Шеф на бар преби сервитьорка, оплакала се от него в НАП

Собственикът не внасял осигуровки за здравето й
14 апр 2016 10:12,
45
Шеф на бар преби сервитьорка, оплакала се от него в НАП
Снимка: Reuters, архив

Собственик на бар наби бивша сервитьорка, тъй като се осмелила да подаде жалба срещу него за невнесени осигуровки, пише Стандарт.

Мъжът издебнал девойката и й нанесъл няколко удара. Пострадалата веднага подала жалба в полицията и посетила съдебен лекар, за да си извади медицинско.

21-годишната сервитьорка се разболяла, отишла на лекар и така разбрала, че не е осигурена и няма право на преглед и болничен.

Тя се опитала да говори с работодателя си, но той не пожелал да я чуе. Затова сервитьорката напуснала и дала жалба в НОИ, откъдето я препратили в НАП.

Инспекторите веднага направили проверка, което вбесило младия бизнесмен. Полицията също е започнала проверка по случая.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
А дали ще има затвор за тоя *** едва ли.Но той е само капка в морето в Бг 95 процента от така наречените бизнесмени са за затвор при това доживотен защото масово не се плащат осигуровки масово се осигуряват хора на 4 ч а ги карат да работят по 12ч масово се плащат ниски заплати толкова ниски че направо задминахме и някои бананови републики като Гана например.Този е един от тия но виждаме че няма възмездие от страна на държавата.ДО КОГА ТИ *** ГЛАДЕН И УПЛАШЕН НАРОДЕ ЩЕ ГО ТЪРПИШ ТОВА?
34
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Най родолюбивите български бизнесмени подкрепящи сивата икономика. Истински българи за пример и подражание. Ха сега някой да посмее да пише че не сме били велики.
33
0
 
6
 
! Отговори
Ани преди 8 години
Щом не е плащал може би не е била на трудов договор . Ако е така, то го грози глоба до 15 000 лв. Много трябва да се преценява при кого да се започне работа. Понякога хората се подлъгват заради по-високо заплащане и обещания, но ако се види че този работодател постъпва лошо с някой от персонала правете си сметка , че може да сте на негово място. Като подаде жалба момичето лично нищо няма да спечели освен морално удовлетворение според мен.
32
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А работодателите реват, че няма кадри!!! :-)
31
0
 
6
 
! Отговори
П.Петров преди 8 години
Нямам никаква идея до колко бащата на този "млад бизнесмен"(синът ясно е ***) - Емил Давидков е почтен предприема, но е нагледен пример защо не трябва да се тегли кредит от банка в България, ако нямаш обезпечение поне 150% в оборотни средства. Изпаднеш ли в затруднение, те оставят по долни ***.
30
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Що не дойде да бие мене този бизнесцървул - като му бием един шамар и у гръцко
29
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Може,а и мисля,че е наложащо откриване сайт или форум,където могат да подават данни относно меко казано некоретни работодатели.От това ще спечели държавата като цяло-дисциплиниране на работодателите,изсветляване на бизнаса,реални осигуровки на работещите и още куп други неща,които ще ни приближат до нормалните европейски държави.Елементарно е,но на някои не им изнася!
28
17
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Разбирам го Коцето,но не го оправдавам! Много му се струпа на последък!
27
0
 
12
 
! Отговори
До 123456 преди 8 години
Е като му правят проверка за това, че не е внясял осигуровки на лицето х , колко трябва да е ***, че да не се сети кой е подал жалбата. Айде мисли преди да пишеш.
26
0
 
43
 
! Отговори
xx преди 8 години
Поредният ***.дал "млад бизнесмен", с ци.гании на гърба на другите. А и толкова нагъл, че като си потръси правата човек, идва да го малтретира. Кажете къде е бара, никога повече да не съпваме в него..
25
2
 
62
 
! Отговори
123456 преди 8 години
Питам аз защо НАП е дала информация от кое лице е постъпила жалбата?. Така е и в инспекцията по труда, винаги дават информация за източника. А уж трябва всичко да е анонимно, да ама не. Затова няма да има гражданско общество и нещата ще потъват някъде............В такива случаи трябва да се наказателна отговорност от институциите за даване на информация на работодателите.
24
6
 
29
 
! Отговори
Стига преди 8 години
сте плюли човека!Той има всички данни да стане премиер един ден!
23
0
 
24
 
! Отговори
м дааа преди 8 години
На този като му се скача толкова , да скочи от някой по-висок етаж. Да пробва как е земното притегляне
22
2
 
63
 
! Отговори
Сп???нс преди 8 години
В Испания ако жена се обади че е проявено насилие спрямо нея ,още преди да е затворила телефона една патрулка отива да арестува въпросния индивид. После от ареста има време да обяснява как и защо.
21
3
 
40
 
! Отговори
anon преди 8 години
Сега ще каже че бил в състояние на афект и готово.
20
1
 
92
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 13Барът се намира в сградата на горското в Благоевград и се казва "Съни бар"! Не разбирам защо статията е толкова анонимна !?!? В местните сайтове всичко е точно описано.
19
3
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като поседи по затворите ще се оправи.За съжаление в България нещата се случват по различен начин и след проверката и разследването ще излезе,че сервитьорката е издебнала младият бизнесмен докато излиза от джипът си и му е нанесла няколко удара.Не е ясно дали тя няма да ходи в затвора.Знаеме си държавата и системата не друго.
18
1
 
74
 
! Отговори
аз преди 8 години
Мхм поредният самозабравил се "бизнесмен", дето си мисли, че всеки му е задължен. И после такива като него плачат по медиите защо добрите кадри предпочитат да берат ягоди в Англия, но не и да им слугуват. А БХК къде са, за да защитят правата на тази БЪЛГАРКА?
17
2
 
92
 
! Отговори
една преди 8 години
Браво на момичетото! Ако всички служители бяха такива никой нямаше да си позволи да се гаври с тях. Трябва да си търсиш правата, а не да прекланяш глава и да търпиш всичко в името на едната мин. заплата защото видиш ли ако не търпиш ти, някойдруг щял да е.... Дано младите се вземат в ръце и да научат работодателите що е то "пазар на труда", защото бизнес без кадри, без да има кой да работи, не се прави. Още веднъж - адмирации за момичето!
16
1
 
75
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Младият "бизнесмен" се казва Ивайло Давидков и държи бар под наем в Благоевград. Син е на Емил Давидков - "Емигел" със западащ бизнес. Те са представителна извадка на голяма част от българският бизнес.