Ангел се сдоби с обвинение: "Лека телесна повреда"

Побоят над ромчето Митко бил по ксенофобски подбуди
Обновена: 19 апр 2016 16:23 | 19 апр 2016 16:14,
94
Ангел се сдоби с обвинение: "Лека телесна повреда"
Ангел. Снимка: BTV

Ангел Калеев, който на 16 април преби 17-годишния Митко, защото казал, че българи и роми са равни, бе обвинен в причиняване на лека телесна повреда по ксенофобски подбуди.

Още по темата

Днес Районната прокуратура в Пазарджик привлече Калеев като обвиняем. До момента е установено, че на 16-и април в село Овчеполци е нанесъл побой на 17-годишното момче, като след това е разпространил кадрите и в интернет.

Ангел е задържан за 72 часа, като предстои изготвяне на искане за постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража".

Видео на агресията на Ангел беше разпространено от самия него във Facebook. По думите на бияча двамата с Митко си говорили, а момчето му поискало 5 лв. назаем. Това отключило агресията му.

"Викам: "Добре, бе, ти като си ром, ще си просите цял живот, така ли?! Не искате да работите, не искате нищо?!" И той каза: "Ние сме равни. Българите и ромите сме равни." И аз се издразних. Защото това е безобразие. Толкова време го търпим, че... независимо... как да го обясня...", обясни Ангел.

Версията на битото момче е друга. Ангел го питал: "Ти педал ли си?". Така започнало и заяждането. Побойникът започнал с ритници. Питал го дали може да се бие, какво ще направи, ако го набие, ако не го набие...

"Ако ти не ме биеш, викам, и ако аз не те бия, значи равни сме. И той вика: "А, значи, сме равни.?" След това той ме удари с юмрук през лицето", разказа Митко.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още по темата: Ангел КалеевОвчеполци
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
1
 
1
 
! Отговори
Охранителят-гр.София преди 8 години
Ромите правата си знаят ,но задълженията като граждани не ги знаят :-(
38
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На ц.и.га.ните от малки им се втълпява, че законите не са важни.Те си гледат само мешерето
37
9
 
2
 
! Отговори
исмет преди 8 години
Силно се надявам да го натикат в затвора дори и за няколко месеца,за да може да получи това което е искал от момчето ...секс!Но там ще го чакат жадни за прелестите му роми които ще го направят от селски бабит на селска парцалеса!Пада му се желая му го от все сърце !И нека тези които имат намерение за вбъдеще да търсят секс от слабии беззащитни деца да имат едно на ум,че рано или късно всичко се връща със стократна сила и тези които са си позволили да се правят на господ намират своя край !!!
36
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До42 Ти си болен и точно заради такива като теб България не може да се вдигне на крака!Не разбираш ли,че си тотално деградирал,живеещ в една утопия да де твоята мечта!Успокой се това не може да стане защото първо сте в ЕС и втор България отдавна не е комунистическа страна!Малко странно аз да защитавм България от такива *** като теб,но след като тука няма достойни и уважаващи себе си и своята родина българи го правя аз ! А ти незнам какво си дано да си извънземен отиди спешно на психиатър!!!
35
0
 
0
 
! Отговори
исмет преди 8 години
до41 Несе прави на поет,не ставаш !Много добре тие известно какво можеш и какво не можеш да пишеш!Ние също може да пишем стихове и обиди,но не това е важно! Лицемерни сте и това е! Мнго бих искал това дасе случи с твоето момче или братче и да го направи някой такъв *** наркоман българин да видим тогав каква патриотична песен ще пееш! Продължавате да тъпеете ,не се ли виждате на какво дереже сте ,дано България напусне евросъюза защото мясото ви не е там а някъде в 4 свят !!!
34
1
 
1
 
! Отговори
исмет преди 8 години
До 43 Говориш за расизъм а не си ли даваш сметка,че расизъм не може да проявите към ромите защото и вие и ромите сте от една и съща раса ! Вие сте просто селски хайдуци и селки мутри като тоя наркоман !Неможал да си намери жена и предлагал на детето секс *** му с *** !Не плюйте по съседите си защото да не се окажете отново с тях в една държава !Никога не сте били обективни ,дори когато е ставло въпрос з вашата си нацинална сигурност ,лицемерни и подли,но за щастие има по силни от ромите!
33
1
 
