Бой в клуб: Чужденец наряза от чело до шия мъж

Побойникът си тръгнал необезпокояван от бара в Благоевград
8 апр 2016 09:22,
26
Бой в клуб: Чужденец наряза от чело до шия мъж
Снимка: архив, Bulphoto

24-годишно момче от Благоевград е с жестоко разрязано лице след удар с бутилка по главата. Сериозният разрез е по цялото лице, от челото до шията. По спешност той е приет в хирургията на благоевградската болница.

Екшънът се разиграл около 03:00 часа миналата нощ в заведение в центъра на Благоевград. Благоевградчанинът бил в дискотеката, заедно със свой приятел. Двамата седели на маса в ъгъл на заведението, танцували и се веселили. Станали от масата и когато се върнали, пострадалото впоследствие момче забелязало, че непознат седи на неговия стол, на който било и коженото му яке. На масата била и бутилката му с бира. Младежът учтиво помолил непознатия да му освободи стола, а нападателят отговорил на английски език, че не разбира.

Последвал разговор на английски език, при което съвсем неочаквано чужденецът агресивно посегнал към бутилка и я ударил със сила по главата на момчето. От силния и неочакван удар пострадалият паднал на пода. Докато се съвземе и изправи, нападателят, който бил с още двама чужденци, си тръгнал необезпокояван, пише "24 часа".кървавена глава и наранявания по тялото пострадалият младеж е приет в спешното отделение. Той пристигнал там, придружаван от приятеля си. След стабилизиране на състоянието му е хоспитализиран в хирургично отделение.

Сигнал за инцидента е подаден своевременно в полицията. От ОД на МВР - Благоевград съобщиха, че в 03:30 часа от спешно отделение на МБАЛ - Благоевград са информирани за приет младеж, който е ударен по главата при сбиване, а нападателите са избягали.

Служители на Първо РПУ - Благоевград пристигнали на място през нощта в болницата, пострадалият е разпитан. Предполага се, че нападателите са студенти, които се обучават в Благоевград.

"Касае се за нараняване, при което са засегнати лицето и шията на пациента", каза началникът на хирургично отделение д-р Д. Димитров. Той поясни, че порезната рана е повърхностна, имал е късмет, нанесена е на изключително опасно място, при по-дълбоко проникване е съществувала реална опасност от засягане на огромни кръвоносни съдове.

"Пациентът остава за лечение в хирургия под активно лекарско наблюдение, провеждаме антибиотична терапия, тъй като има риск от усложнения", поясни д-р Димитров.

Разследването по случая продължава. Полицията все още изяснява обстоятелствата, нападателите се издирват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДА СПУКАШ ГЛАВАТА НА НЯКОГО И ДА СИ ТРЪГНЕШ СПОКОЙНО ???? ТИЯ СА БИЛИ ОТ "УМИРОТВОРИТЕЛИТЕ" ОТ ФАЩ...АКО СА БИЛИ ТЕ - НИКОЙ НЯМА ДА "ОТКРИЯТ" ....АКО ОТКРИЯТ ТО МОМЧЕТО МОЖЕ И ДА СЕ ОТКАЖЕ ОТ ОБВИНЕНИЕТО
15
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
всички западняци са престъпници
14
0
 
24
 
! Отговори
От Благоевград преди 8 години
Преди време като млад излизах по дискотеките там и чужденците ни молеха да не биеме тоя и оня защото са се били напили. Не че сме го правили но явно тогава имаха опит какво ще стане ако скочат. Сега какво стана....Между другото момчето е попаднало на изключително кадърен лекар. Др. Димитров приема всичко сериозно и отделя много внимание на пациентите си. Аз бях преди 3 месеца в лошо положение и ме излекува. Благодаря много!
13
6
 
20
 
! Отговори
42 преди 8 години
Да се изгонят всички чужденци, които пребивават повече от 2 седмици у нас.
12
0
 
23
 
! Отговори
АЗ преди 8 години
СПОКО ! В ДИСКОТЕКАТА ИМА КАМЕРИ !
11
7
 
13
 
! Отговори
Шоп преди 8 години
Кой да предположи, че човекът когото псуваш и дърпаш в бара, може да те удари с бутилка по тиквата. Той е мислел, че такива работи стават само по филмите.
10
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
показанията са много приказни, имало мадър факър и факата на мамата...нема начин учтиво да е помолил!
9
0
 
12
 
! Отговори
До Сократис преди 8 години
Ние сме свикнали - виж кой пише. А ти наблегни също на българската граматика - имаш две изядени пълни члена и една запетайка.
8
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 5TAZI CIALATA PROCEDURA E ZA TEB! Леле, да те докоопам! За такива писания - директно в панделата! Там ще те оправят така, че никога няма да драскаш такива неща!Мен ме интересува друго - националността на чужденците!
7
6
 
19
 
! Отговори
Берлин преди 8 години
Разкази от селски вечеринки.
6
0
 
33
 
! Отговори
Баси Държавата преди 8 години
А къде е охраната на заведението? Това ако стане в София и случайно в Ст.град ще ги изкъртят от бой.В град като Блаогевград би трябвало по заведенията да има сериозна охрана за да предотвратява/потушава подобни инциденти.Ако битото момче беше с голяма компания,сега пак щяхме да имаме и даже още по-сериозна новина.Според мен трябва да се въведе минимум охрана и МВР да се навъртат около заведенията,щото тия са ис излезли-необеспокоявани.Охраната са *** мишките.
5
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Спорна работа. Бил го помолил учтиво. Сигурно е било: Ти къв си е, ставай ми от стола! И донт ъндърстенд. Гйет ъп ъф май стол.Та мисълта ми е, че като няма свидетели, всеки може да твърди каквото си поиска. А този с ножа, полицията да не го гледа тъпо, ами направо да го вкарва в съда и прокуратурата да го тиква за 5 години в затвора.
4
2
 
28
 
! Отговори
до 3 преди 8 години
Не, те са прекалено големи мишки, че да се движат сами или да нападат сами! Такава им е природата. Каквото правят, го правят на групички.
3
3
 
71
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя "чужденец" да не е от поканените от Меркел бежанц....та не пишете каква националност е....
2
0
 
83
 
! Отговори
Това преди 8 години
българин ако извърти някой с бутилка в главата по Европа,ще стане водеща новина във всички страни!
1
8
 
81
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 8 години
Като не знаят българите да колят - ще бъдат клани !Толерастията води до там, че чужденците могат да дойдат в собствената ти държава, град и дори дом и да те заколят.Поне макетата не бяха такива меки китки, но явно евроатлантическите "ценности" са ги променили и тях ...