Катми с чиа и киноа за туристите в Албена

Курортът излезе с нова програма за диетично хранене
11 май 2016 13:00,
9
Катми с чиа и киноа за туристите в Албена
Снимка: Reuters, архив

Черноморският комплекс "Албена" разширява за новия туристически сезон програмата за диетично хранене на летовници, които имат глутенова непоносимост, съобщават от пресцентъра на курорта.

Майсторите готвачи в курорта ще приготвят за туристите с подобни здравословни проблеми безглутенов хляб, гофрети, палачинки, десерти от безглутеново брашно.

Деца и възрастни ще могат да опитат и бисквити от лимец, нахут и розмарин, сушени плодове, киноа, чия и други.

Черноморският комплекс притежава около 8000 декара в землищата на близките села, в които отглежда селскостопанска продукция.

От черешовите градини, които също осигуряват програмата за здравословно и екологично хранене, се очаква около 400 тона реколта, посочват от курорта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
2
 
! Отговори
Накара преди 7 години
Така е. Албена е едно нищо. Преди 15-20 години всичко беше супер. Станев всичко унищожи.
3
2
 
5
 
! Отговори
Д-р Менгеле преди 7 години
Кибапчета и кифтета - кога?!
2
3
 
3
 
! Отговори
... преди 7 години
Бре тия наште "хотелиери", "тур оператори" и други лъжци и измамници по курорти и прочие, водещи се туристически места, та те требе да благославят тая ислямска държава и да земат да подарят няколко апартамента на тоя турксия пилот дето свали руския самолет! Че инак гладни ше умрат! И то не за друго ми щото там особено при морските и зимните ни "курорти" един на 10милиона е ЧУВАЛ как се посреща обслужват и прочие туристи!
1
2
 
12
 
! Отговори
Ауслендър преди 7 години
Според българската преса и статистика,нашето Черноморие е номер 1 в света! Брех да му се невиди, явно живеем в различни измерения :)