1
 
! Отговори
исмет преди 8 години
До ??Ти си идоит и ти го знаеш ,нали? Как не се срамувате и защитавате един наркоман имали значение от каква националност е престъплението си е престъпление ! Вие само плюете че роми са изнасилвали ,ограбвали и убивали интересно защо няма мито една снимка поне за потвърждение на обвиненията ,кажете ми бе умни българи ! Ако имате малко съвест поне би трябвало да се засрамите че защитавте една селска мутра ,който се мисли за недосегаем и дори си направи видео на ,,геройството !
32
1
 
1
 
! Отговори
бг преди 8 години
Нека го натикат в затвора да ми дойде ума! Как може да каже, че ромите не са равни с нас българите?
31
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами да, лека телесна повреда е, все пак не го смаза от бой до безпомощно състояние и това се видя на видеото.
30
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А защо се е снимал. Някой ман..ал да си прафи селфи като изнасилва бабите, или като пребива старците. Или като лъже по телефона наивните възрастни хора. Явно от БХК добре инструктиран подопечните си.
29
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А трите малки м.ургави момчета , които пребиха стария човек, дали се сдобиха с присъда? А стотиците *, които системно мародерстват и убиват баби и дядовци по селата , сдобиха ли се с присъда? Сакън, "демократите" от БХК бдят над техните права! А за българите - геноцид!
28
16
 
9
 
! Отговори
inzaghi преди 8 години
Нивото тук е много ниско. Как Може да защитавате Тоя селски комплексар , този побой е наказуем навсякаде по света и този татуиран наркоман бял свят няма да види. Какво ми защитавате някви Динковци Минковци разни биячи от Бързите кредити иначе големи патриоти ,да ви пикая от Национализма и Патриотизма аз. Махайте се от БГ *** фашизирани тея ли са терористи -на границата бедни хорица мишки с 2 стотинки в джоба и тея ги бият и ограбват Патриотчета разкарайте се лицемери ...
27
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ами правилно е ,че не сме равни.Р.О.М.И.Т.Е са по рвни,и с много повече права.за нас само задълженията,да ги изхранваме.
26
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не е виновно момчето , Византия християнизирала после Османците потурчили накрая ***-***
25
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Списак,даржава,българи юнаци браво.
24
2
 
11
 
! Отговори
искам хитлер пиночет преди 8 години
унищожавайте враговете безмилостно и жестоко, взимайте пример от евреите как са унищожавали всеки противник с всички средства!!!!
23
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бат Бойко,нали знаеш че ако заприиждат на тумби към границата от Турция,този двоен аршин който използваш ще те остави на улицата.....малко им трябват на хората
22
1
 
30
 
! Отговори
?? преди 8 години
Интересно тогава щом като ром бие и дори убива българин ,по какви подбуди го прави още по-интересно е ,че се налагат двойни стандарти които правят едни хора превилегировани .Излиза че ако българин набие ром задължително освен друго му се ВМЕНЯВА и расизъм ,ксенофобия и пр. обратното обаче за братята роми не важи -те никога не са расисти ,а само крадат ,бият и убиват по криминални подбуди ,явно не са дорасли в интелектуално равнище до понятието расизъм!!!!!!!!!!!
21
2
 
12
 
! Отговори
българина преди 8 години
200 депутат националисти ни трябват. А децата на предателите да умрът
20
2
 
12
 
! Отговори
Горан преди 8 години
Ама, не мислите хич, ей! И вие, като тоя Ангел! Медиите ли снимаха боя, бе!? Сам си е виновен, независимо от всякакви подбуди и простотии! Най-вече, че сам се е снимал! Това е същото, като да се снимаш с 240 с БМВ по магистралата, да се пуснеш във ФБ, и после да ревеш, че ти вземат книжката!!! Т.Ъ.П.А.К е Ангел!