Дете е в кома, след като падна край Асеновата крепост

Момичето е от асеновградско училище
Обновена: 19 май 2016 20:20 | 19 май 2016 19:48, Елка Василева
15
Дете е в кома, след като падна край Асеновата крепост
Снимка: архив, Булфото

Момиче на 12 години падна в близост до Асенова крепост край Асеновград и изпадна в кома. Инцидентът е станал днес по обед на опасно стръмен склон, съобщи bTV.

Детето е паднало от склон по пътя за Асенова крепост. Ударило си е главата в камък и е откарано в болница с тежка черепно –мозъчна травма, изпаднало е в кома и е с опасност за живота.

Момичето е от Асеновград, по обед заедно със съучениците си отивали организирано край параклисите на Асенова крепост. То се дръпнало встрани от пътя, близо до опасна пропаст и се навело да си върже обувката. Тогава загубило равновесие и полетяло надолу.

Лекарите продължават да се борят за живота му.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: Асеновградска крепост
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
7
 
4
 
! Отговори
sh1rzz преди 7 години
Добре скалъпено.Клякаш и падаш. Ама като клекнеш, си на 50 см от земята, дори да почнеш да падаш, скоростта ти клони към скъсани дънки.Стига! родителите да питат класната, а не цигарките, кафенцата и лаф с подмазвачите.Завършил-2009,Пп: учителите са като куките, скалъпват версията и ходи доказвай, че няааш сестра..
8
0
 
0
 
! Отговори
Кутев преди 7 години
Браво Бибу. Имаш двойна порция пица и една баклава от Местан.
7
2
 
2
 
! Отговори
втасахме я преди 7 години
Има ли оказания там на крепостта да не се носят слънчеви очила заради камъните ?
6
1
 
17
 
! Отговори
Нели преди 7 години
До коментар 8 :Детето се е навело да си върже обувката и е паднало. И на вас може да се случи дори и да сте възрастен. Става въпрос за елементарни мерки за безопастност. Ако сте били там знаете, че точно до пътеката е стръмна пропаст и трябва много да се внимава.
5
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не бе то целата страна трябва да я опашем в парапети, и до парапетите надуваеми дюшеци, та да си пуснете децата и да не Ви пука за тях
4
1
 
15
 
! Отговори
Бибу преди 7 години
Пари, пари колко да са потрошени.... Има няма около 2 милиона и за тях има една беседка, една ограда, едно грозно дървено оръдия и един ром с бус, който продава близалки, сладолед и наливни цигари...
3
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А що пари се потрошиха за тази крепост!!!!
2
8
 
29
 
! Отговори
бибу преди 7 години
Парапети няма, братле. Герберастите само сложиха една ограда на входа на крепостта, за да могат да събират такса. Друго не ги интересува. Нищо никъде не е обезопасено. Така било по автентично, ако ме разбираш.
1
1
 
25
 
! Отговори
Dublin преди 7 години
Dano se opravi deteto.