Маратон затруднява движението в Пловдив

Бягането ще се проваде от 9.00 до 14.00 часа
24 апр 2016 08:35, Красимир Ангелов
20
Маратон затруднява движението в Пловдив
Снимка: Булфото, архив

Маратонът "Пловдив" ще затрудни временно движението в града днес от 9.00 до 14.00 часа, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Съгласно заповед на кмета на Пловдив е забранено преминаването на моторни превозни средства, с изключение на масовия градски транспорт, който ще се пропуска поетапно, по маршрута на състезанието, започващ и завършващ пл. "Централен" и обикалящ почти целия град.

За недопускане на допълнителни затруднения и гарантиране на безопасността на движението водачите на моторни превозни средства се призовават да избират обходни маршрути в посочения времеви интервал, да се движат с повишено внимание и да се съобразяват с разпорежданията на контролните органи при въвеждане на временната организация на движението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още по темата: Пловдивмаратон
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Съвсем нормално е да се затворят булеварди за 10 тина минути за да преминат спортуващите.Тук в Бристол затварят централни булеварди за цял вукенд, слагат сцени и капанчета и почват фестивалите.Кеф ти водни ски в реката, кеф ти пиянстване до музикалните сцени.На автомобилите не им пречи да заобиколят със стотина метра.
2
2
 
6
 
! Отговори
Какво да кажа преди 7 години
Indrishe, вземи пиши на български, че се излагаш.Иначе, да, някак си заглавие от рода на "Маратон затруднява движението в Пловдив" звучи малко грубаво. Сякаш спортистите ще са виновни за това, че трътляка ако не излезе с колата, ще му се счупят краката.
1
2
 
1
 
! Отговори
Indrishe преди 7 години
Mara tona e voden ot ministara na bg razbitieto li ?!:-)