Брацигово на тръни: Блудствал с дете фелдшер е на свобода

Завел 14-годишното момче на тавана на сграда до здравната служба
3 апр 2016 15:28,
16
Брацигово на тръни: Блудствал с дете фелдшер е на свобода
Снимка: BTV

В Брацигово задържаха и освободиха от ареста заподозрян в педофилилия 64-годишен фелдшер.

Той е заподозрян за извършване на блудствени действия с 14-годишно момче.

Още по темата
В петък следобед в таванското помещение в кооперация в центъра на Брацигово се качват възрастен мъж и 14-годишно момче. Входът на сградата не се заключва. Майката на момчето подава сигнал в полицията, че местният фелдшер блудства със сина й на таван на сградата - около 200 метра от здравната служба.

"Получен е сигнал в районното управление в Пещера за това, че има събрани даннни, че въпросният мъж е извършил блудствени действия с непълнолетно лице", уточни за говорителят на полицията в Пазарджик Мирослав Стоянов пред BTV.

Хората от долните етажи на сградата не са забелязали нищо подозрително. Изненадани са от  полицейския оглед на тавана.

Фелдшерът е семеен от Пловдив, наскоро станал дядо. Купил си апартамент в друга кооперация, за да не пътува всекидневно. Съседите му го описват като саможив и резервиран. Наскоро имал конфликт с комшиите си, тъй като категорично отказвал да допусне външни хора в дома си, за да бъде направено  обследване и саниране на сградата.

В петък здравният министър Петър Москов разпореди на директора на Центъра за спешна помощ в Пазарджик мъжът да бъде уволнен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
1
 
! Отговори
Джон преди 8 години
Това са гнусни извращения, извършителя е извратен и много виновен както според Божиите така и според човешките (засега) закони.
4
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всеки е невинен до доказване на противното! Всичко друго е "вятър и мъгла"...
3
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На 14 години? Че това дете е достатъчно голямо, за да се защити или да избяга поне! Не прочетох да е имало заплаха с оръжие или нещо такова.Съмнителна ми е новината, да не се окаже нещо съвсем друго в следващите дни...
2
2
 
14
 
! Отговори
Какво става ?!! преди 8 години
Какво става в тази държава ?! Един на свобода, друг избягва, трети е невинен, четвърти с условна за убийство, пети му намалят присъдата защото и убития бил виновен...... Е.г.а.т.и съдебната ни система - следователи, полицаи, адвокати и прокурори. Всички са за ***. Да изметем *** от нашия двор - БЪЛГАРИЯ !
1
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо пък на тръни? Хващат и го разчекват тоя!