Приказни герои в центъра на Варна

Деца от 8 детски градини участваха в шествие за първи юни
1 юни 2016 15:14,
0
Приказни герои в центъра на Варна
Снимка: Пламен Гутинов

Деца от 8 детски градини шестваха в центъра на Варна за първи юни, облечени като любимите си приказни герои. Пъстрият празничен карнавал беше организиран от община Варна, съобщи Информационна агенция "Черно море".

Специални гости на проявата бяха директорът на дирекция "Образование и младежки дейности" Лилия Христова, Румяна Кръстева и Славничка Ангелова – главни експерти "Детски градини" в община Варна.

В края на шествието всички деца бяха поканени на представление в Кукления театър.

"Щастлива съм, че подарихме на децата този весел и красив празник. Варненчетата са много красиви и умни и заслужават не само днес да им отделим необходимото внимание. Това не е еднократен акт на грижа от страна на община Варна. Правим всичко възможно родителите да се чувстват комфортно и децата да растат весели и в добри условия", подчерта Лилия Христова.

Тя сподели, че от своето детство си спомня само хубавите моменти и благодари на родителите си, че са й осигурили тези безгрижни дни.

Директорът на общинската дирекция "Образование и младежки дейности" каза, че пази много специални спомени и от времето, което е прекарала в детската градина.

"Бях в детска градина „Гълъбче“. Беше много весело, имах много приятели, а директорката г-жа Енева се отнасяше много добре към нас", добави Христова.

Тя пожела на всички деца на морската столица да растат здрави и весели, и където и да отидат по света, винаги да помнят, че са варненци.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: шествиеВарнапърви юни
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари