Стрелча иска Путин за свой почетен гражданин

Идеята е на местното сдружение "Родолюбие"
28 мар 2016 12:17,
241
Стрелча иска Путин за свой почетен гражданин
Снимка: архив, Reuters

Президентът на Русия Владимир Путин може да стане почетен гражданин на Стрелча, ако 13-те членове на общинския съвет подкрепят предложението на местното сдружение "Родолюбие", в което участват 59 души.

Сред тях е Луко Лулчев, чиято е идеята - Путин да стане почетен гражданин на курортното градче в полите на Средна гора, наричано от местните Малката Москва, разказва "Труд".

От сдружение "Родолюбие" подчертават, че подбудите им не са комерсиални, а единствено целят България да съхрани своите исторически, културни и братски отношения с Русия.

"Докога ще ни заблуждават, манипулират и заличават нашата история, културни и морални ценности и вярвания. Опитват се да ни наложат виждания за съдружие и мирно съжителство с петвековен поробител и нови глобални и неоколониални приятелства. Изконната българска любов и почит към братска Русия се потъпква и отрича. Поне засега те няма да успеят в Малката Москва - Стрелча", пише в обръщението във Facebook профила на Луко Лулчев и на сдружение "Родолюбие", което е преведено и на английски.

Очаква се предложението да бъде внесено за гласуване на заседанието през април и дори има голям шанс да бъде прието - кметът на Стрелча Стойно Чачов е от АБВ, а в местния парламент има двама негови съпартийци, общинските съветници от БСП са четирима, от Българска социалдемокрация - трима, а от ГЕРБ и ДПС имат едва по двама старейшини в ОбС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


241
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
162
0
 
2
 
! Отговори
dk преди 8 години
най- умният политик в настоящетоподбрал си е добър екип и спасиха елцинова разпасана русияразни русофоби да не промиват главите на по младите
161
1
 
3
 
! Отговори
Ура! преди 8 години
Григор Димитров е великан!
160
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По добре тия изкофели *** да си идат при ***. Как пък не им омръзна цел живот да ги лъжат ето такива мазни *** като тоя. *** *** народ
159
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Истинската с.ороститутка като чуе само Русия или Путин и моментално и настръхват космите на з.адника и се сеща какъв патриот и родолюбец български е.Иначе ако някой кравар и каже (на с.ороститутката) пръдни , тя патриотично се *** цялостно и после се чуди защо е за посмешище.
158
1
 
5
 
! Отговори
Unufri преди 8 години
И защо точно Путин? Изтъкват се история и културни и морални ценности - хубаво, но Путин ли е тяхно олицетворение?
157
7
 
10
 
! Отговори
Бойко преди 8 години
Браво на Стрелча. Всички около мен се радват. Идеята е много добра. Русофобията няма място в сърцето на българина. Русофоби са само някакви нещастни маргинали.
156
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
""Държавния секретар дойде на крака на Путин, Шефът на РУ Бренън дойде на крка на Путин.""....................Ако знаеш руски, потърси предаването ""Код доступа"" на руската журналистка Юлия Латинина, на сайта на "echo.msk.ru" ... или просто в Google.Да видиш и ти малко алтернативна РУСКА информация ... а то иначе скоро ще те убедят, че трябва да продадеш децата си в името на великия вожд другаря Путин.
155
3
 
10
 
! Отговори
Рога на изобилието преди 8 години
Държавния секретар дойде на крака на Путин, Шефът на РУ Бренън дойде на крка на Путин. Това знаете ли какво означава. Че Рокфелер е в паника, че ще му се срути Пирмидата
154
10
 
7
 
! Отговори
Ани преди 8 години
Е, на това се казва промивка на мозъка.Те да си го избират за почтен гражданин, но да не се наричат Родолюбие, а Русолюбие!
153
17
 
15
 
! Отговори
GT преди 8 години
Стрелчанските роби си заслужават съдбата. Русофилите ги изнудват, уволняват, изнасилват децата им...И те пак- путин, жуков, сталин. Роби.
152
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 186Ето един истински българин - мрази България и тачи русия! Евала.
151
14
 
13
 
! Отговори
АБЕ...ха,ха,хааааааа преди 8 години
...ОНЯ ПЕДОФИЛА--КОМУНИСТА ОТ БСП , ...НЕ БЕШЕ ЛИ ОТ СТРЕЛЧА....??!!!!!!КВО СЕ ЧУДИТЕ ТОГАВА....??!!!!ПЪЛНА ПРОСТОТИЯ ...ДО ШИЯ!!!!!
150
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Руската пропагандна машина е по-силна от ядрено оръжие ... КГБ има 100 годишен опит в промиването на мозъци, нищо не може да ги спре.
149
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
""Стрелча иска Путин за свой почетен гражданин""..................Значи ... "гражданите" на Стрелча ... без да са ходили в Русия, само въз основа на руската пропаганда са убедени, че Путин е добър избор.Ами ако същата тази руска пропаганда утре ги убеди, че трябва да обявят независимост, че трябва да се присъединят към Русия, че трябва да се вдигнат и да убиват съгражданите си ...както направиха с хората в Донбас и Крим.
148
14
 
11
 
! Отговори
Караколю преди 8 години
Комунистическата простотия с нищо не може да се измери. Няма мерна единица за това.
147
2
 
3
 
! Отговори
Караколю преди 8 години
До 183;Абе казвал ли ти е някой колко си глупав?
146
14
 
5
 
! Отговори
Караколю преди 8 години
Поредната простотия на комунистическата ***
145
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До СЛАВА РУСИимаме си достатъчно пу*мияри с комунистическо минало! НЕма нужда от още...поне докато тия не измрат!
144
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 180той Путин затова движи само с Медведев, а жена му го заряза. Щото е голЕм мъжкар. А иначе той и вносните сиренца забрани, ама съм сигурен, че не блажи с руско.Аман от русолизци значи!
143
8
 
4
 
! Отговори
Дедо Васо преди 8 години
Ей тези Стрелчани спиране нямат,наскоро се освободиха от един почетен гражданин(кмета) и на вакантното място Путин.Така са си свикнали горките