"Белла" пори вълните от Аспарухово до Варна

Корабчето ще свързва квартала с Морска гара в града
10 май 2016 17:37,
8

Снимка: Булфото

Днес стартира водния транспорт от квартал "Аспарухово" до Варна. 

Пътуването с новото корабче "Белла", което ще прави курсове от Морска гара до пристана в "Аспарухово" и обратно, е бързо, удобно и приятно.

Времетраенето на курс в едната посока е около 25 минути с маневрите.

Планира се да се направи връзка с автобусни линии, а след въвеждането на билетната система жителите ще могат да пътуват, сменяйки няколко линии на цената на един билет, съобщи Булфото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От коментарите до тук разбирам, че е по добре да няма корабче и да не се правят ремонти! Тези които коментират, че светът ще ни се смее, са виждали въпросният свят само по телевизията! Много изпростя народа!!!
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Портних дали си е платил билет? Защото в началото обяво, че ще бъде безплатно корабчето.
5
2
 
4
 
! Отговори
Абе Порних преди 7 години
То това не е транспорт , а атракция ! Варна има нужда от втори мост че колите са хиляди, а не от спасителна лодка която да вози хора от никъде до никъде .
4
0
 
4
 
! Отговори
Капитан Немо преди 7 години
Направете нормален мост,които да се вдига при нужда,че станахме за смях на цял свят.
3
2
 
6
 
! Отговори
Така е преди 7 години
Пътуването трае 25 м. с маневрите... А без маневрите, колко? И щом пътуването е бързо и приятно , да не би варненци да се откажат от моста след приключване на ремонта ? А и къде са частните рибарски корабчета да помагат.? Има далавера.
2
0
 
9
 
! Отговори
БЕДНОСТ преди 7 години
ТОВА ТУЙ МАЛКОТО ЛОДЧЕ *** ВЪЛНИ ???? ЕЙ СЕЩАМ СЕ ЗА ХВАЛБИТЕ НА МИТЮ ПИЩОВА - ПОРЯ ГИ КАТ РИБИ И Т.Н. ДАНО ТАЗИ НОВИНА НЕ СЕ ЧЕТЕ ПО СВЕТА - ЩЕ НИ СЕ СМЕЯТ. В НОРМАЛНИТЕ ДЪРЖАВИ ЩЯХА ДА ПУСНАТ ПОНЕ 2, 3 ИЛИ 4 БР. ПОНЕ ТРОЙНО ПО-ГОЛЕМИ МОРСКИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА, ДА СЕ ДВИЖАТ НАСРЕЩНО, АМА ПУСТА БЕДНОСТ. ЖЕЛАЯ БЕЗАВАРИЙНО И НЕ СЕ ПРЕТОВАРВАЙТЕ.
1
0
 
9
 
! Отговори
qwerty преди 7 години
Корабчето не е ново,а е към 15 годишно и сега когато ферибота в Белослав е в профилактика или ремонт,хората ще плуват през канала ли :D