстояват. Затова са и най- бедните и най- болните и най- презрените навсякъде. Айде не се сили толко
2
7
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Българският народ не можел да се обединява и да си отстоява интересите, а? Я да видим!
1
9
 
43
 
! Отговори
Грънци преди 8 години
Браво, само тормоз за Маляките!