Тя не е абитуриентка! Тя е майката на абитуриента

Мрежата завря по болярката Анелия: "Браво, майче!"
1 юни 2016 07:07,
167
Тя не е абитуриентка! Тя е майката на абитуриента
Анелия със сина Кристиян на бала. Снимка: Facebook

Красива болярка стана новата звезда на България във Facebook. Стотици пишат на стената на Анелия Дамянова, след като чаровната брюнетка се появи на бала на сина си Кристиян като негова дама.

19-годишният зрелостник от Професионалната гимназия по туризъм "Д-р Васил Берон" избра именно майка си, а не своя връстничка, за да мине с нея по червения килим в центъра на Велико Търново.

Анелия Дамянова придружи сина си на бала, облечена в дълга червена дантелена рокля, с елегантната прическа и изтънчен грим. Тя признава пред "Стандарт", че преди да приеме поканата на Кристиян, е имала известни притеснения.

Двойката събра погледите със стил, а снимките се превърнаха в хит в интернет.

"Прекрасна", "Красавица", "Браво, майче", "Супер. Страхотна идея. Браво на сина ви. Това е достойна постъпка и страхотен пример за всички", са част от коментарите в страницата на жената.

Мнозина коментират, че Анелия дори е по-елегантна от много зрелостнички. Други не вярват, че дамата за бала на Кристиян е майка му. Близките й обаче я посъветвали да се съгласи, защото в днешно време много младежи дори се срамуват от родителите си. Анелия има и още един син - Виктор, който завършва осми клас.

Кристиян вече се е явил на изпити във Великотърновския университет "Св. св. Кирил и Методий". Смята да учи социални дейности.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


167
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
110
0
 
5
 
! Отговори
Бай Онзи преди 7 години
До До един мъж 118:Аз примерно съм на 60 години.И никога,таман никога не бих тръгнал да се излагам както с една 18-19-20 годишна девойка,така и с нейната 38-39-40 годишна майка!!!Чисто и просто съм човек на възраст,който знае цената си,държи на себе си,и тежи на мястото си!!!Точка!!!
109
0
 
7
 
! Отговори
niakoj преди 7 години
Омерзително опорочаване на абтуренския бал. Родител не може да бъде дама и кавалер на детето си на бала,защото това е балът му който показва навлизането му в живота, съзряването му, където следва да върви с връстницте си,включително от дугия пол. Родителят не е родител заради прекрасната визия, а заради грижата, любовта, отгворността която носи за детето си. Да демонстрираш прелестите си пред подрастващи тийнеджъри показва изключително малоумие.
108
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Благодаря за минусите!Това единствено и само показва колко съм ПРАВ!Дами и Господа,знам,че истината боли,но не обичам да се самозалъгвам!По-добре горчивата истина,отколкото сладката лъжа!Другото е суета!ЧАО!!!
107
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Голямо коте, букет искаш ли?
106
7
 
15
 
! Отговори
F преди 7 години
Смятам, че съучениците ще му се подиграват. Маминото детенце - майка му го води на бала.
105
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
браво,хубави семейни гени,има ли сестра момчето
104
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ей завистливке
103
0
 
22
 
! Отговори
Ff преди 7 години
Става за пърчене
102
6
 
29
 
! Отговори
??? преди 7 години
Колко силно кудкудякат кокошките в курника BG !?!?!?
101
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До един мъжт, а защо не ти е неприятно жени на 40+ да изглеждат като дебели повлекани? И да, абитуриентите имат родители, за които също е празник. Както учителите.
100
16
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само не разбрах вас какво ви влиза в работата момчето кого е поканило на бала си? Ако иска и прабаба си ще покани. Освен това, за разлика от вас, наистина обича и уважава майка си, а не се срамува от нея.
99
13
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Едиповият комплекс крещи с всичка сила.
98
17
 
33
 
! Отговори
До един мъж преди 7 години
А когато 45-50 годишен чичко води 18 годишна нямаш нищо против, нали?
97
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Красива жена и момче с достатъчно големи то*ки, за да покани майка си да му е дама на бала. Няма как да не го поздравя за избора, особено на фона обичайната помия, изливаща се в милата ни татковина, към всеки, който направи нещо, което "обществото" не одобрява... Като например привлекателна начална учителка да се облече пола, или пък младеж да засвидетелства уважение към майка си, като я покани да му е дама на абитуриентската вечер?
96
5
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Годините са си години, но въпреки всичко жената изглежда прекрасно за разлика от повечето 18-19 годишни дропли с отпуснатите кореми и висящите сланини, които още от сега приличат на лелки.
95
2
 
21
 
! Отговори
До 107 преди 7 години
За тебе сигурно всички жени над 30 са скучубри. Е, не са, да те светна, и на повече от 40 пак има хубави жени. А разплутите са си разпулти от 18-годишни, и доста има от тях.
94
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жената е хубава, със сигурност има абитуриентки, които изглеждат като лели, това ОК. Дали това е най-доброто решение и дали са търсили реклама, е въпрос на гледна точка. Аз обаче се чудя за други няколко нещо - първо, това ли е най-важното нещо, та да се коментира толкова. Второ - със сигурност не е единствената хубава майка, но много други не са търсили и не са получили публичност. Явно живеем във време, в което, ако не си качиш някъде снимката, все едно те няма. Тъжно...
93
0
 
7
 
! Отговори
Правенюта преди 7 години
До АнонименДа, княз Фердинанд е можел да се явява на дворцовите балове под ръка с майка си княгиня Климентина, ама наш цървуланко не може. Ще му се изтрие позлатата.
92
2
 
3
 
! Отговори
14/88 преди 7 години
*fap* *fap* *fap* *fap*
91
0
 
21
 
! Отговори
Валя преди 7 години
До карлсонДруго прави от момчето мъж. Да си стъпи на краката, да си изкарва сам прехраната, по-късно и на децата си, да построи или поне да устрои дом, да си пробива път в живота, да не се огъва пред трудностите, да бъде смел, решителен, отговорен.Това че облякъл хубав костюм, купен и избран от родителите му, и отишъл да се забавлява на платено от тях тържество, все още не го прави мъж. Май даже обратното.