Приятелката на убиеца на Алекс заложила накитите

В понеделник става ясно дали ще е за постоянно в ареста
Обновена: 17 апр 2016 06:51 | 16 апр 2016 22:16, Веселина Йорданова
30
Приятелката на убиеца на Алекс заложила накитите
Убитата Александра. Снимка: МВР

18-годишната Ивалена, приятелка на обвинения за убийството на 13-годишната Александра от Провадия Красимир, заложила откраднатите от жертвата златни накити със собствената си лична карта, предаде Нова телевизия.

Още по темата
Това доказват и записи от охранителните камери във въпросната заложна къща.

Прокуратурата официално е привлякла като обвиняема за престъплението и 18-годишната Ивалена. Тя е задържана за 72 часа и в понеделник ще стане ясно дали ще остане за постоянно в ареста.

Обвиненият за убийството - 19-годишният Красимир Тодоров, остава в ареста, реши вчера съдът. 

Според защитниците му немотията го накарала да извърши кражбата на златните накити на момичето. Той обаче не обяснява как това е завършило с убийство.

Освен това разследващите установили, че Ивалена не е бременна, както заяви Тодоров при гледането на мярката му за неотклонение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не може немотията да предизвиква убийство. В нашата страна 80% са бедни и какво става.
15
1
 
7
 
! Отговори
Кумчо Вълчо преди 8 години
Това стана сапунка тип "Малката бурка". Мургaвeлkи, накити, бременни-небременни, убийство...
14
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ГУРБЕТЧИЯ, е ти ги разбираш тия работи, нали си същия
13
0
 
5
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 8 години
Според защитниците му немотията го накарала да извърши кражбата на златните накити на момичето. Той обаче не обяснява как това е завършило с убийство.ТОВА СА ИЗМИСЛИЦИ НА ОБВИНЯЕМИЯ С ЦЕЛ АКО БЪДЕ ЗАЛОВЕН ДА МУ ДАДАТ МИНИМАЛНА ПРИСЪДА ОТ 15 Г. И СЛЕД 10 Г. ДА ИЗЛЕЗЕ НА СВОБОДА ! ИСТИНСКИЯТ МОТИВ ЗА УБИЙСТВОТО Е МОЖЕ БИ ОТКАЗ НА МОМИЧЕТА ДА ПРОСТИТУИРА И ДА МУ ПЪЛНИ ДЖОБА ! АКО СЕ ДОКАЖЕ ,ЧЕ Е ИМАЛО ОПИТ ЗА СКЛОНЯВАНЕ КЪМ ПРОСТИТУЦИЯ И ТОВА Е ДОВЕЛО ДО УБИЙСТВО ТОГАВА МОЖЕ ДА ПОЛУЧИ ДОЖИВОТНА
12
2
 
20
 
! Отговори
Бранник преди 8 години
Къде е хелзинкския комитет. Представяте ли си убийците да бяха българи. Какъв шум щяха да вдигнат?
11
0
 
29
 
! Отговори
маларт преди 8 години
Престъпността на етническите ужасяваща. Това тук е изключение, че жертвата и убийците са от една група(поне за нас, иначе едните може да се чувстват турци, другите някаква друга група). Оскотяването води до малоумие. Убиваш баба за 5 лева и после обещаваш да не правиш повече така. Това ако го каже дете на 7 години да го приемеш. Ама 19годишен ....Справка би показала, че или не е ходил на училище или е ходил само по документи до 8ми клас.
10
0
 
30
 
! Отговори
WTF преди 8 години
Това са някакви ***. И това е в резултат от липсата на образование при ромите. Някой явно има огромен интерес тази държава да се превърне в катун.
9
3
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На 13 със златни накити, излязла по пижама за цигари ... Боливуд пикчърс отвсякъде.
8
10
 
38
 
! Отговори
Чибо преди 8 години
Я да си дойдем на думата: това гримираното на снимката наистина ли е на 13 и как така още не е самотна майка? Второ - ако настоявате, че е дете, защо тогава носи на такава крехка възраст златни накити? Всяко следствие си има причина и не ме убеждавайте, че била отличничката в класа!
7
3
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Според защитниците му немотията го накарала да извърши кражбата на златните накити..."Ами тя и Евгания Банева се беше кандидатирала за еврокомисар от немотия.Бентлито и станало 10 годишно и нямала пари да си купи ново.Завалийката.То всеки прави нещо от немотия.На всеки му липсва нещо.А на мене ми липсват двата нагана на дядо ми.
6
5
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Що за държава е това,и що за неграмотни ,ограничени и прости млади хора я обитават.Това ли е бъдещето на България.Вече не ме учудва ,че ограничени хора си избира безхаберни управници и после тънат в мизерия.За нещастие при така създадената обстановка случеите подобни на този ще зачестят.
5
1
 
11
 
! Отговори
sadia преди 8 години
davam na nqkoi 100lv i zatvora go trepiat.. tova e sadilishte ne da mi go vlachat po razni mesta i da se protakva delto.. trepane samo ...ili nqkoi ako ima floberka se prichakva i se trepe az ako sam roditelite na momi4eto tova she napravia..porachvam i go trepat nqma drug variant
4
1
 
54
 
! Отговори
Куха лейка преди 8 години
На всеки му се живее за чужда сметка но чак убийство грехота е. Да не дава Бог никому.
3
0
 
10
 
! Отговори
Красимир преди 8 години
Абе Алекс,това женското плашене със секс от къде идва,че хора сме всички :)
2
0
 
24
 
! Отговори
партиен член преди 8 години
Наскоро една такава ми каза че нейната приятелка била : малко бременна.Била в 4 тия месец.Тая ще да е още по малко бременна.
1
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е bati простите хора!