Пак насилие в училище: Майка удари учителка

Педагожката прибрала хилката и топката за тенис на момчето
16 мар 2016 12:07,
90
Пак насилие в училище: Майка удари учителка
Снимка: Reuters, архив

Майка удари учителката на сина си в училище в Разград, след като преподавателката временно прибрала хилката и топката за тенис на момчето.

57-годишната Шехризаде Хасанова отишла в училището и влязла в остър спор с педагожката. Тя обяснила, че ученикът се опитвал да я уцели с топката и по тази причина взела хилката. Казала му, че ще я върне на някой от родителите му.

Ядосаната майка обаче се нахвърлила върху учителката с обиди, след което я ударила в лицето пред смаяните погледи на колегите и учениците ѝ.

Пострадалата подала сигнал в полицията за инцидента, а Районната прокуратура в Разград е започнала бързо производство срещу Хасанова. Тя е обвинена в причиняване на лека телесна повреда.

Припомняме ви, че в средата на февруари баща нахлу в Националното училище по изкуствата "Панайот Пипков" в Плевен и удари ученик със стол в гърба.

До инцидента се стигна, след като двама ученици си разменили обидни реплики и се сбили. Едното момче, което е в 8-ми клас, се обадило на баща си и му разказало, че е пострадало.

Предизвикан от това бащата - Милен Антов решава да потърси сметка за нанесените травматични увреждания на сина си и нахлува в училището по време на междучасието.

След като родителят пристигнал, синът му отворил аварийния вход на училището, за да влезе. Мъжът влиза в стая, оборудвана като ателие. Там намира детето, което се е било със сина му и още един техен съученик.

Бащата бил ядосан, взел стол и ударил един от учениците в гърба. Там бил и друг ученик, затова бащата преди да разбере кой е виновен за спречкването, ударил и него - нанесъл му удар в лицето.

Бащата е обвинен в нанасяне на лека телесна повреда по хулигански подбуди и закана с убийство.

След нападението над момчетата бащата-побойник напусна Плевен и бе обявен за общодържавно издирване, по-късно се предаде.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още по темата: майкаучителкаРазград
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
kak moje takova neshto....
5
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЧУДЯ СЕ КАК ВСЕ ОЩЕ ИМА ЖЕЛАЕЩИ ДА СТАВАТ УЧИТЕЛИ
4
4
 
9
 
! Отговори
бла,бла преди 8 години
До 8Не е задължително, но е огромент процентът. По принцип, в случай като този, понеже полицията и изобщо всички институции не си вършат работата, ако е възможно, не би било зле и учителката да плесне един шамар на този, който я напада. Казвам ако е възможно, разбира се. Най-голямото унижение за такъв саморазправител, дето се мисли за велик, е да го напляскат пред отрочето му, не са нито глобите, нито затвора, нито нищо подобно.
3
25
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вероятно това, което пише в статията отразява около 1% от истината, но така лесно се манипулират хората. Сочат ти виновника и всички гракват срещу него, а всъщност нещата е възможно да са точно на обратно. Неотдавна всички скочиха срещу едно двама братя в защита на починалия Тодор в Враца, а после се оказа, че чрез новините сме били добре изманипулирани. Тук вероятно също е така.
2
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
няма да се оправим докато не започнат подобни хора да се наказват и то сурово.
1
3
 
65
 
! Отговори
8 преди 8 години
ОТ РОДИТЕЛИ ПРОСТАЦИ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СЕ ПРЪКВАТ ДЕЦА ПРОСТАЦИ!