Пловдивски канибализъм: Жена ухапа кондуктор

Картата за пътуване на пътничката била изтекла
18 май 2016 09:22,
7
Пловдивски канибализъм: Жена ухапа кондуктор
Снимка: архив, Bulphoto

Пътничка с изтекла карта за градския транспорт налетяла на кондукторка и започнала да я бие и хапе, защото отнела нередовния документ. Наложило се шофьорът да спре автобуса и да извика охранители, които да усмирят буйстващата жена.

Случаят е отпреди година и Пловдивският районен съд вече се е произнесъл по него. Постановеното наказание е глоба от 1000 лв., пише "Марица".

На 4 май 2015-а жената се качила на автобус №7 в посока към Рогошко шосе. Показала картата си за пътуване, но тъй като срокът й бил изтекъл, кондукторката я взела и я накарала да си плати билета.

Пътничката се примирила, но при следващите преминавания на проверителката покрай нея започнала да я дърпа първо за джоба, в който били парите от продадените билети, после за баджа, накрая я ударила с юмрук в гърба.

Шофьорът на автобуса видял саморазправата в огледалото за обратно виждане и на спирката на Водната палата спрял и се обадил на охранителната фирма, с която превозвачът имал договор.

В този момент разярената пътничка ухапала кондукторката по лявата ръка и преди гардовете да се появят и да я укротят, успяла да скъса и джоба на грейката й.

Агресивната жена не е осъждана досега и затова решението на съда е казусът да се размине с административно наказание. Тя ще трябва да плати и направените по делото разноски от 144 лв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дис ис ПЛОВДИИИИВ!Градът който защитава бурките!
3
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ето ви една приказка от соца . И пет лв. да стане бензина , че го краднем и без пари да е пак че го краднем . С това се изчерпва темата за манталитета на 80 % от народа .
2
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Потомците на мръшляка Андрешко преобладават сред населението///
1
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е, тя само го е ухапала тук замерват контрольорите с баници. :)) Пък като стане билетчето 1,60 сигурно и с по-тежки неща ще ги замерваме.