Стрелча иска Путин за свой почетен гражданин

Идеята е на местното сдружение "Родолюбие"
28 мар 2016 12:17,
241
Стрелча иска Путин за свой почетен гражданин
Снимка: архив, Reuters

Президентът на Русия Владимир Путин може да стане почетен гражданин на Стрелча, ако 13-те членове на общинския съвет подкрепят предложението на местното сдружение "Родолюбие", в което участват 59 души.

Сред тях е Луко Лулчев, чиято е идеята - Путин да стане почетен гражданин на курортното градче в полите на Средна гора, наричано от местните Малката Москва, разказва "Труд".

От сдружение "Родолюбие" подчертават, че подбудите им не са комерсиални, а единствено целят България да съхрани своите исторически, културни и братски отношения с Русия.

"Докога ще ни заблуждават, манипулират и заличават нашата история, културни и морални ценности и вярвания. Опитват се да ни наложат виждания за съдружие и мирно съжителство с петвековен поробител и нови глобални и неоколониални приятелства. Изконната българска любов и почит към братска Русия се потъпква и отрича. Поне засега те няма да успеят в Малката Москва - Стрелча", пише в обръщението във Facebook профила на Луко Лулчев и на сдружение "Родолюбие", което е преведено и на английски.

Очаква се предложението да бъде внесено за гласуване на заседанието през април и дори има голям шанс да бъде прието - кметът на Стрелча Стойно Чачов е от АБВ, а в местния парламент има двама негови съпартийци, общинските съветници от БСП са четирима, от Българска социалдемокрация - трима, а от ГЕРБ и ДПС имат едва по двама старейшини в ОбС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


241
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Педофил Иван Евстатиев, БСП, Русия, Путин, приказки на килограм за робство. Само аз ли виждам някаква връзка????
101
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И КАКВО Е ОБЩОТО МЕЖДУ ПУТИН И ОСМАНСКОТО РОБСТВО, НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА МЕ СВЕТНЕ, ЩОТО АЗ НЕ ВИЖДАМ. ВСЪЩНОСТ ВРЪЗКАТА Е ЕДНА РУСОФИЛИЯ И ПУТИНОФИЛИЯ, ОБЛЕЧЕНА ВСЕ ЕДНО С КАКВИ АРГУМЕНТИ И ПОЛУИСТИНИ, ВАЖНОТО ДА Е ПУТИН!
100
10
 
11
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 8 години
Педофила изнасилвач Иван Евстатиев също беше от "Родолюбие" и също беше почетен гражданин на Стрелча. Общинските съветници го лишиха от званието след като извърши престъплението. Сега гордите стрелчански "Родолюбци" искат вместо престъпник, педофил и изнасилвач да издигнат за почетен гражданин психопат, военнопрестъпник и убиец. Браво на Стрелча!!!
99
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво Болгария! Не ВСЕ ещ у вас продались США и ЕС . Англосаксам вы так же нужны как телеге пятое колесо. Россия всегда поможет в трудную минуту.
98
2
 
1
 
! Отговори
анти орда преди 8 години
Стрелча има ли някакви договорености с Хага?
97
12
 
5
 
! Отговори
..... преди 8 години
Край нямат тия ***. Отивайте пру *** да 'рупате патрони и петрол, що чините в Райска България?
96
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
на тия от Стрелча яко им стискат ушaнките :)
95
20
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Поредните лизачета русофилчета, примрял путин за тях, ама те в стил воленчо да се подложат предварително! НАШАТА ИСТОРИЯ И КУЛТУРА Е ПРОМЕНЕНА И ОБЕЗЛИЧЕНА БЛАГОДАРЕНИЕ НА БРАТЯТА РУСНАЦИ, ДОРИ ПО ТУРСКО ВРЕМЕ СМЕ ИМАЛИ ПРАВО НА ВЕРОИЗПОВЕДАНИЕ, НА СОБСТВЕНОСТ, НА БИЗНЕС И ЗАНАЯТИ, НА СВОБОДНО ПРИДВИЖВАНЕ ПО СВЕТА!
94
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Обама, враг номер едно на Стрелчанската селищна система.
93
3
 
9
 
! Отговори
Путин преди 8 години
става за кмет на Стрелча
92
11
 
22
 
! Отговори
до Турчина преди 8 години
Бъгария БЕШЕ на светлинни години пред ТУРЦИЯ когато беше НАРОДНА РЕПУБЛИКА. Когато стана МЕЖДУНАРОДНА КОЛОНИЯ само разруха по нашите земи. Затова надеждата ни е РУСИЯ
91
7
 
17
 
! Отговори
ПУТИН преди 8 години
сложи един голям кръст на плановете на ЕРДОГАН да прилапа част от СИРИЯ и да построи газопровод от КАТАР през СИРИЯ. На всичко отгоре се загроби с ГРАЖДАНСКА ВОЙНА с 20 МИЛИОНА КЮРДИ в АНАДОЛА. Турция досега загуби над 20 млрд $ от спад в туризма и износа . Всички туристи бягат от ТУРЦИЯ, а 50% от хотелите са обявени за продан. Както каза ПОДПОЛКОВНИКА само с домати ЕРДОГАН няма да се отърве
90
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ми що не направят почетен гражданин някой руски поет, писател, актьор, спортист?? Що трябва да "путинизират" Стрелча??? От самолет си личи, че това е финансирано от Москва мероприятие????
89
18
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
БРАВО! ДА ЖИВЕЯТ БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ!
88
18
 
25
 
! Отговори
С РУСИЯ В СЪРЦЕТО преди 8 години
се ражда ВСЕКИ БЪЛГАРИН и знае на кого дължи СВОБОДАТА си
87
15
 
12
 
! Отговори
Одисей 1 преди 8 години
108 Щом подкрепара за чужд управник осонено на такава човеконенавистна страна наричаш родолюбие значи си чисто и просто за освиделстване
86
10
 
14
 
! Отговори
С ЦЪРВУЛИ преди 8 години
по дивия ЗАПАД не е само стара комедия, а съвременното състояние на КОЛОНИЯТА РБ. Марш бе одисейчета към Аризона. Там само че искат визи ХА,ХА, а такива като теб ОДИСЕЙ даже господарите, дето им лижеш подметките не те искат наблизо. Сигурно вонята на национално предателство е нетърпима
85
9
 
15
 
! Отговори
ку ку от карлуково преди 8 години
И ние искаме почетно гражданство за другаря Путин,скоро и други .
84
13
 
7
 
! Отговори
г преди 8 години
....,аз също ще бъда сред посрещачите,независимо че не съм от там!За да засвидетелствувам там,лично на място,какво точно изпитва българският народ към руският!....Дерзайте,родолюбци и чакам с нетърпение развитието на благородната ви идея!
83
10
 
5
 
! Отговори
Одисей 1 преди 8 години
104 а ти къв си след като не си натовец ьа не си мигрант България е натовска стра а вечр 12 години и вашият цццътвул подписа договира с НАТО