17-годишна подкара кола, приятелката й загина

При пътния инцидент край Попово е пострадало и друго момиче
20
17-годишна подкара кола, приятелката й загина
Снимка: архив, БулФото

19-годишно момиче е загинало, а други две са ранени при пътен инцидент край поповското село Светлен, съобщиха от полицията.

Около 22:30 часа снощи на около 1 км преди селото, 17-годишната К.П. от Попово, неправоспособен водач, е изгубила контрол над лек автомобил "Рено Сафран" на хоризонтална дясна крива.

Колата излязла от пътното платно и се блъснала в крайпътно дърво. В резултат на удара на място е загинала возещата се в автомобила 19-годишна девойка от Попово.

Водачката е настанена в МБАЛ-Търговище с две счупени ребра и нараняване на белия дроб, а друга возила се в колата 19-годишна девойка от Попово е с контузия на десен крак. Няма опасност за живота им.

По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още по темата: катастрофа със загинал
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
17
 
! Отговори
Аз преди 8 години
Обърнете внимание къде са катастрофите повечето и с какви автомобили стари скапани не подържъни и управлявани предимно от селяни защото няма контрол там първо на даването на книжки контрол на прегледа на автомобили. Просто е време за промяна и да и държавата да вземе нещата в свой ръце а и да спре внасянето на стари автомобили над 10 годишни и огромно вдигане на данациите на старите автомобили защото не може чичото с стар голф дс плаща по малък данък от мен където карам чисто нов автомобил
14
0
 
17
 
! Отговори
Аз преди 8 години
За всичко е виновна държавата защото акции и контрол има само и единствено в София и някой други голями населени места,но там не е проблема защото проблема е при Селяните там карат без книжки пияни със стари не подържъни автомобили не изправни.Но държавата предпочита да прави контрол там където могат да вземат пари и контрол на скъпи коли ,сега новото оправдание като ме спрат е протичащата акция за луксозни автомобили да не съм престъпен контингент , а те просто искат да ги почерпя 20/50 лв.
13
0
 
17
 
! Отговори
Аз преди 8 години
Първо стига някакви бавно развиващи неграмотни да спрат да пишат.
12
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А трябваше да им се дадът всички захарчета!
11
7
 
21
 
! Отговори
Една преди 8 години
Абе я малко се успокойте. Познавам две от момичетата, и трите са българки само че не знам какъв щеше да ви е проблема и да не бяха? Вината си е в 17-годишното момиче, но и хора далеч по-големи от нея покачват статистиката на убитите по пътищата. Айде да не се правите на философи ами направете каквото можете вие по този въпрос, мерси.
10
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В малките населени места е страшно, карат пили и това го знаят всички и полиция и политици, но на никой не му пука. Карат без книжки, гонки....с две думи пълна дивотия.
9
0
 
27
 
! Отговори
До 8 преди 8 години
Щом е дълга права вероятно я е настъпила до ламарината и е изгубила контрол. В такава ситуация освен да се молиш на онзи горе нищо друго не може да направиш. От модела има варианти с по 200 коня, та нищо чудно, че не е успяла да я овладее.
8
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сафрана е голяма, сравнително мощна кола. Определено е трудна да се кара от неправоспособен водач, камоли 17 годишно момиче...
7
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
чудна работа , тая отсечка е потщи права дори лек завой няма , а разстоянието от Поповп до светлен е около 3км ,явно са биле пияни
6
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
аз съм от попово но за тоя инцидент не съм чул , а и такива сафрани карат само ромите от махалата , явно не са българки
5
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А бе на тия *** кога най-накрая родителите им ще се погрижат да не вземат семейните бракми и да затриват животи по пътищата!?!?!?!?!?
4
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тея стари коли са много опасни!
3
0
 
72
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тези дървета не се научиха да не седят край пътя
2
0
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Министерство на образованието да направи един образователен филм, с тези катастрофи и този филм да се разпространи из всички училища, а защо не да се излъчва по телевизията дори....това вече е масово, родителите не хаят, не разбират какво правят, като дават ключовете на децата си и резултата е смърт, омраза...самите родителите карат пили, а често и самите те са неправоспособни за съжаление.
1
12
 
28
 
! Отговори
гг преди 8 години
Колата BMW ли е ? Защото ако не е, не се брои!