Трагедията с близначетата: Били сами, качили се на табуретка…

Родителите им са добро семейство, имат и друго дете
Обновена: 21 май 2016 14:03 | 21 май 2016 12:01,
54

Снимка: Булфото

Трагедията във Варна, при която две близначета паднаха от 8 етаж и едното почина, не е престъпление, а нещастен случай. Това обявиха от полицията няколко часа след кървавата драма.

Още по темата

Момченцата се казват Емил и Теодор. Те са паднали от жилищен блок в квартал "Левски". Едното е починало но място, а другото е в реанимацията на болницата "Света Анна" с опасност за живота.

Двете братчета са останали сами в едната стая, в която прозорецът е бил отворен. Предполага се, че са се качили на табуретки и така са стигнали до прозореца, информира БНР.

Семейството има и трето дете - Виктор, но то е по-голямо.

Мая и Владимир Петрови са известни на съседите си като добро младо семейство, което се е грижело за децата си.

Сигналът за нещастния случай е подаден от възрастна жена, която е живяла на осмия етаж на бл. 2, вх."В".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
4
 
! Отговори
Марги преди 7 години
Главата не ми го побира, как можеш да оставиш без наблюдение толкова малки деца! Тука има интелектуална недостатъчност. Не ми се мисли и за тези родители! Синът ми се роди и отрасна на осмия етаж, с балкони на всички стаи и ниски парапети. Никой в къщи нито веднъж не е изнесъл стол, табуретка , или каквото и да е на балкона. Колко повече обезопасяването е задължително за близначета! Сега и котката ми не припарва на балкона!
37
1
 
2
 
! Отговори
Стария преди 7 години
За починал - или добро, или нищо . Спрете с тези глупави разсъждения .....
36
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Децата оставени сами.....Еми,жалко за децата,които имат такива родители...Ние кво да направим...?!!!
35
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Децата оставени сами.....Еми,жалко за децата,които имат такива родители...Ние кво да направим...?!!!
34
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И повод да разберем колко е трудно на мед. сестри и лелички в забавачките. Две жени перфектно, всяка минута да наблюдавят и треперят не за едно, не за две, а за 22 деца. За жълти стотинки, но все на ***. Да се помолим от душа детенцето да оживее. Дано!
33
1
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чета, чета и се изумявам. Ама как може такива глупости да се пишат. Кой родител ( образован и с акъла си) ще иска да си убие детето. Минута невнимание и .. нещата стават необратими. Хората с деца знаят колко трябва да внимават постоянно. Така че нека изкажем съболезнования на родителите и да помълчим в знак на причнастост. Мир на праха на детенцето. От все сърце пожелавам другото да се възстанови. Това е огромна трагедия, не бъдете ***.
32
5
 
59
 
! Отговори
пловдив преди 7 години
Тази табуретка защо е сложена точно под прозореца. И защо е отворен прозорецът ??? Не вярвам нарочно да са го направили. Но когато имаш деца всичко трябва да е заключено и затворено. Задължително. Душички. Пазете децата си. Бъдете внимателни и ги пазете.
31
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
като се четат множеството вулгарни и задръстени "умозаключения" възникват съмнения, че написалите ги са падали на главите си преди време от някой етаж, без летален изход.
30
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен - Това,което ни се казва е практичеки неосъществимо от деца на по 1.5 години,че отгоре на това в такъв идеален синхрон.какъв много голям коНспиратор, изглежда от близнаци нищо не разбираш, а може би и от малки деца изобщо! По-добре тези глупави хипотези запази за себе си.
29
0
 
85
 
! Отговори
Бай преди 7 години
жалко за децататежко им на родителите - вече нищо няма да е същотопо добре да помълчим
28
36
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бъдете сигурни,че фантасмагорията,поднесена ви от медиите е смешно скалъпена.Това,което ни се казва е практичеки неосъществимо от деца на по 1.5 години,че отгоре на това в такъв идеален синхрон.Отгоре на това,при падане от 8-ми етаж никакво човешко същество не би могло да оживее,което показва,че нещата не са се развили така и е на практика сигурно,че има съзнателно извършено престъпление,което съзнателно,по някакви съображения се укрива.Мир на праха на загиналото дете и дано другото се опр
27
0
 
29
 
! Отговори
Манол преди 7 години
В моя град преди 40 години имаше подобен случай...Виновна беше бабата на детенцето...Бащата беше добър и трудолюбив човек...Не издържа -пропи се...
26
2
 
30
 
! Отговори
Жибор преди 7 години
Ужас- горките,миличките!...
25
2
 
82
 
! Отговори
mimoza преди 7 години
Трагедията е огромна! Нека почива в мир детенцето. НО! Моето дете е почти на 5, живеем на 4 етаж и опция "широко отворен прозорец" просто няма. Има открехнати за проветрение прозорци, вертикално. Също няма и опция " само в стаята", без значение коя стая. Думи нямам. Мъката на родителите ще си остане завинаги неутешима и вината ще си я носят вутрешно до гроб.Дано другото детенце оцелее, но за жалост това е 8 !!!! етаж...
24
72
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Паднали са, защото са били ваксинирани иса развили аотизам (аотизам - желание да излизаш навън - от англ. - out).
23
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Боже, колко мъка има по тоя свят, боже 😢
22
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мен
21
2
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
починалото детенце вече е с ангелите на небето.Бог да се смили над другото и да го подари отново на родителите му.Прави впечатление обаче неграмотността на модераторката.От последното изречение се разбира,че и бабата е умряла.Четете какво пишете,моля.
20
20
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Едновременно да скочат?Абсурд!Тази "майка" на колко години е, омъжена ли е, да не е пак бременна?Разбирам единият да изпълзи, но двамата едновременно да "паднат", не приемам за реално.
19
26
 
16
 
! Отговори
Атанас преди 7 години
Според мен са изхвърлени от 8-ия етаж няма как деца на 1,5 г. да скочат сами от тераса от частта която е била плътна не на решетки.