Нищо не се е променило в БСП с Нинова, отсече Борисов

Премиерът се ядосва: "Същите лъжи говорят"
Обновена: 27 май 2016 14:07 | 27 май 2016 13:52, Камелия Цветанова
139
Нищо не се е променило в БСП с Нинова, отсече Борисов
Снимка: БТА

Нищо не се е променило в БСП след като Корнелия Нинова оглави партията, смята премиерът Бойко Борисов.

"Същите глупости, същите лъжи говорят, за общини говорят, а нямат един кмет, говорят за магистрали, които бяха абсолютно провалени, провалена "Люлин", "Марица", Дунав мост II, Северната тангента, с години ги бяха забалтали, не ги строяха, изпускахме парите и кое е по- правилното - когато са в гаранция фирмата да си дооправи нещата, една фуга правят, или да изчакам няколко години и тогава държавата да поправя“, отговори с обвинения на упреците на социалистите за провал в усвояването на еврофондовете Борисов.

"До вчера заради БСП и БКП хората караха по пътеки. Забравихте ли как ходихте до Харманли, до Бургас, Благоевград", риторично попита той и добави: "Не ми отива да им отговарям".

Според него обвинението на соцлидера Корнелия Нинова, че нарочно бави внасянето в парламента на доклада за националната сигурност, както и за всичко останало, са дребни заяждания.

"Не виждам никакъв смисъл, но това е БСП", обобщи министър – председателят.

На въпрос дали критиките на БСП вече не са част от играта за президент, той отговори: "Нека си играят игрите, ние имаме да довършим нещата, които трябва да се направят и които не са направени десетилетия".

"Разбирам да бяха построили нещо, магистрала или ж.п. линия или нещо друго и да кажат: "Вижте нашето какво е!", а те не са турили камък върху камък, дойдат ли те, винаги ни спират еврофондовете", възмути се Борисов.

"Нека БСП да си покажат мускулите мъжки", призова ги той. Според него в ГЕРБ има достатъчно хора, които могат да са обединяващи и да вършат работа.

"Ако съм бил за кариера щях да съм бил президент преди десет години, никога това не ме е влякло и мисля, че мога да съм полезен с друго", отсече той и така за пореден път потвърди намерението си да не се впуска в битка за "Дондуков" 2.

Премиерът смята, че септември не е късно ГЕРБ да обяви кандидати си за държавен глава. "Омръзна ми вече вместо да работи държавата, да сме в кампания", мотивира решението си той.

Борисов каза още, че газовият хъб, който ще бъде построен в България, ще стане факт много бързо, след като се намери политическото решение между Европа и Русия.

"За ужас на всички България е лидер в своята дейност и това е с много труд и го каза еврокомисарят по енергетиката Мигел Ариас Канете. За разлика от миналото правителство обаче аз искам проектът да бъде одобрен от Европа", коментира Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


139
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не е лесно да си *** и да ти задават сложни въпроси.
81
2
 
8
 
! Отговори
Хайде преди 7 години
Другари , хайде да отидем в Бпюксел , да целунем шлифера на Съсело- той е взел толкова много от нас , но ние пак можем да дадем, другари , Хайде другари, че редиците оредяват с всеки изминат ден - егенетата свършват.
80
9
 
9
 
! Отговори
Тошко преди 7 години
Хубаво е, че Нинова му вади кирливите ризи. По реакциите на Борисов личи, че казаното за него е вярно.
79
5
 
4
 
! Отговори
С БСП - Напред! преди 7 години
Всеки Българин - милионер, всеки хляб - 10 000 лева! Другари дайте да дадем, пардон - да вземем!
78
10
 
8
 
! Отговори
Шегичка преди 7 години
Мачкай Бойко ***.Направи ги на плетен козунак...
77
5
 
