Убийствено наследство: Гледачка завлякла богатия дядо!

66-годишната Иванка Ройкова нямала мотив да убива роднини
25 мар 2016 11:44,
21
Убийствено наследство: Гледачка завлякла богатия дядо!
Снимка: кадър, Нова телевизия

Иванка Ройкова никога не е планирала поръчка на убийствата, заради които беше арестувана. Това твърди дъщеря й, Жана.

Вчера 66-годишната Иванка беше арестувана заради планирано отвличане и убийство на собствения си брат и петима негови близки.

Още по темата
Причината за това е било солидно наследство, от което жената била лишена. Иванка търсила и убийци, които да убият брат й, съпругата му, дъщеря му, зет му и двете им деца - на 8 и 16 г.

"Борбата й не беше с вуйчо ми и не знам защо до този момент никой не споменава името на Недялка Бързакова, която беше гледачка на дядо ми", заяви Жана пред Нова тв.

По думите й гледачката Недялка се е превърнала в единствения наследник след смъртта на дядото. Тя наследила цялото имущество, възлизащо на много над 5 млн. долара.

Жана разказа, че Недялка се е възползвала от болестта на дядото и го е накарала да подпише документ, в който става единствен наследник на цялото му движимо и недвижимо имущество.

"Тази жена и до ден днешен управлява наследството на дядо ми. Когато ние разбрахме, започна разговор между майка ми, леля ми и вуйчо ми. Вуйчо ми от своя страна е сключил споразумение с нея и са разпределили завещанието", обясни още Жана.

"Майка ми няма мотив, защото тя не може да притежава фондовете, защото те се разпределят от Недялка Бързакова, която дори и след смъртта на вуйчо ми нямаше да ги даде на леля ми и майка ми", настоя тя.

Днес Окръжен съд-Пловдив ще заседава по искането на прокуратурата за вземане на постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража" спрямо обвиняемата Иванка Ройкова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"По думите й гледачката Недялка се е превърнала в единствения наследник след смъртта на дядото."Дали го е завлякла според вас, щом той сам така е решил? Защото човек има пълното право да се разпорежда с имуществото си, както намери за добре. И щом е решил да го остави на нея, а не на децата, с които не е поддържал никакви контакти, това си негово право. За какво завличане говорите?
16
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Който и да е поискал смъртта на роднините, надявам се да го настигне божието правосъдие! Защото е изродско да желаеш смъртта на 8 годишно дете! А на човешка алчност сме се нагледали, една такава *** във Варна беше поръчала да убият племеницата и, младо момиче и единствено дете на брат и. Така че вече на нищо не се учудвам...
15
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Баба мутра, яко !
14
2
 
14
 
! Отговори
Това е истината !!! преди 8 години
Тази оbца дъщерята ако си беше гледала сама бащата, нямаше друг да вземе наследството. Дъртака се е ядосал ,че не го гледат и трябва да плаща на чужди хора ,теглил им е една и е прехвърлил всичко на гледачката....и мен да ме оставят и аз ще ги лиша от наследство а пък гледачката явно и други екстри е вкарала така че дъртака си е заминал доволен.
13
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Или варианта гледачката да е поръчала мъжете и е натопила жената.
12
1
 
8
 
! Отговори
Мда преди 8 години
До АнонименТя явно е била за накрая искала е и още убийства да има освен шестимата.
11
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо не е поръчала гледачката тогава?
10
5
 
11
 
! Отговори
Занзибар преди 8 години
Селска история, бих добавил само...
9
2
 
40
 
! Отговори
osho преди 8 години
А аз се чудя - тези тримцата защо не са се грижили за баща си, ами Недялка е била там? После за наследство ревнали. И то все някакви 60-70-годишни ...
8
5
 
37
 
! Отговори
Чоки преди 8 години
Защо тази битова случка се превръща в главна новина? Няма ли други, по-важни проблеми в държавата ни?
7
16
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сталин и неговият дух ще оправят положението. "Есть демокрадция, есть проблем. Нет демокрадция, нет проблема.!"
6
23
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Провинциалистите търсят да наследят нещо и някъде (където и да е).А когато сумите са в милиони долари тая сг*ан направо полудяваи е готова да коли и беси наред.Из*мет!
5
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Hiter 1За твое съжаление НЯМА Ад и Рай.Има ТУК и СЕГА!А за глупаците като теб остава да лапат мухите.
4
3
 
46
 
! Отговори
Справедливост преди 8 години
Когато трябваше да се грижат за болния от Алцхаймер баща си , нямаше ги. А за наследството му ще убиват всеки.
3
1
 
25
 
! Отговори
Както преди по турск преди 8 години
Кажи ми, кажи, бедний народе,кой те в таз рабска люлка люлее?Тоз ли, що спасителят прободена кръстът нявга зверски в ребрата,или тоз, що толкоз годин ти пее:"Търпи, и ще си спасиш душата?!"Той ли, ил някой негов наместник,син на Лойола и брат на Юда,предател верен и жив предвестникна нови тегла за сиромаси,нов кърджалия в нова полуда,кой продал брата, убил баща си?!
2
14
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Демокрадция е! Брата брата убива, сестра брата. както казва Ботев преди век и половина - "Кой продал брата, кой убил баща си..."
1
5
 
44
 
! Отговори
Hiter преди 8 години
За лакомите в ада има специално местенце