4 км тапа на "Капитан Андреево", 2 км на "Дунав мост" 2

Причината – интензивен трафик, е не проблем със системата
22 май 2016 12:30,
2
4 км тапа на "Капитан Андреево", 2 км на "Дунав мост" 2
Снимка: архив, Булфото

4 км е опашката от чакащи товарни автомобили се е образувала на изхода на граничен пункт "Капитан Андреево", съобщиха от МВР. Според полицията причина за опашката е интензивния трафик, а не проблем с граничните пунктове.

2 километра пък е опашката от ТИР-ове на "Дунав мост" 2, обяви пред "Фоку" дежурният служител на пункта.

Той посочи, че на влизане в България от Румъния опашката е още по-голяма – около 5 - 6 километра.

"Обработката на документите се извършва така както са изискванията. Граничният пункт работи с пълен капацитет – две са трасетата за товарни автомобили, едно е за леки автомобили, това е капацитетът на пункта. Натоварването е нормално за почивен ден", обясни той.

Дежурният служител посочи още, че около стотина са камионите, които изчакват за обработка на документите на пункта на вход и изход на пункта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво стана със свободното пътуване на стоки и хора? Май само на думи а останалото е вятър и мъгла. Свободното придвижване на хора и стоки неможе да се получи защото винаги ще има овце мършави които ще се възползват от свободията и ще прекарват нерегламентирани стоки и хора. Всичко това дето евро.ейците си го мислеха се срути с гръм и трясък. Човешката раса още нее готова да се приведе това във действие. Незнам кои и как са го замислили но вече се очертава проблем за това свободно придвижване!