Мъж почина на строителен обект в Бургас

Вероятно става дума за здравословен проблем
3
Мъж почина на строителен обект в Бургас
Снимка: Булфото

Мъж е починал на строителен обект в бургаския квартал "Лазур", съобщиха от полицията в морския град, цитирани от "Фокус".

Причините за фаталния изход се разследват, като най-вероятно става дума за здравословен проблем. Мъжът е на възраст около 60 години. Той е бил строителен работник на обекта.

Преди започване на ремонтните строителни дейности днес се е оплакал от главоболие и малко по-късно е загубил живота си. В момента на местопроизшествието продължава да се извършва оглед от служителите на Пето полицейско управление.

Тялото е откарано в катедра "Съдебна медицина" към МБАЛ-Бургас, където ще бъде установена причината за смъртта на мъжа. Най-вероятно се касае за здравословен проблем.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
17
 
! Отговори
Шаран БГ преди 8 години
Бре, бре...тю бре ! Колко банкови чиновници за последните "демократични години" починаха в удобните си столове тип "президент" на работното си място от" здравословни проблеми "..???
1
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И други хора са починали вчера днес и утре сигурно ще умре още някой трябва ли да ни занимавате с всики починал или няма с какво да си запълните страниците