Селфи страдание: Върху трансформатора за снимка

Обгореното дете от Айтос е в болница, без опасност за живота
11 апр 2016 18:00, Петя Славова
10
Селфи страдание: Върху трансформатора за снимка
Снимка: архив, Булфото

Тийнейджърът от Айтос, който пострада на трансформаторкрай село Тополица, е в стабилно състояние.

Детето е без опасност за живота, но продължава да е в Бургаската болница.

Още по темата

Той е с втора степен изгаряния на двете ходила и прогнозите са за бързо възстановяване.

Ученикът "стигна" до болницата, след като заедно с двама свои приятели се качи в събота вечерта на трафопост, близо до хижа в гората край Тополица.

По първоначални данни, екскурзията е била организирана от СОУ "Христо Ботев, но според директора на учебното заведение Пенка Кирязова, децата по своя инициатива са отишли на хижа. С тях е имало и родител.

Вечерта на инцидента Б.Х. е бил само със своите приятели. Тримата са се качили на трансформатора с идеята да си направят селфи. Сядайки на покрива, ученикът пуснал краката си надолу, докоснал жици и попаднал във волтова дъга, съобщи "24 часа".

Добре, че не е бил сам, другите деца са запазили самообладание и са реагирали много адекватно, допълни директорката Кирязова. Тя предвижда среща със съучениците на пострадалото момче.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
4
 
3
 
! Отговори
От 8 преди 8 години
До до 7би ли цитирал, кой пасаж от моят пост подтиква хората да правят глупости! Иначе да, сигурен съм че ти си бил едно много разумно дете, което е знаело за всички опасности и внимателно ги е отбягвало. Кое обаче ти дава право да се изтъкваш като еталон на поведение?!! Не призовавам към вършеето на глупости, а към повече толерантност. Толерантност към грешките на млаодостта, които всички сме правили. Грешките, които неминуемо съпътстват живота на всеки човек. Много критични станахте всички!
6
2
 
3
 
! Отговори
bros преди 8 години
Б*хти колко претенденти тая година... Наградата да не е вече и парична???...
5
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Два въпроса към критиците по-долу:- Вие като тинеджъри не сте ли правили "глупости"?- Ако не сте правили "глупости" (неща, за които в зряла възраст да се питате с какъв акъл сте ги правили, но все пак с умиление да си спомняте за тях), за какво изобщо сте живели?П.С. Дано се оправи момчето!
4
3
 
6
 
! Отговори
тинейджъра Б.Х. преди 8 години
днес мисленето особенно ме затруднява
3
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Доказано- между ушите на селфи маниаците има само куха хралупа.
2
2
 
10
 
! Отговори
i'm преди 8 години
Да, природно прости са! Онаследяването на генетичния материал е неизбежно! Можем да направим косвени заключения за интелекта на донорите на генетичен материал.
1
3
 
21
 
! Отговори
Румбо преди 8 години
Кажи-речи всеки месец има обгорели при подобни обстоятелства и то на сравнително голяма възраст!Тия природно *** ли са,какво?За ел.ток се учи по физика още в 7-и клас!То ромчета няма толкова пострадали,въпреки редовните и близки контакти с токопреносната мрежа!