9
 
! Отговори
МММ ДА! преди 7 години
КАТО ГЛЕДАМ В ГЕРБ ИЗОБЩО НИЩО НЕ СЕ Е ПРОМЕНИЛО КОМАНДВАТ ВСЕ ЖЕНИ ДОСТА ДАЛЕЧ ОТ ТОВА НА КОЕТО СА НАЗНАЧЕНИ -В ПАРЛАМЕНТА ЦВЕТАНОВ ЧЕ И НЕ САМО В ПАРЛАМЕНТА АААА НАДЯВАМ СЕ В БСП ДА ИМА ПРОМЯНА НО Е ОЩЕ РАНО ДА СЕ ГОВОРИ КАКВО Е НАПРАВИЛА КОРНЕЛИЯ НИНОВА
76
6
 
6
 
! Отговори
геронтолог преди 7 години
БСП произлезе от същото БКП откъдето изпълзяха и останалите инсекти ГЕРБ,разните фронтове и т.н.
75
3
 
8
 
! Отговори
Читател преди 7 години
Радой Ралин за българите:" Тяхното хоби е да бъдат РОБИ!"
74
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Виж сега г-н премиер Работих много и плащах съответните данъци ....сега вече не ! Знам каква ти е идеята ...ама за внучето няма да мога , едно че остарях, друго че и аз деца гледам ....
73
6
 
13
 
! Отговори
Другари преди 7 години
Дерзайте другари , подкрепете др. милионерка - Нинова и др. милиардер Гергов и в София и в Пловдив , а после и в други градове. Те ще ви направят милионери. Другари, спомнете си славното ЖанВиденово време , всички ще ви направим милиоери - пак.
72
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Народен съд е малко Корупцията е смазваща
71
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На мен цената на винетката ми се отрази добре , преди купувах 3 винетки сега само 1 Какво стана с другите две винетки -ще оговори премиера
70
6
 
2
 
! Отговори
Б С П- П Е С преди 7 години
Др. Станишев -Как ще коментирате оставения огромен бюджетен излишък от Орешарски, къде отиде той.др. Станишев:- Ами питайте Моника - тя го управлява, ама няма да я намерите , затова другари духайте супата и гласувайте пак за ПЕС , БСП . Ние ще ви помагаме от Брюксел. Не унивайте другари и не идвайте в Брюксел, ходете в Москва и си запишете децата за студенти в Ломоносовский , но в никакъв случай тук при мен - на Запад.
69
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Къде във София Волен Сидеров мие паметници,спазва ли се закона и наложената пробация?
68
4
 
3
 
! Отговори
Е преди 7 години
До Руски мекеретаЯ само ни кажи платените от Уошингтън с какво са по-добри от "руските мекерета"?
67
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Наистина се говори за 600 евро базов доход , дори за най -неквалифицирания труд Според мен е правилно , това са по 20 евро на ден с такива пари навсякъде в Европа хич не си богат В България ако не са задължени да дават тези пари , никога няма да го направят Дано ЕС да удари по масата Говори се за 01.01.2017г
66
2
 
4
 
! Отговори
Щирлиц преди 7 години
Две червени мафиотски групи се плюят където сварят.
65
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До съвременник 29Става въпрос за МИНИМАЛЕН базов доход от 600 евро, което е изискване на ЕС! И естествено се предполага, че е за НЕКВАЛИФИЦИРАНА работа! Стига с тая мантра - квалифицирана, та квалифицирана работа... Да вземем всички да се квалифицираме и няма кой да работи чистач, мияч, общ работник, дори шофьори, сескостопански работници и т.н., щото и те избягаха навън за 600 и повече евро заплата!
64
4
 
6
 
! Отговори
БСП преди 7 години
Ние асфалт не ядем. Но пък изядохме на пенсиите на пенсионерите. Затова пък те ни вярват и пак ще гласуват за нас, тези които са останале. Другаре дайте- да вземем!
63
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Волен почиства обществените тоалетни. Но калпаво. Лисва една кофа вода с белина и после си почива.